Şimdi Ara

Televizyon Değişiklik Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba evimde 2 sene önce aldığım philips marka 43'' televizyonum var salon büyük ekran küçük televizyonu değiştireceğim philips televizyonumu aldığımda bluetooth özeliklerini kullanabiliyordum 1 defa güncelleme yaptım bi daha ne ses sistemini nede başka bişeyi baglayamadım şikayet ettim ama sonuç yok şimdi 8-10 bin arası 65 '' televizyon almak istiyorum ama yine aynı markayı almak istemiyorum sırf bu yüzden güncelleme ile özellikler gidiyor tavsiyeniz nedir özellikle tarayıcı ve diğer yerlere kumanda dan mouse kullanırken hızlı olmasını istiyorum bu televizyonumda çok yavaştı.

Aynı marka yine alabilirim ama bu dediğim saçmalıkları olmayan bir model var ise ambligt özelliği güzel bişey başka markada da yok bundan vazgeçmek de istemiyorum aslında

• PHILIPS 70PUS8505 bunu aldım bunun hakkında yorum yazacak kimse varmı koca forumda

• yoosuff Y kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı modeli (70PUS8505) almak üzereyim, memnun musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yoosuff

PHILIPS 70PUS8505 bunu aldım bunun hakkında yorum yazacak kimse varmı koca forumda

Hayırlı olsun , Ne kadara aldınız? Sonu 12 ile bittiği için ithal montaj mış . Yani işçilik kalitesi daha iyi diyorlar bende alma aşamasındayım.

50Hz tv ler içinde bana göre fiyat performans ürünü şu anda.

• fiat2001brava F kullanıcısına yanıt
    Ben az önce Vatan’ın internet sitesinden aldım 8190’a.. 65 inchinden daha ucuz fiyatı şu anda, ben de alayım dedim.. :) 4 taksite de böldüler.. Zaten beğendiğim bir modeldi.. İnşallah memnun kalırım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsalonia -- 30 Ocak 2021; 16:8:21 >
  • 4 hafta olmuş kbakmayın görmedim mesajı tv güzel bi hata yok ama yandan izlemesi hiç keyifli değil bi tip ekran diyorlardı adını unuttum yandan renkler güzel değil

eğer geniş bir oturum varsa kesinlikle tavsiye etmem 2 kişiyiz tvyi tam karşısından izliyoruz

• yoosuff Y kullanıcısına yanıt
    hocam malesef tüm va panellerde illa karsiya oturmak lazim.ama magazada görmüştüm parlak ve guzel renk veriyordu bu tv. hayirli olsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TV Önerisi
    geçen hafta açıldı
    Tv Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.