Şimdi Ara

Televizyon Efsaneleri (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
10
Favori
11.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aaaaaa bunlar bizim çocukluğumuzun dizileri
    Çok hoş nostalji olmuş.
  • çok güzel bir liste olmuş eline sağlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: #Tuna#

Rosalinda yok mu

O kadar da eski sayılmaz ya Rosalinda, Thalia'nın bir sürü dizisi vardı bir ara, Mari Mar felan
  • Alllllaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
    Çocukluğuma geri döndüm...
  • O Yalan Rüzgarı neydi ya öyle.Belkide hala sürüyordur..Ama müzüği çok güzeldi.Hiç unutmuyorum.Küçükken Yalan Rüzgarının olduğu saatte çizgi film izlemek için Yalan Rüzgarının yayınlandığı kanalı bozuyordum,bizimkilerde hep yiyordu..
  • Liste harika olmuş. Bunlar dışında aklıma gelen ilk çizgifilm Jetgiller oldu.

• Şu Clementine' i koymayın arkadaş ya! Kokruyorum ya elimde değil...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_GS

Tsubasaaaaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: WoraZ

Liste harika olmuş. Bunlar dışında aklıma gelen ilk çizgifilm Jetgiller oldu.

En sevdiğim çizgi filmdi hee
  • Şehrazat nasıl olmaz hemen ekleyin hiç kaçırmazdım, Star'da çıkardı sanırım.

Müziği çok hoşuma giderdi o zamanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 21 Mart 2010; 18:36:16 >
  • @ Darkness
    Görevimiz Tehlike'nin (Mission Impossible) orjinali budur, diğer resim yeniden çevrilen diziden olanı. Birde ek olarak yine çok eskilerden Tatlı Sert (The Avengers) dizisi vardı.

Televizyon Efsaneleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 21 Mart 2010; 19:00:25 >

• Darkness, hayatını ortaya koyup çok uğraşmışsın! Emeğine sağlık! Bende yukarda Tatlı Sert'ten bahseden arkadaşı duyunca dayanamadım!

• Emeğine sağlık
  • Vay be baya uğraşmışsın usta emeğine sağlık.
  • neommy, Tatlı Sert vardı yahu zaten listede
  • dostum efsane demişsin ama keko ile eşşeko yok burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrkcmz

dostum efsane demişsin ama keko ile eşşeko yok burda

O ne yaa hiç duymadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness
    neommy, Tatlı Sert vardı yahu zaten listede

Evet, ama bu en nostaljik siyah beyazı!
  • TRT'de bir dizi başlardı, şimdiki Ghost Whisperer'ın aynıydı konu. Sadece ondaki başroldeki medyum, erkekti. O da başkalarının göremediği ruhlara yardım ederdi, her bölümde bir ruhun yarım kalmış işini tamamlayıp onların serbest kalmasını sağlardı.

Yanlış hatırlamıyorsam dizinin adı Melekler Şehri olması lazım, bildiğiniz Nicholas Cage ve Meg Ryan'ın oynadığı Melekler Şehri değil tabi..

Bu dizinin orijinal adını bulamadım gitti yahu, nereye baksam Cage&Ryan'ın filmi çıkıyor karşıma
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.