Şimdi Ara

Televizyon Yerine Geçebilecek Projektör (Yardım, 10 Bin TL'ye Kadar)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev kurma arefesindeyim, projektörler çok hoşuma gidiyor. Hafif loş ışıkta yüksek çözünürlüklü film izlemeyi çok severim. Öte yandan Akşam misafirler geldiğinde salon ışıkları yanarken kullanılabilecek yeterli görüntüyü sağlayabilecek, öyle maç izleten kafelerde olduğu gibi hayal meyal görünmeyen 10bin lirayı geçmeyecek bir projektör var mıdır?

• 4k projeksiyon düşünmüyorsanız eğer bence ViewSonic px700hd yada optoma hd144x projeksiyon-perde ve ses sistemini 6500 tl'ye çok rahat alırsınız dolar düşermi bilemiyorum ama px700hd nin fiyatı 3799 tl di sonra fırladı fiyatlar covid-19 yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmethabil -- 29 Nisan 2020; 14:15:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece projeksiyon için 10.000 TL civarında bütçeniz var ise Benq W1700 önerebilirim. W2700 de çok başarılı deniyor, ben test etmedim ancak forumda kullananlar var.
    ses sistemi ile bilrlikte düşünürseniz AVR amfi ve 3 veya 5 adet hoparlör ile birlikte 10 bin bütçe için Optoma HD29H öneririm. 4K HDR destekli olduğu için standart 1080p cihazlara göre daha iyi sonuç alırsınız.
  • Televizyon yerine kullanılabilecek, ortalıkta kablo yığını olmayan, wifi bağlantısı bulunan, gündüz görüntüsü tatmin edici bir projeksiyon cihazı var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: keremgokturk

Televizyon yerine kullanılabilecek, ortalıkta kablo yığını olmayan, wifi bağlantısı bulunan, gündüz görüntüsü tatmin edici bir projeksiyon cihazı var mı ?
    Epson LS500 incelemenizi öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.