Şimdi Ara

Telekomun BAŞINA 102Gbps TAŞ DÜŞSÜN DİYENLER Klubü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Telekomun tekel konumundayken satılmasına izin verenleri banlamak lazım bence..
  • telekom iyiki satıldıki bizde böylece 1mbit 2mbit ve 4mbitlik hızları gorebilir olduk daha istiyorsunuz arkadaşlar tt özelleştirilmeseydi yanmıştık öteki forumda yazdıgım gibi tt iyiki satıldı özelleştirildi yoksa biz simdilerde 256k larda surunuyorduk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tangocash

telekom iyiki satıldıki bizde böylece 1mbit 2mbit ve 4mbitlik hızları gorebilir olduk daha istiyorsunuz arkadaşlar tt özelleştirilmeseydi yanmıştık öteki forumda yazdıgım gibi tt iyiki satıldı özelleştirildi yoksa biz simdilerde 256k larda surunuyorduk

biz 70 milyonluk koskoca bir ülkeyiz ve tüm internet altyapımız turk telekom tarafından sağlanıyor.sadece istanbul şehri bile bir çok avrupa ülkesinden kat kat büyük ve zengin.bu devasa ülkenin yurt dışı çıkışları ancak 100 gb ile sınırlı ve bu sınırı attırmaya niyetleri yok.
    bir bakkal düşün elinde 100 tane çikolata var, sayısı belli olmasına rağmen 150 tane müşteriye bunları satıyor, müşteriler parasını ödedikleri halde çikolataları paylaşmak zorunda kalıyor.
    aynı adiliği türk telekomda yapıyor.ben hiç bir zaman gündüzleri 500 kbps üstünde download yapamıyorum.ben parasını çatır çatır ödeyerek kendi hakkım olan 1 mbps lik bant genişliğini satın alıyorum ama bu bant genişliğini başkalarıyla paylaşmak zorunda bırakılıyorum.yani türk telekom hepimizin hakkını yiyior.
    parasını ödeyerek aldığıız bir hizmet için hakkımız neyse sonuna kadar ararız.1 mbps/49 ytl günümüzde 50 milyara murat 131 almaya tekabül ediyor.telekomun bu hızları lütuf gibi sunmak yerine bu hızlardan utanması gerek.kimse telekoma yapmak zorunda olduklarından dolayı minnet duymak zorunda değil.

kimse kara para aklayarak telekom faturası ödemiyor.insanlar para kazanmak için sabahtan akşama kadar hayvan gibi çalışıyor.asgari ücret alan bir kimsenin 1mbps bağlantıya sahip olmak için ayda 50 küsür saat çalışmayı gerekiyor.
    emeğin karşılığında kazanan parayla ödenen bir hizmet için insanlar haklarını neyse sonuna kadar istemekte serbestler.

almanya da bir paylaşım sitesi olan rapidshare bile çoğunlukla ücret ödemeyen kullanıcılara sahip olmasına rağmen, kullanıcılarını en iyi hizmet için bant genişliğini durmaksızın arttırıyor şu an da 200 gbps bant genişliğine ulaşmış durumda.almanya daki tek bir paylaşım sitesinden bahsediyoruz tüm almanya nın bant genişliğini aklım hayalim bile almıyor.

sen kendi ülkendeki insanları her şeye minnet etmesi gereken beyinsiz canlılar olarak görüyorsan o senin problemin.ben yaşadığım ülkenin insanlarına, almanya daki tek site tüm ülkemizi katlarken, telekomun iğrenç ötesini hizmetini yakıştıramıyorum.

• çok istiyorsanız sizi almanya yaya olarak yollayalım isterseniz dh grubu olarak masraflarınızıda karşılarız ne iyi olur dimi orda yaşarsınız ve 30 avroya 16mbit kullanıp sizden istedgimiz downloadları bize postayla yadda kargoylada yolladınız mı oldu da bitti maşallah olur biter, bitti işte...
  • Ayrıca burda konu başlığı garip olmuş tt nin başına birşey düşmesin tt ye olan herşey bizede olur tt yi başımızdan eksik etmesinler ne guzel düşünün bir kere hızımız 256 k lardan 1024 k lara cıktı ne olabilirki başka tt yi tebrik ve teşekkür ediyorum burdan saolasınlar. eskiden 26-27kb i gecemezdik simdi 100k ları gecmeye basladık daha ne olsun 1 sene sonra yada bi sonraki hız arttırımında bununda 2 yada 3 katı olacak ve bu boyle surecek daha ne olsun siz bizi nie japonlarla almanlarla karşılaştırıyorsunuzki biz onlar gibi olmak zorunda deilizki
  • quote:

çok istiyorsanız sizi almanya yaya olarak yollayalım isterseniz dh grubu olarak masraflarınızıda karşılarız ne iyi olur dimi orda yaşarsınız ve 30 avroya 16mbit kullanıp sizden istedgimiz downloadları bize postayla yadda kargoylada yolladınız mı oldu da bitti maşallah olur biter, bitti işte...

bu sorunun çözümü için sadece beni değil tüm türkiyeyi almanyaya taşıman gerekiyor.bunu kimse yapamayacağına göre bu bir çözüm yolu değil.benim 2.5 yaşındaki kardeşim de aynısını söylemişti.çok garip.
  • quote:

Ayrıca burda konu başlığı garip olmuş tt nin başına birşey düşmesin tt ye olan herşey bizede olur tt yi başımızdan eksik etmesinler ne guzel düşünün bir kere hızımız 256 k lardan 1024 k lara cıktı ne olabilirki başka tt yi tebrik ve teşekkür ediyorum burdan saolasınlar. eskiden 26-27kb i gecemezdik simdi 100k ları gecmeye basladık daha ne olsun 1 sene sonra yada bi sonraki hız arttırımında bununda 2 yada 3 katı olacak ve bu boyle surecek daha ne olsun siz bizi nie japonlarla almanlarla karşılaştırıyorsunuzki biz onlar gibi olmak zorunda deilizki

arkadaşım sen ne biçim bir insanmışsın anlamıyorum seni.neden pentium 133 mhz işlemci ve 32 mb ram kullanmıyorsun.imzandaki bilgisayarı almaya utanmadın mı.sen o bilgisayarı ne hakla aldın??
    sen kim oluyorsunda 512 mb ram kullanabiliyorsun.tüm paramızı yurt dışına kaptırıyorsun ayıp değil mi?
    sen kesin korsan xp de yüklemişsindir!!!
    windows 3.1 kullansana arkadaşım hayret bir şey ya

• Tangocash

Telekomda çalışıyosun anladığım kadarıyla.
  • Burdan TTNet'e sevgilerimi yolluyorum.(Sanırım anlayan anladı)

fazla sinirli değilim nasılsa Quiknet mi ne o gelicek 5 MBit 49 YTL ondan sabr ediyorum.

quote:

Ayrıca burda konu başlığı garip olmuş tt nin başına birşey düşmesin tt ye olan herşey bizede olur tt yi başımızdan eksik etmesinler ne guzel düşünün bir kere hızımız 256 k lardan 1024 k lara cıktı ne olabilirki başka tt yi tebrik ve teşekkür ediyorum burdan saolasınlar. eskiden 26-27kb i gecemezdik simdi 100k ları gecmeye basladık daha ne olsun 1 sene sonra yada bi sonraki hız arttırımında bununda 2 yada 3 katı olacak ve bu boyle surecek daha ne olsun siz bizi nie japonlarla almanlarla karşılaştırıyorsunuzki biz onlar gibi olmak zorunda deilizki

Neden bizim internetimizde hızlı olsun ya boşver nasılsa biz eşşeğiz ya semeri vursunlar dimi ne gerek war millet yarı fiyatına 2 3 katı hızlı sınırsız kullanırken bizim neyimize internet hatta şimdi ADSL kapattırcam 56k 'ya geri dönücem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan.91 -- 22 Ocak 2008; 17:19:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan.91

Burdan TTNet'e sevgilerimi yolluyorum.(Sanırım anlayan anladı)

fazla sinirli değilim nasılsa Quiknet mi ne o gelicek 5 MBit 49 YTL ondan sabr ediyorum.

quote:

Neden bizim internetimizde hızlı olsun ya boşver nasılsa biz eşşeğiz ya semeri vursunlar dimi ne gerek war millet yarı fiyatına 2 3 katı hızlı sınırsız kullanırken bizim neyimize internet hatta şimdi ADSL kapattırcam 56k 'ya geri dönücem.

valla ben arkadaşın söylediklerine ikna oldum.kendimden utandım ve net limiter koyarak downlaoad hızını 56 k ya düşürdüm.çok haklı ve ikna edici konuşuyor.almanya ya gitmek için tam bavullarımı topluyordum ki kalıp kendimi cezalandırmaya karar verdim.

• quote:

Orjinalden alıntı: xqw1

quote:

Orjinalden alıntı: Batuhan.91

Burdan TTNet'e sevgilerimi yolluyorum.(Sanırım anlayan anladı)

quote:

valla ben arkadaşın söylediklerine ikna oldum.kendimden utandım ve net limiter koyarak downlaoad hızını 56 k ya düşürdüm.çok haklı ve ikna edici konuşuyor.almanya ya gitmek için tam bavullarımı topluyordum ki kalıp kendimi cezalandırmaya karar verdim.

Bende kongoya taşıncam bize56k bile çok dimi

• TT'nete
  • allah belanı versin pislik şerefsiz tt zaten araplara satıldı artık hayır mı gelir bu baş belasından (keşke başka bir girişimci tt ye rakip olsa yani başka bir telekom açılsa ne güzel olurdu!!!) TT ye

• daha içimden ne küfürler geçiyor o pislik şerefsize ama şimdi adminler kızabilir
  • Hayır kime küfredeceğimi şaşırdım...

Geldi lübnanlı aldı... Tam lübnanlılara özel küfürler hazırlamıştım şimdi lübnanlının şirketini Suudi'ler aldı. Suudinin şirketini de gider şimdi Mars'lı falan alır. Kendimi orta malıu gibi hissediyorum! Telekomu 3-30 paraya satanlara da saygılarımı sunuyorum!

Bu arada Telekomu alan Öger'in %35 hissesi 3.5 milyar$ imiş. Kısaca tamamı 10 milyar $. Şeytan diyo git bi matbaa kur, bas sahte dolarları, 10 milyarı bulunca carpe telekom olarak topunu satın al yanında alacağım hayır dualarıda bedavaya gelsin... Hoş bu haliyle gerçek para olarak telekoma 1$ bile çok ya! Anladınız sen beni!
  • quote:

sadece ttnnete değil bunun gibi zihniyetlerin de başına düşsün ne düşüyorsa..

• quote:

Orjinalden alıntı: sleep

quote:

sadece ttnnete değil bunun gibi zihniyetlerin de başına düşsün ne düşüyorsa..

Ben en başta uyardım provokasyon istemiyoruz bu topikte sadece Telekoma bağırılcak çağırılcak en fazla sövülecek. Böyle adamlar girmesin bu topiğe. Tangoya da Telekoma da

• ben alıyamıyorum sizi arkidişler o zaman size 256k sınırsız 49 ytl olsun eski tarifeye dönün ne duruyorsunuzki biz eski tarifeye donmekm istiyoz deyin tt ye tt öyle bi bizim yanımızdaki hem bi andan bant genişliğini arttırıyor bi andanda hızları..

68 gbitlerden 102 gbitlere geldik daha ne olsun 200gbitlere cıkacaız yakında kimsenin eli armut toplamıyor. ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerekiyor bence 2mbit 49 olsun zaten bendeki k.netide tamamen kapattırıcagım cunku hem daha ucuz hemde daha performanslı olacak internet simdi tt nin yapması gereken daha ucuza internet vermek o kadar sadece

onuda yakında yapacaklar bence çünkü yurtdışı bant genişliğini arttıyorlarki hızları arttırıp fiyatları dusurunce millet kolay interneti kullanabilsin diye birçok insan 49 ytlye geçer zaten 2mbit cunku bircok şeyin downloadu yani yuklemesi için yeterli diye dusunuyorum bence zamana ihtiyac var ve vdsl2 var onuda da indirim yaparlrsa mesela 4 yada 8mbit 80 kaat olursa ben hemen gecerim heleki 8mbit 80 ytl olsun en fazla, hemen gecerim hiç beklemem:)....

• Uydunetin olmadığı yerde telekoma abdurrahman çelebi demeyen arkadaşlara sevgiler sunuyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.