Şimdi Ara

Telekomun BAŞINA 102Gbps TAŞ DÜŞSÜN DİYENLER Klubü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

Orjinalden alıntı: Tangocash

Arkidişler öyle demeyin bende sizde dertlerimi paylaşıyorum bende isterdim şimdi keşke 49 ytl ye 4mbit olsun hemen gecerdim biraz fiyatlar yuksek tt de onuda şuna bağlıyorum ilk birkacyıl iyi bir kar ettikten sonra hızları arttırıp fiyatları dusurecekler bence böyle bu.. o yüzden dişimizi sıkmalıyız az once baktım 121 küsür gbit olmuş çok hızlı arttırdılar bu sefere iyice arttırmaya basladılar bant genişlini yaşasın tt

Evet "arkidişim" çok arttırdılar biraz geri alsınlar , modem dayanmıyor bu hıza , patlıycak diye korkuyorum.2 tane modem alıp sli gibi bi şeymi yapsam?

Ciddi ciddi soruyorum Telekom çalışanımısın?

hocam size katılıyorum ya ne diyo bu adam?

• quote:

Arkidişler öyle demeyin bende sizde dertlerimi paylaşıyorum bende isterdim şimdi keşke 49 ytl ye 4mbit olsun hemen gecerdim biraz fiyatlar yuksek tt de onuda şuna bağlıyorum ilk birkacyıl iyi bir kar ettikten sonra hızları arttırıp fiyatları dusurecekler bence böyle bu.. o yüzden dişimizi sıkmalıyız az once baktım 121 küsür gbit olmuş çok hızlı arttırdılar bu sefere iyice arttırmaya basladılar bant genişlini yaşasın tt

Kinder süpriz misin sen

121 yetmiyor, 200 de yetmez. 4,3+ milyon adsl kullanıcısı var ve minimum hız 1mbit. Bunun karşılığı neyse o kadar hat alınması lazım ama kazık yiye yiye alışmış bizim millet, bunların internetini kökten keseceksin ancak öyle anlarlar durumu

• rapiden br dsya indrmek 1.5saat youtebe da 2dk film izLemek 5 dk,interneti kuLLandığım zamn ttnet e küfür etmek
    ''Paha BiçiLemz''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yns emre -- 25 Ocak 2008; 23:23:09 >
  • bu adam kesin oger telecom veya oger i satın alan arapların çalışanı, brooklynzu arkadaşıma kesinlikle katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: yns emre

rapiden br dsya indrmek 1.5saat youtebe da 2dk film izLemek 5 dk,interneti kuLLandığım zamn ttnet e küfür etmek
    ''Paha BiçiLemz''

+1

• quote:

Orjinalden alıntı: korozyon

aynı konuyu facebook'a da açarsa topic sahibi arkadaş iyi olur aslında

Güzel fikir bunu da yapmaya çalışırım. Siz de facebookta aratın. "Telekomun başına taş düşsün diyenler"
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

Evet "arkidişim" çok arttırdılar biraz geri alsınlar , modem dayanmıyor bu hıza , patlıycak diye korkuyorum.2 tane modem alıp sli gibi bi şeymi yapsam?

Ciddi ciddi soruyorum Telekom çalışanımısın?

sLi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.