Hayırlı olsun turnuvada mid champlerine teleport alıp split rush yapıp teamfighta teleport ile katılıyorlar aynı Shen'in ultisi gibi yani, kesin nerfleyecekler turnuvada kullanılan şeyler nerflenir.
ben farm için ryze hep teleport alırdımzaten
Bence ışınlanma mesafesini azaltırlar
süper olur asla teleport kullanmam tfnin ultisibile teleporttan kötüydü :D
split rush için nerfleyeceklerse büyük ihtimalle wardlara tp lenemeyecegiz artık
Flash kalkmalı oyundan önce
quote:
Orijinalden alıntı: Revoltant
her konuya şöyle yorumların var kaç levelsin çok merak ediyorum.
Hayırlı olsun turnuvada mid champlerine teleport alıp split rush yapıp teamfighta teleport ile katılıyorlar aynı Shen'in ultisi gibi yani, kesin nerfleyecekler turnuvada kullanılan şeyler nerflenir.
split push o rush değil..
Sanmıyorum nerf yiyeceğini, adı üstünde teleport spelli yani... Şöyle ki böyle bi durum söz konusu ise teleportu ortadan kaldırırlar, önceki speller gibi, kaldırılan bi kaç spell vardı
Zaten 300sec CD var neyine nerf atıcaklar ki?
quote:
Orijinalden alıntı: geyeray
split rush diye bi şey yok split push var kardeş
+1 dostumm
ayrıca biri flash kalksın diyor kac level ya o arkadaş merak ettim
Nasıl bir nerf gelebilirki teleporta global özelliğini kaldırırlarsa up olur zaten
Nerden çıkarıyosunuz böyle şeyleri anlamıyorum. Ne nerfi gelecekmiş çok merak ettim. Oyunda taş çatlasa 5-6 defa kullanabiliyorsun maksimum.
o değilde promoteye nerf gelmeli o ne op spelldir bir miniona basıyorsun inhiye kadar gidiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Babazula008
quote:
Adamın yorumunda ne var gayet fikrini söylemiş.
quote:
Orijinalden alıntı: Reaglew
quote:
quote:
bişey demedim levelini sordum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Reaglew
quote:
quote:
Valla hangi yorumumdan rahatsız oluyorsun bilemiyorum.Keza forumda o kadar çok troll varken benden rahatsız olman garip açıkçası..Level ile ne ilgisi var onu da anlayamadım ama,30 level'ım,ki kasmak çok mu zor,çok mu pro olmak gerektiriyor da level soruyorsun onu da anlamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Black Burn
Valla hangi yorumumdan rahatsız oluyorsun bilemiyorum.Keza forumda o kadar çok troll varken benden rahatsız olman garip açıkçası..Level ile ne ilgisi var onu da anlayamadım ama,30 level'ım,ki kasmak çok mu zor,çok mu pro olmak gerektiriyor da level soruyorsun onu da anlamadım.
rahatsızlıkla alakası yok yazdığın diğer yorumlarla birlikte oyun bilginin düşük olduğunu düşündüm ve levelini merak ettim.