Şimdi Ara

Televizyon Almak isteyenler burda buluşabilir Konuya hakim biri olarak öneride bulunabilirim (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
5
Favori
6.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • TCL 65C745 ve Samsung 65Q70C ile ilgili düşünceleriniz nedir ? ikisi de gerçek 100hz veriyor mu ? 40-50k arası 65 inch tv ihtiyacım var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi juveline -- 22 Şubat 2024; 23:55:47 >
  • 43" - 55" aralığında fiyat performans olarak 20.000₺ civarlarını çok geçmemek kaydı ile tavsiye ürün var mıdır? Daha uygun önerilere de açığım.

• Merhaba.

MediaMarkt çalışanı olduğunuz için bilgi almak istiyorum.

Avrupa şubelerinizde Panasonic marka tv satışınız oluyor. Bu tv yi Türkiyeye getirtme şansımız var mı, aynı fiyattan?

Linki burada : https://www.mediamarkt.es/es/product/_tv-oled-55-panasonic-tx-55fz800e-ultra-hd-4k-hdr-pro-multi-hdr-panel-thx-1423862.html

Ben Kore malı ürünlere güvenmiyorum. Evimde LG nin mikrodalga fırını ve Samsung tv dışında Kore malı cihaz yok. TV yasal garanti süresi (2 yıl)+10 gün geçince bozuldu. Çevremde de birçok kişiden aynı sorunu duydum. 2 yıl garanti süresi + 10-30 gün sonra tv bozuluyor.

Sony bulamıyoruz. Eski Sony üreticisi olduğu için Arçelik veya Grundig de düşünebilirim, ancak Panasonic, Sharp markalarını gözü kapalı alırım.

Böyle bir şey mümkün mü?

• mesajdan anlaşılacağı üzre televizyonu 8 aydır kullanıyorum günde ortalama 2 saat çok tv izleyen biri değiliz. görüntü kalitesi olarak tatmin ediyor alırken bayağı bir tereddüt etmiştim. gündüzleri önden bakıldığında parlama felan yapmıyor yanlardan bakınca yapıyor. çok yakından yan taraflardan izlenme olayı münkün değil tahminen 3-4 metre uzktan yandan( tahiminen 45 derece) izleyebilirsiniz tam karşısında kalite mükemmel. netflix amazon tv+ felan kullandım anten kablosu hiç takmadım.

*wifi kalitesi güzel fakat ben modemden direkt cat-6 internet kablosuyla kullandım. 4k videolardan dolayı kopmalar yaşamak istemedim. telefonum samsung olduğu için televizyona kamera felan yansıtma olayı var smart things uygulaması ile televizyonu kumandaya gerek kalmadan kullanıyorum klavyeye kadar herşeyini telefondan kontrol ediyorum.( aynı wifi ağına bağlı olmak şartı ile)

*play store yok kendi işletim sistemi olmasına rağmen exxen dijitürk ve bir sürü güncel uygulamalar mevcut. yeerlimi kişiye göre değişir şahsen bir kere girdim uygulama mağazasına maç izlemek için dijitürk yukledim. en sevdiğim bir diğer özelliği ise kumandada mikrofon var. :) mikrofon düğmesine bastığımda özellikle youtube uygulamasında çok güzel çalışıyor diğer uygulamalar için ingilizce bilmeniz gerekiyor.

bilgisayar bağladığınızda otomatik algılıyor. ekran çözürüğü felan hepsini ayarlıyor bunlar windows 11 için mac tarafını denemedim. hoparlörlerini hiç kullanmadım samsung c450 sound bar aldım tv ile birlikte optik kablo ile bağladım sorunsuz çalışıyor. soundbar ve tv hoparlörü arasında deneme yapmıştım bir ara soundbar bir tık daha tatlı çıkarıyor sesleri. bluetoothla kulaklık felan bağlanıyor çok iyi hatta kulaklık bağlı iken soundbara da ses veriyor televiyon. sadece kulaklık veya sadece soundbar gibi ayarlamaları mevcut bu beni şaşırttı cidden. internet tarayıcısi işlevsel film felan açıyor gezinti için iş görür. ekran yansıtmada gecikmeler var ama(wifi ile) iş görüyor bazen bağlıyorum telefonu yansıtıyorum. video izlenmez onu söyleyeyim resim felan açar. mesela telefonda bir video izliyorsunuz internetten smart things yüklüyse bunu tv'den oynat seceneği çıkıyor telefonda. TV İNTERNETE BAĞLANIP O VİDEOYU TELEFON YERİNE internetten açıyor donma sorunu olmuyor böyle olunca.

yukarıda saydıklarım belki sizin kafanızdaki bulutları dağıtır.

• 50k bütçe ile tv almak istiyorum geçenlerde 65C845 indirimdeydi yetişemedim en çok istediğim Tv buydu fakat ne yazık ki yetişemedik. Önerebiliceğiniz ürün var mı ? Philips dışında

• bahçe için alacağım. 55 inch. HI LEVEL ya da ONVO . hangisi iyi ? ya da benzer fiyatlarda ne tavsiye edersiniz? 12000 TL gibi.

• NexusElite kullanıcısına yanıt

65C755 daha iyi c845 den

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C845 ilk gözüme çarpan tv oldu ama c755 daha üstün ve yeni bir tv (ses hariç) ona karar kılacaktım ki karşıma qn85d çıktı. Şimdi de c755 mi qn85d mi karar veremiyorum. Samsunglar ilk bakışta canlı renkler vererek insanı cezbediyor ancak detaylara baktığımda görüntülerin aslında biraz pastelleşmiş olduğunu, net olmadığını fark ediyorum. c755 daha net görüntüler oluşturuyor ancak ses konusunda biraz geri ve marka güvenirliği soru işareti yaratıyor. Oturma odasında kullanacağım (karasal yayın izlemiyorum) ps5 de var. (çok aktif kullanmıyorum haftada 5 saat) Forumda 2 kullanıcının yorumlarına denk geldim qn85d nin daha iyi olduğunu söylüyorlar ancak samsung qn85d nin çiçeklenme sorunu var. Geceleri alt yazılı film çok izlediğimden bu sorun oluşturacak gibi geliyor. İncelemelerde c755 in bu konuda daha başarılı olduğunu gördüm. Vatanda canlı gözlemlediğimde va panel olmasına rağmen c755 in o kadar da yan açılardan renk kaybı yaşamadığını gözlemledim kafam çorba gibi  

• 65 İNÇ için en uygun fiyatlı hangi tvleri önerirsiniz? Tek amacım apk kurulabilmesi geri kalanı standart tv kanal izleyicisi olmak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.