Şimdi Ara

Televizyon interneti yavaş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
6.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar zyxel t10d v3 modem kullanıyorum. Evimde sadece televizyonum ve telefonum var. İnternetim normalde mükemmel değil ama telefondan 1080p videoları sorunsuz izliyorum. Sorun şurada başlıyor. Televizyonu açıp İnternete bağlıyorum netflix veya youtubedan bir film video açtığım zaman. Televizyon 720p bir videoyu bile oynatırken zorlanıyor. Ayrıca telefondan herhangi bir siteye giriş dahi yapamıyorum. İnternet çöp oluyor. Bu sorunu nasıl aşabilirim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Televizyonda İnternet Yavaşlığı

Televizyonunuzda internetin yavaş olması can sıkıcı bir deneyim olabilir. Bu sorunu gidermek için yapabileceğiniz birkaç şey vardır.

Öncelikle, televizyonunuz ile İnternet bağlantınız arasındaki WiFi sinyallerinin güçlü olduğundan emin olun. Sinyaller zayıfsa, bağlantı hızı yavaşlayabilir. Televizyonunuzu yönlendiriciye yaklaştırmayı veya aralarındaki engelleri kaldırmayı deneyin.

Televizyonunuzda çalışan uygulamaların çok fazla bant genişliği tüketmediğinden emin olun. Aynı anda birçok uygulama kullanıyorsanız, bunları kapatmayı veya televizyonunuzu yeniden başlatmayı deneyin.

Televizyonunuzun yazılımının güncel olduğundan emin olun. Yazılım güncellemeleri genellikle performansı ve bağlantı hızlarını artıran düzeltmeler içerir. Televizyonunuzun ayarlarını kontrol ederek yazılımın en son sürüme güncellendiğinden emin olabilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra internet hızınızda hala sorun yaşıyorsanız, sorun İnternet servis sağlayıcınızdan kaynaklanıyor olabilir. Onlarla iletişime geçerek bağlantınızın durumunu kontrol etmelerini isteyebilirsiniz.

Anahtar kelimelerin kullanımı:

• TV de internet yavaş: Televizyonlarda internetin yavaşlamasının nedenleri ve çözümleri
    • Televizyonda internet neden yavaş: Televizyonda internetin yavaşlamasına neden olan yaygın faktörler
    • Samsung TV internet yavaş: Samsung televizyonlarda internet yavaşlığını giderme ipuçları
    • LG TV internet çok yavaş: LG televizyonlarda internet hızını artırma yolları
    • Android TV internet yavaş: Android TV'lerde internet yavaşlığını çözme
    • TV interneti yavaş: Genel olarak televizyonlarda internet yavaşlığı sorunlarını giderme
    • Smart TV internet yavaş: Akıllı televizyonlarda internet hızını artırma yöntemleri
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Televizyonun eskiyse, donanımı zayıfsa normal. Değilse televizyonun yazılımını güncelle.

• samsungun ust model tvlerini kullaniyorum onlarin bile smartlari berbat eski pcnizr ssd alip mumkunse ramini guncelleyip win 10 ve kodi kurun hdmiden baglayin 10 numara smartiniz olsun. suan core2duo 4gb ram ve 500 serisi nvidia giris seviyesi bir kartla full hd de canavar 60 hz video gibi 4k dada 30 hz video performans aliyorum alimdeki ekran karti 1050 falan derseniz ozaman zaten kafadan 4k video alirsiniz. Pcde codec sorunuda yasanmaz klite ile hatta benim gibi ses icin AVR kullaniyorsaniz zaten pc en dogru cozum netflix uygulamasini indirip 5.1 7.1 yada atmos icerikleri tuketirsiniz
  • Akıllı televizyonlar ile ilgili çok bir konfigürasyon bilgim yok ama televizyon donanımı eskiyse kullanılan WiFi mod'u 802.11 b/g olabilir. Ağ içerisinde eski protokolü kullanan cihaz olduğunda tüm ağın yavaşlamasıyla ilgili bir olay var. Buna efsane diyen de var, gerçek diyen de. Eğer bu ayar değiştirilebiliyorsa wifi mode 802.11 b/g/n ayarlamalısın.

• ağ testinde ulaştığı hız kaç ya wifiden dolayı stabil değil yada donanımı yetersiz

• Televizyonun wifi-direct özelliğini kapatın .Ben uzun uğraşlar sonucu (modemi dahi değiştirdim) çözümü böyle buldum. Televizyon LG 40ub800v

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.