Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: leon_cdf23

arkadaşlar herkeze selamlar ben tellcom un ankara alt yapısını oluşturuyorum tellcom ankara için bilgi almak istiyen olursa kendilerine yardımcı olurum.kendinize iyi bakın iyi çalışmalar.

hocam sıcak sıcak ilk soruyu ben sorayım.. Ankara'da ilk hangi semtler bu olaydan faydanalabilecek? ve çekilecek fiberoptik kabloların haritası felan varmı elinizde.. hangi rotalardan geçerek hangi semtler pilot olarak başlayacak bu olaya?

birde bu bahsi geçen site veya siteler hangileri?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hub_ -- 12 Ocak 2008; 22:00:04 >
  • arkadaşım eğer ankarada oturutyosan 0312 440 46 80 ara sana gerekli bilgiyi verirler. kendine iyi bak
  • quote:

arkadaşım eğer ankarada oturutyosan 0312 440 46 80 ara sana gerekli bilgiyi verirler. kendine iyi bak

peki tam olarak nerenin numarası bura?
  • hocam şu anda istanbuldan gelen fiber optik kablo ankara çay yolunda bulunan turkcell merkezinde. şimdi bizim önçelik verdiğimiz semtler çayyolu,batıkent,eryaman,ve çankya. ankarada bu sistem ilk sitelere uygulanacak daha sonra binlar bunun için beklemen gereken bir zamana var.ğer siten de oturuyon ve 100 daire varsa sitende adresi ver ben sana pazarlamaçıları göndereyim iyi akşamlar.
  • yapılan siteler zirvekent,anitta park,atabilge vs bunların alt yapısı tamam.bunlar en şanslı siteler bençe.a.s
  • quote:

hocam şu anda istanbuldan gelen fiber optik kablo ankara çay yolunda bulunan turkcell merkezinde. şimdi bizim önçelik verdiğimiz semtler çayyolu,batıkent,eryaman,ve çankya. ankarada bu sistem ilk sitelere uygulanacak daha sonra binlar bunun için beklemen gereken bir zamana var.ğer siten de oturuyon ve 100 daire varsa sitende adresi ver ben sana pazarlamaçıları göndereyim iyi akşamlar.

Turkcell Plaza nerdeyse dibimde :) ümitköyde oturuyorum.. 15 kişilik apartman.. bu bölgede ilgi duyacağını tahmin ediyorum çünkü herkes yavaşlıktan şikayetçi.. ayrıca bulunduğum yerle eskişehir yolu arası 200 metre
  • En güzel bişi
  • burası ankara tellcomun irtibat birosu gerekli bilgiyi buradan ala bilirsin.
  • peki hocam istanbuldan gelecek 1 kablo ile tüm ankaranın altyapısı oluşturulabilinecekmi? Yetermi yani?
  • işte apartman lar ikinçi etepta bu sistem için beklemen lazım ama emin ol beklediğine deyecek.
  • quote:

işte apartman lar ikinçi etepta bu sistem için beklemen lazım ama emin ol beklediğine deyecek.

tahmin edebiliyorum :) güzel olacak yahu :) peki kaç adam toplamamız lazım bu işe girişmek için.. diyelim apartmana 15 kişi topladım gelip kurarlarmı fiberi?
  • Ankaraya kadar gelmişken Konyayı esgeçmezsiniz umarım. :D
  • yeter gelen kablo geniş bir banda sahip birde fiber kablo.dağılmaya başlandığı zaman nasıl baz istasyonları her yerde var bu da öyle olacak.yani türk telekom gibi olacaz her yerde bulunacaz.
  • ben sizi gördüm eve giderken beyaz bi arab turuncu bi kalboyla uğraşıodunuz büyük bi ihtimal sizinkiydi.. vallaha inip bakacaktım he
  • konya benim işim değil ama gelderlerse gelirim neden olmasın.
  • eğer site bazında düşünürsek 100 daire en az olmalı. ama apartmanlara geçildiğinde sanırsan böyle bir sorun kalmıyacak nekadar olursan ol olacak ve bağlantı sağlancak
  • umarın yardımcı olabiliyorumdur.
  • vallaha sırf 100ünüde ben alrılırm parasını öderim :) peki apartmanlara giriş nasıl olacak? telefon hatından eflanmı ? yoksa?
  • Yetkili bir arkadaşın bulunması çok hoş.
    İstanbul içinde bigi sahibi olup paylaşırsanız çok memnun oluruz.
  • istanbulda yapılan bütün sistemleri birebir inceledim gördüm ama şu aralar ankarda bu konuda çok yoğunum istanbulla ilgilenemiyorum ama genede bilgi almaya çalışırım.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.