< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srondad -- 28 Eylül 2018; 9:4:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srondad -- 28 Eylül 2018; 9:4:39 > |
Lan ben o ciftlerin hepsini cast saniyodum
Edit: reklam alinmaz |
Nasıl 24 saat sürüyo yav seyirciler de mi 24 saat duruyo
|
kingofpotatoes demiş ki;
Mesajı Yerinde Gör
|
Up.
Başlığı ekşiye açsanız arabanızı alırsınız burası ergen forumu |
onur kırıcı bir program... insan eşini , mahremini nasıl millete sergiler ve rezil eder ki. Allah göstermesin
|
değil 40 lira, 400 lira verseler bile durulmaz o kadar.
4000 liraya dururum ama ![]() |
Normal insanlar o yarışmaya eğlenmek için gidiyor. Sizin yaptığınız yanlış ve o gerçek yüz sizsiniz. Adamların sözleşmeyi istediği zaman gösterip istersen katıl istemezsen katılma deme hakkı var.
|
Etik olarak yaptıklarını doğru bulmuyorum ama hukuki olarak bence bir sonuç elde edemezsiniz. Ortada bir akit var: siz yarışacaksınız, kanal bunu yayınlarken reklamdan para kazanacak ve kazandığı paranın bir kısmıyla size ödül verecek. Kanal yayınlamadığı için kronolojik sıra yerle bir oluyor. Mahkemede reytingleri gösterip "biz kazanmadık ki, yarışmacıya ödül verelim" dese haklı çıkacak.
Ayrıca konuyu herkes açık şekilde paylaştığınız için sizin tavrınızla ilgili de yorum yapma hakkım olduğunu da düşünüyorum. Açıkçası sizi de samimi bulmadım, haklı olduğunuzu düşünüyorsanız, 10 aile birlikte hareket edip açarsınız davanızı. Aranızdan bir aile dava açmış, siz de bakalım ne olacak diye geri plandan izliyorsunuz. Nasrettin Hoca misali adamı göndermişsiniz padişahın karşısına. Diğer nokta da mailleştiğiniz beyfendi, ben kendisini gerçekten taktir ettim, size içtenlikle elindeki bilgiler ışığında cevap vermiş. "Kanal yönetimiyle görüşün" diye sizi sallamak yerine nezaket göstermiş ama siz adamla yazışmalarınızı burada ifşa etmiş, yetmemiş adamın samimiyetini sorgulamışsınız. İşte insanoğlu kendi çıkarını gözetirken karşısındakini böyle sallamıyor. O dava açan ailenin en kısa sürede kazanıp aracını almasını, diğer hakkını aramaya çekinip bu ailenin sonucunu bekleyen siz ve diğer 8 ailenin de uzun yıllar uğraşmanızı temenni ediyorum. |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi straptezlo -- 26 Eylül 2018; 19:37:48 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SecurityPayne -- 28 Eylül 2018; 18:36:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|