Şimdi Ara

Televizyon Efsaneleri (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
146
Cevap
10
Favori
11.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu özel bir ilgiyi hak ediyor!
    İsimlerini okumak bile insanı alıııııııııııııp götürüyor!
  • Haftasonu Trt 2'de bir programda nostalji bölümü yaptılar; TRT'nin zamanında yayınladığı eski çizgi filmleri gösterdiler, introlarını tabii.

Dedim yoksa benim konudan mı kopya çektiler

Bu arada aynı programda TRT Çocuk'un müdürü ile de röportaj yaptılar. Söylediğine göre TRT bazı anlaşmalar imzalamış, ve eskilerden Arı Maya, Heidi ve Vikingler'in yeni versiyonları çekilecekmiş, TRT de yapımcılardan birisiymiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Şu Clementine' i koymayın arkadaş ya! Kokruyorum ya elimde değil...

Hakikakten ya ne paranoyak bir çizgi filmdi o.O kadar izlememe rağmen psikolojim hala sağlamsa bunu güçlü bünyeme borçluyum
  • Binlerce teşekkürü hak eden bir konu olmuş. Eline sağlık...

Atlantis'ten gelen adam dizisini görünce aklıma geldi; O kadar etkilenmiştim ki evimizin banyo demeye bin şahit isteyen yerinde ufak taştan su haznesi vardı. Su doldurur, kafamı sokar, gözlerimi açar nefesimi en fazla ne kadar tutabiliyorum diye bakardım.

Zira, benim de Atlantis'ten gelen ikinci bir adam olma ihtimalim vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiGHWAYMOUSE -- 29 Nisan 2010; 18:50:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Graduate

yerlerdeyim
  • Kardeş n'aptın sen ya... Ellerine sağlık. Okan'ın ekibi bile bu kadar uğraşmazdı.
  • Duygulandım gözlerim yaşardı be :(
     Televizyon Efsaneleri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

TRT'de bir dizi başlardı, şimdiki Ghost Whisperer'ın aynıydı konu. Sadece ondaki başroldeki medyum, erkekti. O da başkalarının göremediği ruhlara yardım ederdi, her bölümde bir ruhun yarım kalmış işini tamamlayıp onların serbest kalmasını sağlardı.

Yanlış hatırlamıyorsam dizinin adı Melekler Şehri olması lazım, bildiğiniz Nicholas Cage ve Meg Ryan'ın oynadığı Melekler Şehri değil tabi..

Bu dizinin orijinal adını bulamadım gitti yahu, nereye baksam Cage&Ryan'ın filmi çıkıyor karşıma

Dostum ellerine sağlık,helal olsunÇocukluğumu ne kadar özlediğimi hatırladım sayende

Buarada bahsettiğin dizi benim de aklıma geldi geçenlerde.Severek izlerdim,çok güzel diziydi.Umarım hatırlayan çıkar orjinal ismini.

Not:Listeye Who's The Boss(Patron Kim)'i de eklersen sevinirim.Sanırım bir tek o eksik.

Saygılar..
  • Ara sıra kare kare filmler geliyor aklıma, ama ekledim mi, veya isimleri neydi hatırlayamıyorum

Who's The Boss'ı da ekledim bluelabel .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkness

Ara sıra kare kare filmler geliyor aklıma, ama ekledim mi, veya isimleri neydi hatırlayamıyorum

Who's The Boss'ı da ekledim bluelabel .

Sağol dostum

Bu arada Melekler Şehri takıntı oldu maalesef:)Google,imdb aramadığım yer kalmadı ama,orjinal adını bir türlü bulamıyorum.TRT olmayabilir,Star veriyordu sanki.1992-1994 arası yayınlandı diye hatırlıyorum.

Bir de,bunu ararken Will Smith'in meşhur olduğu diziye denk geldim,Fresh Prince.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluelabel -- 1 Mayıs 2010; 6:45:36 >
  • HBB'de Renkli Dünyalar başlardı, Jim Carrey'nin meşhur olduğu program.

IMDB Linki
  • Vay be çizgi filmleri görünce duygulandım
  • şirinlerin resmi ucmus

beyblade ve digimon yok lıstede
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch!

Şu Clementine' i koymayın arkadaş ya! Kokruyorum ya elimde değil...

Hakikakten ya ne paranoyak bir çizgi filmdi o.O kadar izlememe rağmen psikolojim hala sağlamsa bunu güçlü bünyeme borçluyum

geçen eskilerden konuşuyoduk bunu arıyorduk bizde adını hatırlayamadık çok saol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EricTheodoreCartman -- 29 Ekim 2010; 18:43:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9600_G_T

şirinlerin resmi ucmus

beyblade ve digimon yok lıstede

Beyblade ve Digimon'un pek efsane sayılmaz, 8-10 sene önce çıkmış bir şeye de "mazilik" demeyelim artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 26 Mart 2011; 1:14:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uA_GS

Tsubasaaaaaa

akar bir şut çekmesi için 3 bölümbeklediğimi hatırlıyorum
  • Hayatım gözlerimin önünden bir film şeridi gibi geçti.
  • Muhteşem İkili muhteşemdi.
  • Hee Muhteşem İkili.. Balky, Yunanistan'ın bir köyündendi sanırım. Kuzeni Larry Applegate. Bunların birer de sarışın kızarkadaşları vardı.

Bir sahnesini unutmam, Balky, Larry için sallama çay yapıyordu, "Sen yeter dediğinde çıkarayım, çok koyu olmasın çayın" diyor, poşet çay suya dendiği anda Larry "yeter" demişti de ne güldüydüm.. Eheheh.. Böyle anlatınca hiç komik olmadı læn
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.