Şimdi Ara

Telekomdamı sorun bendemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: moffaka

quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

yurtdışı çıkışları 5x arttı ama wowda pek belli olmuo sadece msnde dosya yollarken işe yarıo heralde çıkışları msn serverlarına bağladılar

çıkışlar downloadla ilgili oyuna malesef yaramıyor.

çıkışlar hiç bir işe yaramıyor

Telekomdamı sorun bendemi

• Dün oyuna bir girdim aynen öyleydi bendede. Pardon giremedim, girer gitmez atıyordu çogu zaman. 8k latency vardı. Sonra oyunu kapattım modem restart, ve dün 250 latency ile rahat rahat oynadım.
    Bir arkadaşda 10. modem resetten sonra normal bir latency ye erişmişti.
    bazi iplerde sorun var, eğer sağlam bir ip alabilirseniz sorun olmuyor. Düzelene kadar modemi resetleyin derim.
  • Karazhanda dün 9-10k ms görünce direk modeme reset attım. İlk resetten sonra MS 70-80 arası stabil kaldı. Modemi resetleyin derim ben size
  • su anda oyuna gıremıyorum bende ms 2k da sureklı dıscornect yıyıorum
  • modemi en az 15 kere resetledim ama nafile hiç bir faydası olmadı halen çok yüksek ve oynanmıyor :( napıcaz bu sorunu yaw :( nasıl çözülecek adamlara lafta anlatamayız bağlantıları gayet normal download upload da hiç bir sorunları yok ooooof!!! ya ben varya bu ttnet in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeronate -- 8 Mart 2008; 16:40:01 >
  • diğer serverlarda sorun yok 200 ms ama karazhan serverda berbat 5000 görüyorum. ne iş bu anlamadım şansa bak haftasonu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hirbag

diğer serverlarda sorun yok 200 ms ama karazhan serverda berbat 5000 görüyorum. ne iş bu anlamadım şansa bak haftasonu

Evet bugün güzelim Kazahan'da(lag konusunda güzelim) oynayamadım, bi pyroya basıyorum, cast bvar gelmiyor sonra karşımda mob var gibi oynuyorum Scorch falan atıyorum göz kararı.:D
    5 dakakida mob yatıyor 5 dakika da loot tamam işte.:D
  • bende karazhandayım giremiyorum oyuna hatta bırak oyunu nette bile dolaşamıyorum adam gibi kaç kere modemi resetledim sayamadım artık
    rapidde de sorun war dosya indiremiom adam gibi onu da 5-10kb la indirio kafayı yicem burdan türk telekoma demek istiyorum
  • aynen karazhandayım bende oyuna girdikden sonra direk lag giriyo dc yada çok uzn bekletiyo sinirim bozuldu benimde:@
  • Telekom da Zaten Böyle Bir sorun var biz hernedense serverde lag oluyor diyoruz ama sorun ttnetde ve Türkiyenin internet hattında bu heryerde böyle
    hem interneti kesiyolar arada bi hemde faturaya gelince zamanında ödeyin diyorlar aq bu telekom batar inşallahda baska bir özel kurum yapar internet yapısını bunlara kalsa sadece para yemeye devam ederler uturdukları yerden
  • biraz once aynı saniye içinde 30k heal atmayı başardım.6 tane healing touch. 18 saniye spike :)
  • adsl destekten söylenen şu bağlı olduğunuz şebekede çalışma var dün saat 17:30 dan beri aynı şeyi söyleyip duruyolar o şebekenin yerini bulsam
  • bende aynı sorunu 2-3 gün yaşadım düzeldi allaha şükür 100-150 arası oynuorm şuan
  • Bende karazhan serverında 10k gorurken burning lagion da 250 ms ile oynuyorum ne iş anlamadım.
  • beyler noluo ya hangi servera girersem gireyim 10k dan asagi ms yok bugune ozel dun fln yoktu daraldım ya

Telekomdamı sorun bendemi
  • valla bende bi terslik var sanırım your freedom olmadan max 300 your freedomla 150-200 arası grim batolda .

zaten bundan 1 ay önce falan herkes bizde lag yok düzeldi derken bende acayip lag vardı
  • quote:

Orjinalden alıntı: t3

Bende karazhan serverında 10k gorurken burning lagion da 250 ms ile oynuyorum ne iş anlamadım.

aynen :)
    Karazhan da donup kalıyorum.
    BL da 250 ms falan .
    Karazhan da sorun var gibi.
  • 2 gündür karazhan felç biran önce düzelir insallah
  • rapid felç, wow felç avrupa çıkışları felç bildiğin yol çalışması gibi hat çalışması var herhalde.. yarına düzelsinde
  • alala hakkaten bi bende güzel heralde internet . herşey hoş yani download olsun wow olsun

* gerçi download anca 110 kb/sn oluyo ama 30'dan iyidir .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.