Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben zaten santrale olan uzaklık ve zırt, pıs vs . sorundan dolayı 4 mbit, kullanamayıp, 2 mbit e dönenlerdenim.

Bunlarda aynı ara bağlantıyı kullanıyorlarsa gene 4 e çıktığımda aynı sorun olacak diyebiliriz herhalde.
  • bu adamların düzgün çalışan telefon numaraları sizde varsa verirmisiniz?
  • Adsl bize o kadar cektirdi ki artık hangi firma aha biz daha iyiyz aha buda kanıtı diye ortaya cıksa ona kanıcaz.. Halkımız cok kotu durumda. Arkadaşlar önce araştırın ondan sonra abonelik icin basvurun hea eger 100mb i o fiyatdan veriolarsa ve gercekten 100mb kullanabiliosak bu olay a uye olmamak tam anlamıyla enayilik olur... Şimdi üye olan kimse war mı? Varsa ne nedir ne deildir bizi bilgilendirebilirmi? Yukardan biri almanya ile fransa cıkışlarını konusmuslar eger adsl felan fransayı kullanıosa almanya daha iyi olsa gerek cunku fransa baglantısı koskoca adsl kullanıo ve yogunlugundan dusuk baglantı alıoruz.. yenı bır gelişim yeni bir alt yapı aslında bızlerınde destek göstermesi lazım bu konuya yoksa bu adsl daha bize coooooooook cektirir bizde eyw deriz o kadar.
  • telkomun sitesine girdim 100 mbit falan yok, telekomun tarifelerinin aynısı var.
  • bu firma akp arab işbiriliği olan telecomla aynı fiyata bile versin büyük konuşuyorum şerefsizim kapatıp almazsam allah belamı versin diyorum
  • TTNET in mevcut hatları (bakır tel) 4 mbit. üstüne destek veremiyor. Onuda vermiyor ya neyse.

İligli firma mevcut altyapıyı kullandığı için onlarla eşdeğer tablo ile işlem yapılıyor. Yani bizim gibi mahalle çocuklarını henüz istenen performans yok..

Belki 2010 ve sonrasında. Santraller değişip vıs,vış,vıd olayı yani.
  • Çıktığından beri 4 mbit bağlantı kullanıyorum..Artık download a doydum diyebilirim..
    Ne dahilisi ne haricisi ne de boş dvd si hepsini full ledim. artık interner tv gelene kadar bu hız yetiyor bana

Kampanya yı da ağaoğlu kendi reklamı için destekliyor sanırım..Fiyatları şahane ama kafamızdaki 'zengin' profilinde download la işi olmayan msn facebook falan takılan ve dolayısıyla bantgenişliği katili olmayan bir kitle var..

Yanlış kitleye gidiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 8 Ocak 2008; 21:59:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: man utd

Çıktığından beri 4 mbit bağlantı kullanıyorum..Artık download a doydum diyebilirim..
    Ne dahilisi ne haricisi ne de boş dvd si hepsini full ledim. artık interner tv gelene kadar bu hız yetiyor bana

Kampanya yı da ağaoğlu kendi reklamı için destekliyor sanırım..Fiyatları şahane ama kafamızdaki 'zengin' profilinde download la işi olmayan msn facebook falan takılan ve dolayısıyla bantgenişliği katili olmayan bir kitle var..

Yanlış kitleye gidiyor

Allahtan öyle bir kitle var bandwith benim gibi katillere kalıyor 24/7 açık 2x500gb diskler dolup dolup boşalıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: PhantomX

quote:

Orjinalden alıntı: man utd

Çıktığından beri 4 mbit bağlantı kullanıyorum..Artık download a doydum diyebilirim..

Yanlış kitleye gidiyor

Allahtan öyle bir kitle var bandwith benim gibi katillere kalıyor 24/7 açık 2x500gb diskler dolup dolup boşalıyor

Dvd basmaktan gına geldi :D
    Doldurma konusunda sıkıntı yok ama boşaltmak zor iş

• Ben dvd basmakla uğraşmıyorum bilgisayar hd tv ye bağlı direk dosyadan izliyorum. Hard diskler doldu mu da siliyorum arşivden. DVD olayı arşiv açısından güzel zaman ve sıkıntı açısından kötü
  • Bu resimde ki iller ne oluyor, İst dışı illere ne zaman bu hizmet verilecek.(Trabzon)
    Ayrıca sitesin de neden telekomun tarifeleri veriliyor...

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaan84

bu firma akp arab işbiriliği olan telecomla aynı fiyata bile versin büyük konuşuyorum şerefsizim kapatıp almazsam allah belamı versin diyorum

kardeşime katılıyorum aynı fiyat versin ama hizmetide olsun para kadar hizmet dönmeyen büyük konuşuyorum şerefsizdir düşünsenize türk telekoma gidip adsl abonelik sözleşmemi iptal ettirmek istiyorum eee onlarda neden bunu istiyorsunuz diyecek tabi bende tekel olayınız bitti size elveda diyecem yüzlerine baka baka ve gerile gerile telekom artık ağzıyla kuş tutsa bana ömür boyu 10mb bedava verse kabul etmem zaten bedava verilen 10 mb hizmete alt yapı dayanamayacak ve tel üstüne tel açacaz al sana 10 mb parası tel faturasında .-) ÖNEMLİ NOT bazı arkadaşlar şimdi içinden geçirmiştir büyük konuşuyor ama 10 mb verseler herkesten önce koşar KENDİ CEVABIM İSE parasını vermediğim birşeyi yemem

• Alın size doğru bilgiler ve çarpıcı gerçekler :

1. Tellcom ADSL hizmetinde Telekom altyapısını kullanıyor. Bu hizmeti Telekomdan toptan satın alıyor
    2. Söylenilen hızları vermesi mümkün ama kimse bulunduğu bölgede 100 tane 100 megabit müşterisi olduğunda ve hepsinin akşam 19:00 ile 22:00 arasında download vs.. yapmaya kalktığında neler olabileceğini düşünmüyor.
    3. Bu hizmet deneme amaçlı olarak yoğun yerleşim yerlerine verilmeye başlandı. Deneme amaçlıdır. Bu fiyatlarla bir şirketin kar etmesi ve yayılması mümkünmüdür? Tabiki değildir. Apartman yönetimlerinin ve sizlerin imzaladığı sözleşmeler sonra başınıza bela olmasın. Bu hızlar ilk etapta etkileyici geliyor ama hizmet alan sayısı arttıkça ADSLden daha kötü bir hal alacağı kesin.
    4. Tellcom'un sınırlı derecede kendi altyapısı vardır. Ancak burda gaza gelmiş arkadaşların (kaymak müşteriler oluyor kendileri) talepleri ile bu altyapının tıkanma noktasına gelmesi an meselesidir.
    5. 80 kişilik bir ekiple (Tellcom sayfasından kontrol edebilirsiniz) ne kadar iyi bir hizmet alabilirsiniz varın siz düşünün artık.

Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sorularınız varsa beklerim.

• @makas
    arkadaşım bu iş öle alın size doğru bilgiler demekle olmaz bir bildiğin varsa nerden duyduğunu ve kaynağını yazmalısın ki bizde bilelim. Ayriyetten aksi ispatlanmadıkça ben Tellcom'un güzel işler başaracağına inanıyorum en azından bizi telekomun tekelinden kurtaracak diye umuyorum. Şuan gözümle gördüğüm şeye inanıyorum ve gördüğüm Tellcom bütün bahçeşehir ve esenkente harıl harıl fiberoptik kablo döşüyor. Kazmadıkları sokak kalmadı yaklaşık iki haftadır hızlı bi şekilde bütün sokakları kazıp kablo döşeyip aynı gün içinde üzerini kapayıp ilerliyorar. Sonuç olarak ben ümitliyim güzel şeyler yapacaklarından
  • Evet arkadaşlar, kaynaklarla konuşursak daha iyi olur. Yoksa böyle çok takip edilen bir foruma , etekleri tutuşan ve yorumları okuyan TTnet pazarlama departmanından birisinin bu şekilde girip, aman kazıklıyolar, şöyle kötü böyle kötü demesi zaten gayet olası.

Bende Tellcomm a destek veriyorum.Ve birkaç arkadaşla aynı kanaatteyim.Misal TTNet 4mbit 80YTL - Tellcom 4mbit 80 YTL olsa tercihim artık Tellcom dur.. Geçen sene durmadan 2 senelik sözleşme imzalayalım 6 ytl indirim yapıcaz diye peşimden koşup duruyorlardı. Bende her seferinde yakında rakip geliyor size bu yüzden işim olmaz deyip papaz oluyordum habire bu TT çalışanları ile.. Kimse rakip olamaz gelemez diyorlardı..

Daha ileride neler neler gelicek, elektrik kabloları üzerinden internet gönderme teknolojisi bile bulundu.. Yemişim TT alt yapısını.. Bakalım ve görelim.. Tellcom bu işi başarırsa Türkiyeyi Dünyanın En hızlı internetine sahip ilk 3 ülkesinden 1 i yapmış olucak.

Hostingler konusundada şunu söyliyebiliriz, Bu hızlar gelirse hostinglerde 1-2mblerde falan kalmaz elbetteki, hepsi birbiriyle paralel hızlanır.Yani yine sorun olmaz, darboğaz olmaz.
    -----------------
    Bu arada 4mbit kullanıyorum çıktığından beri.Santral dibimde olduğu için olsa gerek, 4 mbit hızında bir kalite düşüklüğü yok. Ama santralden uzaklaşıldakça kalitenin oldukça düştüğünü biliyorum..Benim genel download ortalamam 450 .. 480 vurduğuda oluyor 390 da.. ortalama 440-450kb/s. Rapid üyeliği ile beraber , oldukça rahat oluyor internet kullanımı. Download hızları..

Diğer yandan 100mbit çıksın tabi ama ona ihtiyacam olucağını hiç sanmıyorum.Benim için 10 veya 20 mbit süper bir rakam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spiderhip -- 10 Ocak 2008; 0:54:16 >

• tekele karşıyız, anti-tekelin her zaman yanındayız. inşallah yakın zamanda telekomun tekel devri kapanacak. o zaman göreceksiniz telekom nasıl hizmet nasıl hızlar sunuyor. su telekomun adam gibi 2-3 rakibi olsa çok iyi hizmet sunardı, şimdi rahat çünkü karşısında adam gibi rakip yok ama inşallah olacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

tekele karşıyız, anti-tekelin her zaman yanındayız. inşallah yakın zamanda telekomun tekel devri kapanacak. o zaman göreceksiniz telekom nasıl hizmet nasıl hızlar sunuyor. su telekomun adam gibi 2-3 rakibi olsa çok iyi hizmet sunardı, şimdi rahat çünkü karşısında adam gibi rakip yok ama inşallah olacak.

bencede

• quote:

Orjinalden alıntı: linkin_park20

tekele karşıyız, anti-tekelin her zaman yanındayız. inşallah yakın zamanda telekomun tekel devri kapanacak. o zaman göreceksiniz telekom nasıl hizmet nasıl hızlar sunuyor. su telekomun adam gibi 2-3 rakibi olsa çok iyi hizmet sunardı, şimdi rahat çünkü karşısında adam gibi rakip yok ama inşallah olacak.

bencede

• quote:

Orjinalden alıntı: makas

Alın size doğru bilgiler ve çarpıcı gerçekler :

1. Tellcom ADSL hizmetinde Telekom altyapısını kullanıyor. Bu hizmeti Telekomdan toptan satın alıyor
    2. Söylenilen hızları vermesi mümkün ama kimse bulunduğu bölgede 100 tane 100 megabit müşterisi olduğunda ve hepsinin akşam 19:00 ile 22:00 arasında download vs.. yapmaya kalktığında neler olabileceğini düşünmüyor.
    3. Bu hizmet deneme amaçlı olarak yoğun yerleşim yerlerine verilmeye başlandı. Deneme amaçlıdır. Bu fiyatlarla bir şirketin kar etmesi ve yayılması mümkünmüdür? Tabiki değildir. Apartman yönetimlerinin ve sizlerin imzaladığı sözleşmeler sonra başınıza bela olmasın. Bu hızlar ilk etapta etkileyici geliyor ama hizmet alan sayısı arttıkça ADSLden daha kötü bir hal alacağı kesin.
    4. Tellcom'un sınırlı derecede kendi altyapısı vardır. Ancak burda gaza gelmiş arkadaşların (kaymak müşteriler oluyor kendileri) talepleri ile bu altyapının tıkanma noktasına gelmesi an meselesidir.
    5. 80 kişilik bir ekiple (Tellcom sayfasından kontrol edebilirsiniz) ne kadar iyi bir hizmet alabilirsiniz varın siz düşünün artık.

Dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Sorularınız varsa beklerim.

Tellcom firmasının sahibini düşürsek ister zarar ister kar etsin çok rahat büyür.

• quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Bu resimde ki iller ne oluyor, İst dışı illere ne zaman bu hizmet verilecek.(Trabzon)
    Ayrıca sitesin de neden telekomun tarifeleri veriliyor...

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

SLM

BİRAZ ZOR TRABZONA GELMESİ NEDEN DİYCEKSİN DAHA İSTANBULDA GELECEGİ O KADAR COK YER VARKİ BİRÇOK YERDE YOK İST. DE AYRICA SİZDEN ÖNCE SİNOP VE SAMSUN DA VAR:))

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.