Şimdi Ara

Televizyonda İzlediğimiz Yarışmaların Gerçek Yüzü! (Dikkat Mağdurluk İçerir) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
9
Favori
74.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
556 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adamin ozguveni de saglam hani tipe bak cay demle modunda oldugu halde :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JagerBomb

Sonuna kadar katılıyorum. Kadın biraz eğilsin hemen off g*te bak diye ağzının suyunu akıtarak izleyenler var. Bunu twitch ortamında bile sürekli görüyorum. Bizim milletteki cinsel açlık seviyesi çok yüksek. Hele bir programda kadın yarışmacı eşine söylediği iğrenç sözler daha beter. "Aşkım beni başka bir erkekle hayal et" diyerek motive ediyordu...

Alıntıları Göster
    bazisi oyle seviyor dostum arkadasi kastetmiyorum kesinlikle ama mesela ozellikle yabanci erkekler filan var bir tane yunan vardi turk asker kiyafeti giyerek esimle birlikte olur musun demisti yillar once atinaya cagirmisti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 27 Eylül 2018; 14:25:53 >

• quote:

Sonuna kadar katılıyorum. Kadın biraz eğilsin hemen off g*te bak diye ağzının suyunu akıtarak izleyenler var. Bunu twitch ortamında bile sürekli görüyorum. Bizim milletteki cinsel açlık seviyesi çok yüksek. Hele bir programda kadın yarışmacı eşine söylediği iğrenç sözler daha beter. "Aşkım beni başka bir erkekle hayal et" diyerek motive ediyordu...

Alıntıları Göster
    Bak kardeşim söylediklerini anlıyorum, o dediğin olayı sokakta da yapıyor insanlar, iştede yapıyor, her yerde yapıyor. na yapalım kadınlarımızı kızlarımızı eve mi zincirleyelim? ya da gömelim mi ne yapalım? hayatın gerçekleri bunlar. aşın artık bunları, ya da benim karıma kızıma bakmıyorlar diye kendinizi kandırmayın, gelip burda erkeklik yapıp ahkam kesmeyin.

hee o dediğin olay çok farklı bak, "Aşkım beni başka bir erkekle hayal et" olayı gerçekten absürd bir durum. ama bu bir istisna, bir kişi ya da iki kişi böyle yaptı diye olayı herkese mal etmenin anlamı yok.

• İşin peşini bırakmayıp hakkınızı sonuna kadar aramanız takdire şayan bir şey hocam,umarım en kısa zamanda hak ettiğinizi alırsınız.ayrıca; 'Neyse -babamın arabasının anahtarı'nı (ne tamlaması oluyordu bu yahu) aldım geceden' bu cümlenizde zincirleme isim tamlaması :))
  • Zincirleme isim tamlaması.

• quote:

Orijinalden alıntı: srondad

Bak kardeşim söylediklerini anlıyorum, o dediğin olayı sokakta da yapıyor insanlar, iştede yapıyor, her yerde yapıyor. na yapalım kadınlarımızı kızlarımızı eve mi zincirleyelim? ya da gömelim mi ne yapalım? hayatın gerçekleri bunlar. aşın artık bunları, ya da benim karıma kızıma bakmıyorlar diye kendinizi kandırmayın, gelip burda erkeklik yapıp ahkam kesmeyin.

hee o dediğin olay çok farklı bak, "Aşkım beni başka bir erkekle hayal et" olayı gerçekten absürd bir durum. ama bu bir istisna, bir kişi ya da iki kişi böyle yaptı diye olayı herkese mal etmenin anlamı yok.

Alıntıları Göster
    Güzel bir kız sokakta yürürken arkasından bizim esnaf hemen bacaklarına ve g*tüne bakar. Buna Almanya'da özellikle dikkat ettim ve hiç denk gelmedim. Eve kapatın falan demiyorum bu kafada değilim ama eşimi ön plana asla çıkarmam. Yaşadığımız toplumun gerçeğini biliyorum, iyi forumlar.

• quote:

Güzel bir kız sokakta yürürken arkasından bizim esnaf hemen bacaklarına ve g*tüne bakar. Buna Almanya'da özellikle dikkat ettim ve hiç denk gelmedim. Eve kapatın falan demiyorum bu kafada değilim ama eşimi ön plana asla çıkarmam. Yaşadığımız toplumun gerçeğini biliyorum, iyi forumlar.

Alıntıları Göster
    ben oyle taksici gormustum kizin bacaklarina ve gtune bakti

• quote:

Alıntıları Göster
    bence eve kapatmak lazim arada gezdirmek gerekir tabi fakat yaninda sen olacaksin ve kizin kafasi surekli yere bakarak yuruyecek aksi taktirde baska erkeklerle kesisme durumlari olabilir ben caddeden yururken mesela yaninda esi sevgilisi olan kizlar kesiyor yanlarindaki adamlara aciyorum caresiz bir sekilde bozuntuya vermeden yuruyup geciyorlar benzer durumu yasamamak icin ozellikle kendine kari yaptigin kisiyi iyi egiteceksin kekoluk gibi gelse de boyle yapmak gerekir cunku zorunlu birsey bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HACl -- 27 Eylül 2018; 14:46:28 >

• Ne fırıldak işler be

• Kusura bakma ama ben TV de yıllarca çalıştım. Hala da çalışıyorum. TV yarışması nedir yahu? Nasıl guvendiniz yani aklım almiyor. Hadi yarışmaya katildin. Nasıl asıl işini tehlikeye atarsın. Kusura bakma suç sizde.

• JaCKiE_BrOwN kullanıcısına yanıt
    Vay anasını. Bunun böyle olduğunu bilmiyordum

• Yukarıda tutalım. Herkes görsün bu dolandırıcılığı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: srondad

sizin adınıza da üzüldüm hocam. ama nasıl imzalamayarak oyunlarını bozacaktım anlamadım? imzalamasam daha dakikasında seyirciler arasında benim yerime yarışacak 10 tane çift bulurlardı ki o çiftler 50 tl için orada 24 saat durmayı göze alan insanlar.

Alıntıları Göster
    o kadar kolay buluyorlarsa neden sizi bu kadar oyaladılar, yada sizle yarışmak için bu kadar uğraştırdılar diyeyim, illaki yarışanı kendilerince bir güvenlik soruşturma ölçme tartmadan geçiriyorlardır diye düşündüm

• 17. maddeye göre bir şey yapamazsınız, bölümleri sıra ile yayınlamıyorlar, ekrana uygun tip ve olay hangi yarışmada olmuşsa o yarışmayı yayınlıyorlar, dikkat edin bu tür yarışmaların tanıtım görüntülerinde hep dikkat çekici olaylar ve tipler vardır.

bana da dün ajanstan mesaj geldi neymiş trt dizisi için blur olmadan net çekime uygun görülmüşüm, bir defa özel asker olarak uygun görüldünüz kostüm hazır yönetmen onayladı dediler, gittim 100 kişi vardı kostüm mostüm yok , çektim geldim ki ajanstan atılma nedeniydi ama halen mesaj gönderiyorlar.

tv sektörü yalan ile doludur umutlarınız üstünden para kazanırlar, işini iyi yapan 1-2 yer var.
  • Anladığım kadarıyla programda 2 çift gerçek diğer 2 çift parayla tutulmuş eleman. Parayla tutulmuş elemanlar yarışmayı kazanınca araba nasıl olsa gitmeyecek ve haliyle yarışma yayımlanıyor. Resmen dolandırıcılık ve duygu istismarı var. Dinsizin hakkından imansız gelir atasözünden yola çıkarak kanal d nin rakibi düşman bir televizyona bir programa bahaneyle canlı bağlantı yapıp orada derdinizi anlatın. Geçmiş olsun bende yarışma programlarına katılmayı düşünüyordum artık zerre güvenim kalmadı ne katılırım ne de izlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: McManamann

son 5 dk kala imzalatıyorlarsa sizde kıvrak zekanızla imzalamayıp onların oyununu bozabilirdiniz,

bende kim 500 milyar ister kenan ışık döneminde 15 milyar kazanmıştım,

yayınlamadılarda vermedilerde bu işler böyle
    Neden bugüne kadar kimsenin 500 bin lirayı alamadığı belli odu. Demek tüm soruları bilsek parayı vermeyecekler program yayınlanmadığı için. Canlı yarışmalara katılmak gerek , tabi gerçekten canlılarsa.
  • binnaz sarkisiyla ünlü olan ciguli vardi bi ara hatirlayan vardir umarim. bulgaristanda yasiyordu ve bir gun ayni otobusle seyahat etmistik adamin 350bin dolar parasi kalmis bi tv kanalinda parasini alamamis kufur edip duruyordu. tv sektoru disardan gorundugu gibi degildir. milleti uyutmak icin uydurulan programlar bunlar.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.