Şimdi Ara

Telekomun BAŞINA 102Gbps TAŞ DÜŞSÜN DİYENLER Klubü (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tangocash sen mutluysan bu topicte işin yok arkadaşım. Burada kimseyi lafla ikna edemezsin. İcraat görmek istiyoruz.
    1996 da 50 milyar dolara satılacaktı telekom. Geldiler elin arabına 3-4 milyara sattılar. Adamlar bir sene sonra aldıkları fiyat kadar kar açıkladılar. Resmen siz enayisiniz dediler. Bize bu şirketi ve tüm Türkiye'nin iletişim ağını bedavaya verdiniz dediler. Gözümüzün içine baka baka anlıyormusun ?

Ama sen çok mutlusun Tangocash. Büyük ihtimalle 2 mbit sınırsız internetin var ve 30ytl ödüyorsun. Sana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın dimi...

Bu topic Türk Telekom'dan, Oger'den ve TT'den nefret edenler adına açılmış ve içlerindekileri söyleyip rahatlamaları planlanmıştır. O yüzden lütfen gölge etmeyin.
  • telekomdan da çalışanlarından da nefret ediyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tangocash

telekom iyiki satıldıki bizde böylece 1mbit 2mbit ve 4mbitlik hızları gorebilir olduk daha istiyorsunuz arkadaşlar tt özelleştirilmeseydi yanmıştık öteki forumda yazdıgım gibi tt iyiki satıldı özelleştirildi yoksa biz simdilerde 256k larda surunuyorduk

ya sen ne diyosun?? kafanızmı yerinizde değil sanıosun ki ttnet özelleşince bi internet hızlandı 1de yöneticiler değişti demi..

bnm babam telekomda çalışıo fakat adsl de değil telefon da.. ve babamla sözleşme imzaladılar son 2 yıl diye peki niye? kendi seçtikleri elemanları işe getirdiler babam gibi kaç 1000 insanada bu elemanlara işi öğretmeleri için 2 yıl daha süre tanıdılar.. babam şanslı olanlardan çoğu işten atıldı veya emekli olmak veya başka bi kuruma geçme durumunda kaldı.. şimdi o iyiki satıldı lafını tekrar düşün kaç 1000 kişi işsiz kaldı bu nedenden

edit:sadece internet ve msn için internet alan arkadaşlar internet hızını pek ölçemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 23 Ocak 2008; 16:21:04 >

• quote:

ben alıyamıyorum sizi arkidişler o zaman size 256k sınırsız 49 ytl olsun eski tarifeye dönün ne duruyorsunuzki biz eski tarifeye donmekm istiyoz deyin tt ye tt öyle bi bizim yanımızdaki hem bi andan bant genişliğini arttırıyor bi andanda hızları..

68 gbitlerden 102 gbitlere geldik daha ne olsun 200gbitlere cıkacaız yakında kimsenin eli armut toplamıyor. ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekiyor bence 2mbit 49 olsun zaten bendeki k.netide tamamen kapattırıcagım cunku hem daha ucuz hemde daha performanslı olacak internet simdi tt nin yapması gereken daha ucuza internet vermek o kadar sadece

onuda yakında yapacaklar bence çünkü yurtdışı bant genişliğini arttıyorlarki hızları arttırıp fiyatları dusurunce millet kolay interneti kullanabilsin diye birçok insan 49 ytlye geçer zaten 2mbit cunku bircok şeyin downloadu yani yuklemesi için yeterli diye dusunuyorum bence zamana ihtiyac var ve vdsl2 var onuda da indirim yaparlrsa mesela 4 yada 8mbit 80 kaat olursa ben hemen gecerim heleki 8mbit 80 ytl olsun en fazla, hemen gecerim hiç beklemem:)....

Tartışma topiği değil. Adam gayet açık söylemiş derdini. Bu bir klüp. Çok beğeniyorsan "Yaşasın Telekom diyenler klubü" diye konu açarsın bakarsın kaç kişi senin gibi düşünüyor.

Telekoma şimdiye kadar verdiğim para ile evimden santrale 100 kere fiber çekilirdi. Ayıp yahu... Neyini savunuyorsunuz soygunun.

• quote:

ben alıyamıyorum sizi arkidişler o zaman size 256k sınırsız 49 ytl olsun eski tarifeye dönün ne duruyorsunuzki biz eski tarifeye donmekm istiyoz deyin tt ye tt öyle bi bizim yanımızdaki hem bi andan bant genişliğini arttırıyor bi andanda hızları..

68 gbitlerden 102 gbitlere geldik daha ne olsun 200gbitlere cıkacaız yakında kimsenin eli armut toplamıyor. ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekiyor bence 2mbit 49 olsun zaten bendeki k.netide tamamen kapattırıcagım cunku hem daha ucuz hemde daha performanslı olacak internet simdi tt nin yapması gereken daha ucuza internet vermek o kadar sadece

onuda yakında yapacaklar bence çünkü yurtdışı bant genişliğini arttıyorlarki hızları arttırıp fiyatları dusurunce millet kolay interneti kullanabilsin diye birçok insan 49 ytlye geçer zaten 2mbit cunku bircok şeyin downloadu yani yuklemesi için yeterli diye dusunuyorum bence zamana ihtiyac var ve vdsl2 var onuda da indirim yaparlrsa mesela 4 yada 8mbit 80 kaat olursa ben hemen gecerim heleki 8mbit 80 ytl olsun en fazla, hemen gecerim hiç beklemem:)....

eğer forumda söyleyecek sözün ve herhangi bir fikrin yoksa buraya spam yapma.bu konu altına yazdığın üç mesajda da aynı şeyi söylüyorsun bozuk plak gibi.

"şükredin, dua edin, tt olmayasdı ne olurdu" başka bir fikrin yok mu?getirdiğin açılım nedir?
    tt olmasaydı ne olurdu biliyor musun? belki dünya standartlarında internet bağlantımız olurdu.ben sadece allah a şükrederim verdikleri için.parasıyla aldığım hizmete şükretmem gerekmiyor ona tt nete tapanlar varsa şükredebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 23 Ocak 2008; 16:57:13 >

• quote:

telekom iyiki satıldıki bizde böylece 1mbit 2mbit ve 4mbitlik hızları gorebilir olduk daha istiyorsunuz arkadaşlar tt özelleştirilmeseydi yanmıştık öteki forumda yazdıgım gibi tt iyiki satıldı özelleştirildi yoksa biz simdilerde 256k larda surunuyorduk

Elin adamı 15-20 veya 30 mbit' hızını 100 yaptı. sen 1-2-4 Mbit hızları yeterli görüyorsan diyeceğim bişey yok. Ama buradaki arkadaşların % 99'u Avrupa gibi, Çin gibi , Japonya gibi kaliteli kesiztisiz internet istiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmet20006

quote:

Elin adamı 15-20 veya 30 mbit' hızını 100 yaptı. sen 1-2-4 Mbit hızları yeterli görüyorsan diyeceğim bişey yok. Ama buradaki arkadaşların % 99'u Avrupa gibi, Çin gibi , Japonya gibi kaliteli kesiztisiz internet istiyor.

çin ve japonya bizden üstün arkadaşın düşüncesine göre o yüzden normalmiş.

o zaman bulgaristanı örnek verelim.avrupa da en hızlı 2. internet erişimi olan ülke.30 mb gibi hızları var ve ücretleri de çok düşük.10 milyonluk bulgaristan kadar olamadık mı?

• quote:

Orjinalden alıntı: positroN

quote:

Orjinalden alıntı: ahmet20006

quote:

çin ve japonya bizden üstün arkadaşın düşüncesine göre o yüzden normalmiş.

o zaman bulgaristanı örnek verelim.avrupa da en hızlı 2. internet erişimi olan ülke.30 mb gibi hızları var ve ücretleri de çok düşük.10 milyonluk bulgaristan kadar olamadık mı?

olamadık

başımızda bunlar oldugu sürecede olamayacaz

• Çıkışlar 121,912 Gbps oldu arkadaşlar.

http://forum.donanimhaber.com/m_19842477/tm.htm Bu başlıktan bakabilirsiniz.
  • Adamlar biraz da olsa bişey yapıyorlar
  • Arkidişler öyle demeyin bende sizde dertlerimi paylaşıyorum bende isterdim şimdi keşke 49 ytl ye 4mbit olsun hemen gecerdim biraz fiyatlar yuksek tt de onuda şuna bağlıyorum ilk birkacyıl iyi bir kar ettikten sonra hızları arttırıp fiyatları dusurecekler bence böyle bu.. o yüzden dişimizi sıkmalıyız az once baktım 121 küsür gbit olmuş çok hızlı arttırdılar bu sefere iyice arttırmaya basladılar bant genişlini yaşasın tt
  • düşünün arkidişler 68 gbitlerden ve daha öncesindeki düşük hızlardan şimdilerde geldiğimiz noktaya bakın 121.912 gbit 2 katına çıkmış! elimizdekinin değerini bilelim eski yönetim olsaydı tt de 65 gbiti bile geçemezlerdi. ama şimdikik tt de bir yatırım var bir hareket var ama bakalım ne kadar arttırtacaklar bi sınır olacaktır tabiiki
  • 121gpbs cıkışla vdsl hizmetini baslatsında tt,o zaman siz gorun neti
  • quote:

Arkidişler öyle demeyin bende sizde dertlerimi paylaşıyorum bende isterdim şimdi keşke 49 ytl ye 4mbit olsun hemen gecerdim biraz fiyatlar yuksek tt de onuda şuna bağlıyorum ilk birkacyıl iyi bir kar ettikten sonra hızları arttırıp fiyatları dusurecekler bence böyle bu.. o yüzden dişimizi sıkmalıyız az once baktım 121 küsür gbit olmuş çok hızlı arttırdılar bu sefere iyice arttırmaya basladılar bant genişlini yaşasın tt

Evet "arkidişim" çok arttırdılar biraz geri alsınlar , modem dayanmıyor bu hıza , patlıycak diye korkuyorum.2 tane modem alıp sli gibi bi şeymi yapsam?

Ciddi ciddi soruyorum Telekom çalışanımısın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamilinsan

quote:

Arkidişler öyle demeyin bende sizde dertlerimi paylaşıyorum bende isterdim şimdi keşke 49 ytl ye 4mbit olsun hemen gecerdim biraz fiyatlar yuksek tt de onuda şuna bağlıyorum ilk birkacyıl iyi bir kar ettikten sonra hızları arttırıp fiyatları dusurecekler bence böyle bu.. o yüzden dişimizi sıkmalıyız az once baktım 121 küsür gbit olmuş çok hızlı arttırdılar bu sefere iyice arttırmaya basladılar bant genişlini yaşasın tt

Evet "arkidişim" çok arttırdılar biraz geri alsınlar , modem dayanmıyor bu hıza , patlıycak diye korkuyorum.2 tane modem alıp sli gibi bi şeymi yapsam?

Bence Turk degil , yabanci bu arkadas. Hani bizi somuruyorlar ya adamin umrunda degil...Ya da parasi cok ne biliyim bir sey var bu adamda ama ne:D Acikla kardesim nesin sen , kimsin sen kimsinnnn...

• aynı konuyu facebook'a da açarsa topic sahibi arkadaş iyi olur aslında
  • quote:

Orjinalden alıntı: deepb

quote:

quote:

Bence Turk degil , yabanci bu arkadas. Hani bizi somuruyorlar ya adamin umrunda degil...Ya da parasi cok ne biliyim bir sey var bu adamda ama ne:D Acikla kardesim nesin sen , kimsin sen kimsinnnn...

Evet Fransadan 20mbit+ bağlantısıyıla bizle dalga geçmeye çalışan biride olabilir

• Her ne kadar 121 gbps olsa da bandan kurtalamadın. TURK TELEKOM
  • Yahu.Bunun derdi forumdaki herkesi sinirlendirmek.Başka birşey değil.Diğer yazdıklarına bakın.Normal bir insandan beklenmeyecek sözler.Ayrıca başka bir yerde dediğim gibi çok fazla Bugs Bunny izlemiş ama onun kadar araştırmacı olamamış.Konuşma tarzı ve cümleler şahıs hakkında biyolojik ipuçları verecek düzeyde.
  • quote:

quote:

diger konulardaki mesajlarına bakın adamın aramızda casus mu var ne

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.