Bildirim
teleservice
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ankaradaki şubeyi önce ara muhtemelen gelmiştir -
quote:
Orijinalden alıntı: *GameOver*
ankaradaki şubeyi önce ara muhtemelen gelmiştir
Aynen böyle yap hocam hem kesin bilgi almiş olursun -
Kargolanmıştır gibi bir ibare çıkması lazım. Ondan sonra nereye servise verdiğinize bağlı olarak elinize ulaşma süresi değişiyor.
Electroworld için,
önce istanbul electroworlde gidiyor
oradan ankara electroworlde yollanıyor cihaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: eh11
arkadaşlar benim telefon service deydi değişim kararı geldi bugunde iş emri kapalı
Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP) diyor bu gidip alabilirim anlamına mı geliyo daha istanbuldan kargoya verip ankaraya gelecek mi demek ?
nekadar bi zaman aldı
yani cihazınız telesevice ulaştıktan ne kadar süre sonra değişim kararı verildi
benim cihazımda 30.09 da kayda alındı "işlem sırasında" diyor şu anda
cihazınızın sıkıntısı neyd, -
quote:
Orijinalden alıntı: yogun54
quote:
arkadaşlar benim telefon service deydi değişim kararı geldi bugunde iş emri kapalı
Telefonunuz degistirilmistir.(SWAP) diyor bu gidip alabilirim anlamına mı geliyo daha istanbuldan kargoya verip ankaraya gelecek mi demek ?
nekadar bi zaman aldı
yani cihazınız telesevice ulaştıktan ne kadar süre sonra değişim kararı verildi
benim cihazımda 30.09 da kayda alındı "işlem sırasında" diyor şu anda
cihazınızın sıkıntısı neyd,
Ben de 02.09'da Ankara necatibeydeki teleservice bıraktım; home tuşu bazen basmıyor, bazen de çift basıyordu. Aynı günün akşamı üst servise transfer edildi dedi, iki gündür öyle bekliyor. Acaba bundan sonraki aşama ne olacak?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 4 Ekim 2013; 19:08:37 >
-
Kargo Giriş Tarihi 21-09-2013 13:56:05
Geliş Tarihi 23-09-2013 19:28:05
Bitiş Tarihi 04-10-2013 09:35:37
ve cihaz hala istanbuldaymış no cargo out diyo yani ne zaman çıkacak bu kargoya ne zaman gelecek anlamadım bir şeyde demiyolar
sorun yazılım hatasıydı bu arada kapanıp açılıyodu bazen açılmıyodu -
quote:
Kargo Giriş Tarihi 21-09-2013 13:56:05
Geliş Tarihi 23-09-2013 19:28:05
Bitiş Tarihi 04-10-2013 09:35:37
ve cihaz hala istanbuldaymış no cargo out diyo yani ne zaman çıkacak bu kargoya ne zaman gelecek anlamadım bir şeyde demiyolar
sorun yazılım hatasıydı bu arada kapanıp açılıyodu bazen açılmıyodu
Cihazı verdikten kaç gün sonra değişim kararı çıktı arkadaşım? -
26sı akşamı çıktı -
quote:
26sı akşamı çıktı
Benimkinde üst servise transfer diye bir şey yazıyor; sizde de böyle bir şey yazıyormuydu acaba? -
yok bende yazmadı öyle bir şey direk değişim kararı oldu 3 günden sonra da bu sabahda son kez test edilmiş artık kargoya vermeleri lazım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X