Şimdi Ara

teleservice garantili cihazlara dikkat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
22.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar ben vodafoneden htc desire aldım aldıktan kısa bir süre sonra arıza verdi ve servise gönderdim değişim kararı aldılar
    tam 2 ay oldu ama hala cihaz ortada yok. Defalarca aramama rağmen kesin bir cevap alamadığım gibi her aramada 15-20 dk müşteri temsilcisine bağlanmayı bekliyorum tam bir rezalet. Bana cihazın üretici firmadan beklendiğini söylüyolar o kadar ne bir zaman veriyolar ne bişe bıktım telefonu aldığıma alacağıma pişmanım. Kampanyaya dahil olan cihaz bedeli internet paketi toplam 60 tl fatura ödüyorum ama ortada cihaz yok. Benden tavsiye teleserviceden uzak durun artık bir cihaz için mahkemeyle uğraşacağız
    benim canım yandı başkasının canı yanmasın........

• bu tamamen şans ile alakalı açıkçası. teleservice den siz gibi çok çekenler olduğu gibi, inanılmaz memnun kalanlar da oluyor... ben de anlamış değilim ama hiçbir teknik serviste tam bir standart yok bu ülkede...
  • Türkiyede istediğini alabilmek icin biraz çirkef olmak gerekiyor ne yazık ki. Basacaksın tehdidi küfürü sizi dava edecegim diyeceksin tüketici hakem heyetine de şikayet edeceksin karar çıkınca bak nasil temin ediyorlar cihazı. Aradan 2 ay gecmis diyorsunuz size cihazın tamir sureci içerisinde ayni özelliklere sahip bir cihazı geçici olarak vermek zorundalar zaten. Ve 30 is gunu dolduktan sonra direk paranizi bile alma hakkınız var. Bence tüketici haklarına şikayet edin aldığınız evrakı da teleservice e faks gecin sonra oturun arkanıza yaslanip hayatın tadını çıkarın onlar düşünsün:)
  • Aynı durum bende de var. Yalnız ben 2 ay beklemedim. Bugün yasal sürenin son günü ve yarın önce Telesrvicede sonrada duruma göre Hakem Heyetindeyim. Bundan sonra HTC alacaklar iyi düşünsünler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Efe

Türkiyede istediğini alabilmek icin biraz çirkef olmak gerekiyor ne yazık ki. Basacaksın tehdidi küfürü sizi dava edecegim diyeceksin tüketici hakem heyetine de şikayet edeceksin karar çıkınca bak nasil temin ediyorlar cihazı. Aradan 2 ay gecmis diyorsunuz size cihazın tamir sureci içerisinde ayni özelliklere sahip bir cihazı geçici olarak vermek zorundalar zaten. Ve 30 is gunu dolduktan sonra direk paranizi bile alma hakkınız var. Bence tüketici haklarına şikayet edin aldığınız evrakı da teleservice e faks gecin sonra oturun arkanıza yaslanip hayatın tadını çıkarın onlar düşünsün:)

hocam dediklerini yapcamda 1 ay daha beklemem gerekiyo değişim kararı verildiyse ki verildi 3 ay bekleme süresi varmış :((
  • Hem operatörü hemde Teleservice'i ver tüketici hakem heyetine. Hem cihaz yok hemde fatura öde, oh ne ala memleket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: innformatics

Hem operatörü hemde Teleservice'i ver tüketici hakem heyetine. Hem cihaz yok hemde fatura öde, oh ne ala memleket.

valla bıktım artık telefonu aldığıma alacağıma pişmanım en iyisi garantisi olmayan telefon almak garanti olmuş olmamış bişe değişmiyo nasıl olsa hem öbürü daha ucuz zaten şans iişşi
  • bende 15 gündür bekliyorum daha ortada bişi yok hala değişim chazı bekleniyor
  • Geçmiş olsun kardeş.

2 ay uzun süre yerine muadil telefon vermeliydiler en azından.
  • htc onlinedan birisiyle görüştüm az önce bilgilendirme isteyeceğini söyleyip cihaz bilglerini falan aldı.Bakalım ne olacak.Ayrıca teleserviceye de ulaşılamıyor hatlar srekli dolu
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ly_10ur

htc onlinedan birisiyle görüştüm az önce bilgilendirme isteyeceğini söyleyip cihaz bilglerini falan aldı.Bakalım ne olacak.Ayrıca teleserviceye de ulaşılamıyor hatlar srekli dolu

hocam haberdar edersen sevinirim ben htc den çok uğraştım görüştüm hallettik cihazınız yolda dediler 2 hafta oldu yok
  • bana bi geri dönsünler hemen haberdar ederim yazarım buraya
  • Merhabalar. Ben de Vodafone bayiiden Desire HD aldım. Bir hafta sonra bir sorunu oldu ve teleservice'e yolladım. 1 hafta sonra telefonum değiştirildi ve geri yollandı. Hiç beklemediğim kadar çabuk oldu ve memnun kaldım. Dedikleri gibi şans işi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: belferkay

Merhabalar. Ben de Vodafone bayiiden Desire HD aldım. Bir hafta sonra bir sorunu oldu ve teleservice'e yolladım. 1 hafta sonra telefonum değiştirildi ve geri yollandı. Hiç beklemediğim kadar çabuk oldu ve memnun kaldım. Dedikleri gibi şans işi...

ben anlamdım gitti bizim şansımızdanmıdır nedir ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkaneker

Geçmiş olsun kardeş.

2 ay uzun süre yerine muadil telefon vermeliydiler en azından.

eyvallah kardeş...
  • az önce teleserviceyle görüştüm htc desire için üretici firmadan yüklü bi talepte bulunmuşlar büyük olasılıkla haftaya gelir dediler. artık ne kadar doğru bilemem
  • bakalım ne olucak 1 hafta daha bekleyelim
  • Teleservicede 1 haftadır degişim cihazı bekleniyor yazıyor.Bazı arkadaslar 30 gun bekledım dıyor.Hadi bakalım hayırlısı olsun,beklemeye devam...
  • benim desire için de değişim kararı verdiler ve tam 32 iş günü oldu, geçen gün aradım kızdım ama net bi cevap veremediler iki gün içinde net bir cevap veremezseniz mahkemeye vericem falan dedim, bakalım salı gününü bekliyorum, olmazsa bu hafta mahkemeye vericem bende... çok rezil bi firma kesinlikle uzak durulması lazım, telefondan soğudum resmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi photosentez -- 22 Mayıs 2011; 22:12:17 >
  • aynı dertten kaç kişi muzdarip bakarmısınız ya..
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.