Şimdi Ara

Televizyonumun çözünürlüğünü nasıl öğrenebilirim ? Tüplü TV'ye WD HD Player bağlanır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.901
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evimde Philips 72 ekran Tüplü TV var. Modeli 29PT5458. LCD TV ye uzun bir müddet geçmeyi düşünmüyorum askerden geldikten sonra alacağım. Bu nedenle sanıyorum bu TV'nin ekran çöz. 1024*768 ama tam emin değilim hiç bir yerde bulamadım özelliklerini. Sadece şöyle birşey buldum ama çözünürlük yazmıyor

http://www.p4c.philips.com/files/2/29pt5458_01/29pt5458_01_pss_tur.pdf

Bu TV nin ekran çöz. 1024*768 olduğunu varsayarsak mkv uzantılı sıkıştırılmış blueray 720p filmleri oynatması gerekiyor fakat WD HD Player'ın tüplü TV ye bağlanması mümkün müdür ?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.

• tv tüplü olduğu için çüzünürlük 720 x 576 dir.(çüzünürlüğü düzelttim.)
    WD HD Player'ın tüplü TV ye bağlanması mümkün müdür ? evet mümkündür.kompozitten.yani bir tarafı kompozit diğer tarafı skart kablo alacaksın ve takacaksın.
    720p filimleri izlersin ama 568 çüzünürlüğünde izlersin.1080p leri bazı arkadaşlar sorun çıkıyor diyorlar deneyip öğrenirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz0571 -- 11 Ağustos 2009; 8:51:04 >
  • Peki 720p leri 568p izlerken görüntü DVD kalitesinden daha iyi olur mu ? olmaz ise boşa vakit harcamayayım ?
  • Benim imzadaki CRT den yani Tüplü den bir ara "Tosh EP30 HD-DVD" yi bağladım(denemek için)
    Composite bağlantı ile(başka seçeneğim yoktu) görüntüyü görünce ciddi olarak şaşırmıştım!!
    Sonra vazı DVD formatlı medialar taktım yine süper görüntü gelmişti

++
    RIP lerin ve çekim v.s iyiyse hiç bir sorun olmaz,hatta çokda sorunsuz ve dertsiz izlersin bunları!
    Ne tepkime nede Motiınhandling v.s sıkıntısı olmaz
    Kısaca görüntü kalitelerinde sorun yoksa güzelce izlersin

++
    Pixel değeri ise 720x576 dır senin TV++
  • Composite baglanti tipi hangisiydi acaba ? Hatirlayamadim bir an :(

Bir de WD HD Player'i 22" bilgisayar LCD monitöre baglayabilir miyim, ille de TV olmak zorunda mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sleeptalkercat -- 12 Ağustos 2009; 20:19:38 >
  • Composite>>RGB Sarı uçlu RCA porttur,genelde bütün cihazlarda olur+

WD yi,Monitöre bağlamak içinse>>>Monitörde HDMI varsa OK+

Ancak Monitörlerde genelde VGA/DVI olur,HDMI ise yeni nesil bazı Monitörlerde olur ama S-Video/Composite/Scart v.s gibi
    portlar Monitörlerde olmaz!

Veya şöyle olabilir(Monitörde HDMI port yoksa)>>>WD den HDMI ile çıkıp>>Monitöre DVI ile girmek şeklinde(tabi Monitörde DVI port varsa!!)
    DVI2HDMI kablo alıyorsun bu durumda ama sesi WD den Monitöre bu durumda veremezsin,bunun içinde ext.bir Audio sistem kullanman gerekecektir!

++
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.