quote:Orijinalden alıntı: samotthTabikide Tt de Onların Alt Yapı Çalışmaların Z..çayım quote:Orjinalden alıntı: Refika Tabikide Tt de Onların Alt Yapı Çalışmaların Z..çayım tüm kalbimle katılıyorum
quote:Orijinalden alıntı: Leingradquote:Orjinalden alıntı: Refika Tabikide Tt de Onların Alt Yapı Çalışmaların Z..çayım tüm kalbimle katılıyorumAlıntıları Göster yurtdışı çıkışları 5x arttı ama wowda pek belli olmuo sadece msnde dosya yollarken işe yarıo heralde çıkışları msn serverlarına bağladılar
quote:Orijinalden alıntı: RespecTyurtdışı çıkışları 5x arttı ama wowda pek belli olmuo sadece msnde dosya yollarken işe yarıo heralde çıkışları msn serverlarına bağladılarAlıntıları Göster bittimi ki calısmaları?
quote:Orijinalden alıntı: redeemerbugün felaket. Alıntıları Göster Bugün 26000 ms yi gördüm 10000 den aşağıya düşmüyo bende
quote:Orijinalden alıntı: stntsBugün 26000 ms yi gördüm 10000 den aşağıya düşmüyo bendeAlıntıları Göster dün çok güzeldi de bugün bende de biraz kötü, spike lar arttı :(
quote:Orijinalden alıntı: stntsBugün 26000 ms yi gördüm 10000 den aşağıya düşmüyo bendeAlıntıları Göster TELEKOMUN TAAAAAAAAA.......................................................................................................................................................................
quote:Orijinalden alıntı: RavenholmeTELEKOMUN TAAAAAAAAA....................................................................................................................................................................... Alıntıları Göster oynayabilen varmı şu an hiçbir program vs. kullanmadan. 5000- 10000 ms arası gidip geliyo benim ki. Bende benim bağlantıdan şüpheleniyorum:)
quote:Orijinalden alıntı: stntsoynayabilen varmı şu an hiçbir program vs. kullanmadan. 5000- 10000 ms arası gidip geliyo benim ki. Bende benim bağlantıdan şüpheleniyorum:)Alıntıları Göster down arttı ama upload çok zayıf ve bize uploadt lazım
quote:Orijinalden alıntı: stntsoynayabilen varmı şu an hiçbir program vs. kullanmadan. 5000- 10000 ms arası gidip geliyo benim ki. Bende benim bağlantıdan şüpheleniyorum:)Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: stnts oynayabilen varmı şu an hiçbir program vs. kullanmadan. 5000- 10000 ms arası gidip geliyo benim ki. Bende benim bağlantıdan şüpheleniyorum:) bende de ayni sorun var. bugun bize wow yok sanırım
quote:Orijinalden alıntı: cacodemonquote:Orjinalden alıntı: stnts oynayabilen varmı şu an hiçbir program vs. kullanmadan. 5000- 10000 ms arası gidip geliyo benim ki. Bende benim bağlantıdan şüpheleniyorum:) bende de ayni sorun var. bugun bize wow yok sanırımAlıntıları Göster 150 den 25000 e fırladı 1den
quote:Orijinalden alıntı: Glorian125 stabil.Alıntıları Göster Program ile birlikte <100, genelde 85 ile 95 arası oynuyorum.Programsız 250 ile 120 arası.
quote:Orijinalden alıntı: taco_paso_24Program ile birlikte <100, genelde 85 ile 95 arası oynuyorum.Programsız 250 ile 120 arası. Alıntıları Göster Hangi ülkedesin taco:D
quote:Orijinalden alıntı: RespecTyurtdışı çıkışları 5x arttı ama wowda pek belli olmuo sadece msnde dosya yollarken işe yarıo heralde çıkışları msn serverlarına bağladılarAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^ yurtdışı çıkışları 5x arttı ama wowda pek belli olmuo sadece msnde dosya yollarken işe yarıo heralde çıkışları msn serverlarına bağladılar çıkışlar downloadla ilgili oyuna malesef yaramıyor.
quote:Orijinalden alıntı: Gospodarben PPP Dial kullanıyom şifre yalnış diyo Yaw çok kötü 6800 leri görüyor sürünüyor ya... Oynamak bir yana dursun oyuna girip çıkamadığımız durumlar oluyor. Nedir problem bilgisi olan war mı?