Şimdi Ara

Tell Me More Platinium Plus Live Class - ÖNERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dil öğrenmeye başlamaya karar verdim. English Time ile görüştüm ve 3 kur 2200 lira fiyat biçtiler. Malum dil konusu geniş bir olgu. Öğrenilen dilin hakim olduğu bölgede belli bir süre bulunmadan tam olarak öğrenmek imkansız. Bende en pratik yol olarak Tell Me More'nin bu en geniş pakedini düşünmekteyim. İçersiğinde 41 cd, canlı konuşma sınıfı pakedi, çalışma kitapları, pratik uygulamaları ve telafuz kontrol sistemi varmış. Bu set ile ilerledikten sonra, kursa vereceğim para ile belli bir süre İngiltere'de dil eğitimi görmeyi düşündüm. Önerilerinizi bekliyorum. Sizce doğru bir yol seçmiş miyim?

• muhteşem bir yol
  • Ogrenilen dili o dilin konusuldugu bir ulkede ogrenmek en dogru yol. Lakin bunun icin para ve zaman gerekir. Ayrica Turkiye'den bir acente vasitasiyla dil okuluna gitmek risk tasir. Acentenin isi elbette dil okullarina mumkun oldugunca ogrenci gondermektir. Yurt disinda gittiginiz dil okulunda 20 kisilik sinifta 10 Turk ogrenci gorebilirdiniz. Buda o kadar para yarcamaniza ragmen amaca hizmet etmeyen bir durum olusturur.

Berlitz online ingilizce kursu ana dili ingilizce olan ogretmenlerin oldugu ve 7/24 canli konusma siniflarinin acildigi bir sisteme sahip.

Canli siniflara katilim ise sinirsiz.

Bu baglamda yurt disina gitmeye en yakin deneyimi 6 ay icin 500 kusur liraya evinizin konforunda yasayabilirsiniz.

Incelemenizi tavsiye ederiz.

https://berlitz-istanbul.com/online-ingilizce-kursu/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.