Şimdi Ara

Televizyon yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar Ps3 Cafe acmayı düşünüyorum ve bunu için Tv almam gerekiyor,Ps3 için en uygun fiyatlı ve en uygun tv hangisi olur? Yardımcı olursanız cok sevinirim,şimdiden herkese teşekkürler.

• Akıl akıldan üstündür derler. Tabii senin aklın daha üstündür.

Bunu yapmışsındır sanırım ama yine de söylemek istiyorum. Akıllıyım ya güya :D Şimdi bir adet ps3 kafe bulunur. ve içeriye girilir.

S.A dedikten sonra bir iki espri yapılıp , abi tvleriniz güzelmiş diyerek olaya girilir. Sonra da Tv lerin tuşlarının cekiciliğinden pixellerinin ne hoş olduğundan bahsedilir.
    Bu arada cafe nin sahibi "çay iç genç" der.
    En son da abi kaç para bunlar falan diyerekten daha iyisini daha ucuzunu nereden bulabileceğimiz sorulur.

Benim aklım bu kadar işler. Son olarak internet sitelerini araştırmak yorucu olsa da bunlar da araştırılır. Bilgi edindikten sonra da dişlerimizi fırçalayıp doğru yatağa.
    Kolay gelsin. desem iyiyydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ucankaplumbaba

Akıl akıldan üstündür derler. Tabii senin aklın daha üstündür.

Bunu yapmışsındır sanırım ama yine de söylemek istiyorum. Akıllıyım ya güya :D Şimdi bir adet ps3 kafe bulunur. ve içeriye girilir.

S.A dedikten sonra bir iki espri yapılıp , abi tvleriniz güzelmiş diyerek olaya girilir. Sonra da Tv lerin tuşlarının cekiciliğinden pixellerinin ne hoş olduğundan bahsedilir.
    Bu arada cafe nin sahibi "çay iç genç" der.
    En son da abi kaç para bunlar falan diyerekten daha iyisini daha ucuzunu nereden bulabileceğimiz sorulur.

Benim aklım bu kadar işler. Son olarak internet sitelerini araştırmak yorucu olsa da bunlar da araştırılır. Bilgi edindikten sonra da dişlerimizi fırçalayıp doğru yatağa.
    Kolay gelsin. desem iyiyydi.

:D :D :D enteresan bir cevap olmuş

arkadaşım dükkanın boyutu ne kadar kaç tane tv alıcaksın ortalama sence kaç inçlik olmalı ona göre bütçe nedir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stingtechdept -- 9 Mayıs 2011; 10:03:11 >

• arkadaş haklı çünkü bu gibi durumlarda yer çok önemli bu konu hakkında bilgi verirlir ise yardımcı oluruz ;)

@ucankablumbaba yorumu begendim :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV | Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Vestel televizyon önerisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.