Şimdi Ara

TELEVİZYON için parazit veya bozucu devre. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
18.163
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben duygudalım sizse mantıksal. Sizin mantığınız güçlü olanı kabul etmek ve menfaatine göre karar almak mıdır?
    Millet kanunu değiştirebilir değil mi? Nasıl? Önce fikir birliğine varır, olması gerekeni bulur ve sonra kanun değiştirilir. Ama siz düşünmeyi engelliyorsunuz ve sadece menfaatiniz için hali hazırda var olana sabitleniyorsunuz.
    TOplumsal yaşam gereği demişsiniz. Yani menfaat... Sırf görüntü için insanın insanlığına saldırmak ne demektir? Siz neden taktınız bi şeye bu kadar? Kendinizi mi ispatlıyorsunuz? O kadar serseri var gidin biraz da onlarla uğraşın, olmaz mı?

Bu bir kişi sizin hangi hakkınızı gasp etti? Haqngi hakkınızı gasp etti ki siz de balkonuna saldırarak misilleme yapıyorsunuz? Mangal yaptı da dumanı mı çıktı? Hakı sirkeledi de tozu mu geldi? Nü mü çıktı balkona ahlakı mı bozdu?

Size şunu sordum;
    Klima balkon iç cephesine alınsa hala iddianız devam edecek mi? Yani görünmeyen balkon içinde olsa bile mi hala saldırınız devam edecek?
    Ve bu üniteler dış cephe ile aynı renk olsalar o zaman fark edilmez. Buna ne dersiniz?

• Herkese merhaba arkadaşlar buradaki sorunlardan dolayı benim sorunum ada çözüm bulabilir miyiz diye düşünüyorum. Bir müşterim 1 metre ara kablo taktım TV için odanın tavanında 20 tane tasarruflu lamba var sıva altı gömülü. Işıkları açıyoruz kapatınca TV ekranı gidip tekrar geliyor. Benim izlenimlerim eski kablo cca ttr idi kalitesiz ve uzundu yeni kablo kısa ve tam kesit ti ampullerde oluşan bu sınyal tvnin sınyslını kesiyordu biz tekrar eski kabloyu taktık hersey normal Dı sonra bana o k az bloyu kestirdi küçük olsun dedi ben durumu anlattım ama yok senin kablo da sıkıntı var dedi kestik o k az blo da kısalınca aynı sorun başladı. Durumu tekrar anlattım ama tabi anlamadı benim madgap için kullandığım ara kabloyu taktık bu çok uzun ve bakır olmayan bir kablo dedim ve o dada yapmadı şimdi biz bu sorunu kökten nasıl düzeltiriz bilgisi olan varmı. Ya çok adi uzun bir kablo koyacağız yada o sebeb olan sinyali yok edeceğiz not binada taprsklama yoktur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben tv nin sinyalini bozmak istiyorum . Ayarlardan bunu nasıl yapabilirim. Ya da frekansı nasıl bozabilirim ? Lütfen yardım edin 🙏

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.