Şimdi Ara

Televizyon devri biter mi ? Reytingler düşüyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010'dan sonra gerçekten televizyondan koptum iyice, 1 dizi dışında televizyon izlemiyorum.
    Zaten reytinglerdende anlaşılacağı üzere insanlarda koptu televizyondan, eskiden diziler 15-20 reytingleri görüyordu, 1 günde 2-3 dizi 10 reytingin üzerinde izleniyordu, şu an birincilerin reytinglerini 5-10 arası listedekiler alıyordu.
    1 günde 2 dizi yayınlıyordu kanallar, süreler uzadı, şarkılı klipli diziler, durağan sahneler, reklam süreleri, hep aynı senaryolar, kalitesiz oyuncular.

• Televizyon devri bitmez. En azından bu ülkede. Adamlar diziyi 1'e yapıyor. Önceden 20 kazanıyordu, şimdi 10 kazanıyor. Zaten kaliteli birşey yaptıkları yok, izleyici de kalite beklemiyor. Bütçe düşer yapımcı yine kazanır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence biter Blu Tv de gördüğümüz gibi internet dizileri yapmaya başladı.Gelecek yıllarda dizilerin internet üzerinden yayınlanacaklarını düşünüyorum.
  • 10 sene içinden hepten çöp olur bitme noktasına gelir.Artık insanlar istedikleri zaman istedikleri yerden tv izlemek istiyorlar.Ülkemizde bu atılıma başlayan pek çok oluşum var bile zaten şuan.Digitürk play-blutv-puhutv ayrıca ülke dışından kaliteli olarak netflix var ,yeni şimdi amazon prime 'da geldi.Kısacası kota problemi de çözülünce insanlar hepten bunlara kayacak.Tv'de de 40 yaş üstü kişiler kalır sadece bu işlerden anlamayan kesimler yani ve tv'de hepten çöp bir yere döner.Çünkü kitlesinin kalitesinde belirgin bir düşüş olacağı için adam akıllı 2-3 programda online mecralara kayar,tv'de yerlerde sürünür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 1 Mart 2017; 0:12:24 >
  • Yakın zamanda bitmez ama Amerika'da internetin televizyondaki dizi film sektörüne büyük bir darbe vurduğu bariz, sadece Amerika'da 50 milyon aboneleri var ve internet bant genişliği'nin %37'sini tek başına Netflix kullanıyor. Doğal olarak millete internetin rahatlığına alıştıktan sonra televizyonun karşısına geçip reklamıyla uğraşması saate göre kendini ayarlaması falan zor geliyor. Zaten diğer kanallar da bunun farkında olduğundan HBO now gibi internet üzerinden yayın yapmaya başladılar. Ha bizde de böyle adımlar var, ama daha yolun çok başındayız bu konuda
  • Diğer ülkelerde Netflix vs. gibi kaliteli online televizyonlar çoğalırken ülkemizde de BluTV,PuhuTV gibi online televizyonlar da yavaş yavaş çıkıyor fakat en azından şimdilik ülkemizde pek de gelişeceğine olanak vermiyorum.
  • Bitmez. Netflix'in blutv'nin hedef kitlesi hicbir zaman kahvedeki ahmet dayi, ev hanimi ayse teyze degil. Biziz.

Netflix+blutv+spotify+sinemia kart = 1 lira olsun babam yine para vermez. Gider son model tv alir dsmart alir dizisini survivor'ini izler.

O yuzden kendiniz uzerinden bakmayin olaya. Netflix yokken de torrent'den indiriyordunuz.

Ha onceden beni tv'ye sadece kardes payi,isler gucler bagliyordu. Simdi bi geceleri kanit izliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim için televizyon devri 7-8 sene önce bitti dizimi belgeselimi filmimi bilgisayardan izlerim sadece haber için televizyonu tercih ediyorum gerçi onuda artık izlemez oldum moral bozmaktan başka birşey yaptıkları yok 120 dakikalık seyir zevki olan bir dizi-film için 3-3.5 saatini harcıyorsun reklamlarla beraber ama bilgisayarda hem zamandan hemde gereksiz sahnelerden kazanıyorum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.