Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: feanorringeril

5 megabit bağlantı testi;
    Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Sosyete filan değilim ha, genç bir vatandaşım, belirteyim dedim bi kaç yorumu görünce..

süper
  • arkadaşlar az önce telefon açtım bana tüm türkiyeye hizmet verildiğini söylediler ama mevcut telefon hattı üzerinden o zaman ben dedimki telekom alt yapısını kullanıyorsunuz kesinlikle hayır cevabı verdiler valla şimdi ben telekoma vada etmeyi düşünüyorum sonuçta aynı para aslında ist avrupa yakansında yada anadolu yakasında oturan arkadaşlarla EMİNÖNÜ meydanında buluşup bu olayın üstüne gitmeliyiz birlikten kuvvet doğar varmısınız kardeşler
  • insan özenmiyorum dese, yalan olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: acosan

quote:

Orjinalden alıntı: Agent_WD40

Bahçeşehirden sonraki ayağın Beylikdüzü olacağı doğrulandı; firmaya yakın bir arkadaşım tarafından. Darısı diğer ilçelerin ve tüm Türkiye 'nin başına.

Düzenleme Sebebi:
    Yazım hatası.

Ben dün Tellcom'u aradım, şimdilik Bahçeşehirde herhangi bir yerde bu tip bir hizmet verilmiyor. Sadece Esenkent'te REGNUM sitelerinde var fakat fiyatın ne olduğunu söylemediler. Regnum'da oturup ta bu servisi kullanan var mı acaba?

Bir iki sayfa önce esenkentte bu hizmeti kullandığını söyleyen bi arkadaş vardı sanırım regnumda oturuyor kendisi. Bende esenkentte regnumun karşı sırasında oturuyorum. Evimizin önünü kazıp fiberoptik kabloyu döşediler daha dün ama biz bu hizmetten yararlanamayacağız sanırım :((

• www.tellcom.com.tr/NetworkStructure.asp

yukarıdaki linkteki şemadan anlaşıldığı üzere tellcom türktelekom un aksine avrupadaki serverlarla olan bağlantısını fransa değil almanya üzerinden yapmakta. yurtdışı çıkışlarının ne kadar olduğunu herkes gibi bende bilmesem de gayet açık bir şekilde söyleyebilirim ki almanya üzerinden giden bir bağlantı fransa ya göre daha stabil olacaktır.

online oyun oynayanlar için de bunun çok büyük farklar yaratacağını düşünyorum. zaten online oyun bazında baktığımızda telia üzerinden giden bir bağlantıyla ortalama 300 ping değerleri alırken your-freedom vs gibi bağlantımızı başka yoldan götüren (genelde orda da en iyi sonuç alman serverları oluyor) programların bize sağladığı bağlantıda 100 ping gibi değerler almak mümkün oluyordu.

ek olarak şemadan da anlaşılacağı gibi tellcom linkteki şema itibariyle yurtdışı çıkışlarında türk telekomun altyapısını kullanmıyor.

şu an için her yerde vdsl hizmeti veremeseler de bu şirketin adsl sinin de telekomunkinden daha başarılı olacağına gönülden inanıyorum.

en yakın zamanda başvurumu yapacağım. online gaming için tellcom ftw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kruger -- 4 Ocak 2008; 23:08:33 >

• Ankara'ya gelir umarım böyle uygulamalar.Birde bizim ev site değil buna yanarım işte
  • Ankara'da adsl hizmeti veriyorlarmış, acaba kendi omurgalarını mı kullanıyorlar yurtiçinde ? Kullanan bilen varsa, online oyunlardaki performansından bahsedebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vargath -- 4 Ocak 2008; 23:18:20 >
  • tellcom ile konuşan varmı ankara için bağlantı http://www.tellcom.com.tr/NetworkStructure.asp almanya ile bağlantılımı yoksa telekom alt yapısımı ona göre almayı düşünüyorum ...
  • Bizim telekom yapsa yapsa anca 100mbit 4gb kota yapar
  • 20mbit yurtdışı testi:
    Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

Uploadda 3-4megabyte/sn gördüğüm de oldu torrentte ama şimdi içler acısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 5 Ocak 2008; 1:58:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: PhantomX

20mbit yurtdışı testi:

Uploadda 3-4megabyte/sn gördüğüm de oldu torrentte ama şimdi içler acısı

Baya bi içler acısıymış...

• quote:

Orjinalden alıntı: GiVeNcHi

tellcom ile konuşan varmı ankara için bağlantı http://www.tellcom.com.tr/NetworkStructure.asp almanya ile bağlantılımı yoksa telekom alt yapısımı ona göre almayı düşünüyorum ...

ben konuştum kardeş 10 dakika kadar için rahat olsun gerçi ilk başta bende tereddüt yaşadım türk telekom alt yapısını kullanmıyorlarmış bu olay güzel ama kafama takılan bilenler varsa yazsın lütfen evdeki mevcut telefon üzerinden sinyal gönderiliyormuş_? yani telekom sinyali sağdan gelirken telcom unuki soldan olabilirmi diyorum kendimce ama valla onlar olur diyor bunu telefon üzerinden değilde madem yeniler her bölgeye şube açmaları lazım geniş bilgi için yoksa tel ne kadarda olsa dedayları anlatmaz kelime unutulur atlanılır arada

• Sitesindeb adsl tarifelerine baktım fiyatlar aynı tt ile ??
  • Ankara'da kullanan var mı? Durum nasıl?
  • bizde site olarak başvursak ama nereye başvurcaz neler lazım bilgisi olan varmı ?=
  • en gereksiz bir yere hızlı bağlantı hizmeti oradakiler kullanmazlar bile...bizim gibi işi bu olanalr için en son gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cheetah_first

en gereksiz bir yere hızlı bağlantı hizmeti oradakiler kullanmazlar bile...bizim gibi işi bu olanalr için en son gelir...

En gereksiz dediğin, adamlar site içine her apartmanda her daireye cat5e kablosu çekmiş. İstediğin odaya aldırıyorsun interneti. QuikNet'in tek yapması gereken siteye fiber getirmek ve çekeceğin odayı ayarlamak. Normalde duvar delme vs gibi binbir dert olur.
  • Telcom Ankara İstanbul izmir merkezli olamk üzere bursa diyarbakır antalya gibi yerdeki merkezlerine sadece ttnet den ara bağlantı alıyoruz yni evimize gelen kablolar onun haricinde bumerkezlerden heryere yurtdışına varana kadar Telcom un kendine özel Fiber optik ağı var, Ayrıca Ankara istanbul arasındaki fiber optik hattın işletmeciliği TTnette değil Telcom daymış.
  • hedef önce ağaoğlundan mülk almak sonra 100 mbit hıza sahip olmak..
  • tellcom dan adsl hizmeti alan ve memnun olan var mı?eğer telekoma bağlı kalmadan kendi hizmetlerini kullanarak internete girebiliyorsak süper?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.