Şimdi Ara

Televizyona hoparlör bağlamak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
16.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar arkadaşlar.Evimizdeki televizyona eski müzik setinin hoparlörlerini bağlamak istiyorum.Daha doğrusu uydu alıcısından direk sesi alarak amfi görevini görmesini istiyorum.Sanırım scarttan bunu halledebilirim,sizlerin de fikirlerinizi almak istiyorum

Hoparlör bu

Hoparlörün kablo ucu bu şekilde çift ama renkleri farklı değil ikisi de siyah

Uydu alıcısının markası da NETA 6000 HD. TV'ye HDMI çıkışından bağlı olduğu için scart boşta

• Arkadaşlar kusura bakmayın konuyu açarken hata oluştu sayfası geldi ama 2 kere konuyu açmışım.Yetkilerden birisini silmelerini rica ediyorum.
  • Bu olur diye düşünüyorum ama ne kadar sağlıklı ses alınır orasını bilemem ?

SCART - RCA

http://www.protel-elektronik.com/asp/product/755/SCART-RCA-Audio-Video-Cevirici

• anfisiz direk baglarsan cok az ses cikar bi artisi olmaz tv daha cok ses cikartir sizi anliyorum hoperlòrù degerlendirmek istiyonuz bence 50tlye bi 2.1 alin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hoparlorlerin gövdesi yokmu, daha öncede söylendiği gibi size anfi gerekecektir.
    Uydu cihazı elinizdeki aparat (out konumuna getireceksiniz) ile 0.80W sessinyali verir. Ancak hoparlorlerinizin çalışması için 2x 10W anfiye ihtiyaç vardır..
  • quote:

Orijinalden alıntı: yilmaz976

Bu olur diye düşünüyorum ama ne kadar sağlıklı ses alınır orasını bilemem ?

SCART - RCA

http://www.protel-elektronik.com/asp/product/755/SCART-RCA-Audio-Video-Cevirici

Bununla denedim ama ses alamadım :)

@akayogullari aynen öyle amfisiz olmayacak. 2.1 almayı da düşünüyorum ama bunlar değerlensin istedim.Bi de eski küçük bilgisayar subwoopherlarından var onunla bağlayabilirim.

@Emin-Fırtına gövdesi de var, diğer seçenek olmazsa onunla bağlantı yaparak kullanacağım,büyük olduğu için önce onu tercih etmedim de.

• bana kalirsa bunlari baska biyerde degerlendir cok eski gorunumu kotu goz zevkini bozar anfiye baglasan bile randiman vermez logitech al 2,1 50-60tl arasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akayogullari -- 28 Ocak 2013; 11:01:44 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ps4 e hoparlör bağlamak
    10 yıl önce açıldı
    PC'ye soundbar bağlamak
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Elindeki hoplarla anfisiz tvye baglayamazsiniz ses ya cılız gelir ya da vermez anfi sart. Ortaya scart resmi koymakla olabileceğini dusunmeyiniz 2.1 sistem alıp kulaklık girişine takarsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 28 Ocak 2013; 13:52:46 >
  • Evet 2.1 almak daha iyi olacak,gerçi görüntü olarak kötü olması sorun değil koltukların arka tarafına koymayı düşünüyordum ama ses kalitesi daha önemli.
  • Arkadaşlar merhaba
    Konuyu hortlatmış olucam ama ben araç anfisi ile araç subwoferı var bunlara ek 2 adet ev sinema sisteminin ayaklı hoparlörü bulunuyor. bunları led trafosu kullanarak tv ye bağlayabilirmiyim
  • rcpkpln kullanıcısına yanıt
    Tv de veya uydu alıcıda ses çıkışı , kulaklık çıkışı varsa olur, düşük amperli led adaptörü ile olmaz,, en az 20A olmalı , 30A Garanti ,,,

Uydu hoparlörleri anfinin HPF moduna bağlanacak ,,,

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.