Şimdi Ara

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.748
Cevap
3
Favori
321.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10mbit harikaymış

Telekomda hızlansın bakalım
  • Aradım biraz önce, telekomun alt yapısını ve çıkışlarını kullanıyormış.
  • http://www.tellcomadsl.com/ a girdim sağ tarafta ikili paket i seçtim yine sağ tarafta bölgenizde adsl varmı olan bölgeyi doldurdum bu çıktı şimdi benim bölgemde tellcom hızlı internetten yararlanabilecekmiyim

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

• şimdi tek soru soruyum form doldurdum ama tellcom ALMANYA - FRANSA mı üzerinden bağlantı sağlıyor eğer almanya ise ping değerleri aşırı iyi olcaktır ama frans yani telekom bağlantısı ise tellcom a geçmenin anlamı kalmıcaktır ...
  • almanya

http://www.tellcom.com.tr/NetworkStructure.asp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozgyur -- 6 Ocak 2008; 21:41:47 >
  • Bu ağ yapısı fiberoptik kablolarla sitelere dağıtılan erişim için değil mi? Ben ADSL hizmetinin TT altyapısı kullanılarak, Smile ADSL ve Super ADSL gibi toptan alınıp satıldığını biliyordum. Doğru bilgiyi verecek arkadaşa teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Bu ağ yapısı fiberoptik kablolarla sitelere dağıtılan erişim için değil mi? Ben ADSL hizmetinin TT altyapısı kullanılarak, Smile ADSL ve Super ADSL gibi toptan alınıp satıldığını biliyordum. Doğru bilgiyi verecek arkadaşa teşekkürler...

gereken bilgi internet sitesinde mevcut 10dk zaman ayırıp okusaydınız cevabınızı bulabilirdiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: soryy

quote:

Orjinalden alıntı: Serdar

Bu ağ yapısı fiberoptik kablolarla sitelere dağıtılan erişim için değil mi? Ben ADSL hizmetinin TT altyapısı kullanılarak, Smile ADSL ve Super ADSL gibi toptan alınıp satıldığını biliyordum. Doğru bilgiyi verecek arkadaşa teşekkürler...

gereken bilgi internet sitesinde mevcut 10dk zaman ayırıp okusaydınız cevabınızı bulabilirdiniz

http://www.tellcom.com.tr/NetworkStructure.asp

Bahsettiğiniz buysa ben bunu okudum hem de haftalar önce. Bu ADSL için de geçerli mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: Vargath

Aradım biraz önce, telekomun alt yapısını ve çıkışlarını kullanıyormış.

nasıl olur ya bende aradım tamamen bağımsızı dediler türk telekom la bir ilgimiz yok dediler yalanmı söylüyorlar turkcell kendi başına yapamazmı şimdi
  • sitesini inceledim. ne hızda ne fiyatta telekomdan bi farkını göremedim. ne özelliği var bunların
  • ADSL2+ desteği olmadıkca kimse ADSL yapısının tellcom olduğuna beni inandıramaz :) Tabi şu var telekom'un telefon hattını telekomun DSLM santralini ve telekomun yönlendiricileri ile tellcom Almanya'ya gidiyorsa buda bir nevi tellcom alt yapısı oluyor :)
  • Telekom altyapısı olsada yine de bağlantı ayarlarını iyi yaptıktan sonra iyi olmaz mı? Artı Fransa yerine Almanya yurtdışı çıkış bağlantısının olması bence bir avantaj olabilir. Çünkü şu an Almanya Fransa dan daha iyi ping veriyor. Tellcom'a geçenler arkadaşlar var mı? Edindiğimiz bilgileri paylaşalım. Sonuçta bizi telekom tekelinden kurtaracak herşeye destek vermeliyiz..
  • Tellcom'un TTNet ile ara bağlantısı da var tabiki... ADSL hizmeti için bu ara bağlantıyı kullanıyor.

Quiknet ise tamamen bağımsız bir hatta ve santralde çalışıyor, zaten ADSL değil.
  • bireysel bir hizmet verilse olurdu...

quote:

Orjinalden alıntı: soryy

http://www.tellcomadsl.com/ a girdim sağ tarafta ikili paket i seçtim yine sağ tarafta bölgenizde adsl varmı olan bölgeyi doldurdum bu çıktı şimdi benim bölgemde tellcom hızlı internetten yararlanabilecekmiyim

Tellcom'dan QuikNet'le evlere Fiber Optik bağlantı ile 5 Mbit/sn hızında kotasız hizmet aylık 29 Ytl

• Bu arada hız testleri bence gerçek hızı vermez, hattın sonuna kadar zorlanması lazım gerçek hızı almak için.
    Tellcom 20mbit:
  • Müşteri Hizmetleri yanıt vermiyor düşürme şansı olan arkadaşlar tellcom'un adsl alt yapısı hakkında bilgisi varmı.Yani Kendi DSLM santrallerini mi kullanıyorlar teknolojileri nedir madem kendi altyapsını kullanıyor neden hala telekom ile aynı fiyatta satış yapıyor gibi sorular var :)
  • kafalarda oldukça soru işareti var
  • Yahu bunlarda abonelik için illa 24 aylık taahhüt gerekiyormuş. Dedim kampanyadan faydalanmak istemiyorum yok mu öyle bir şansım, mesela 3-4 ay sonra taşınacağım kapattırmam gerekecek. Öyle bir şansım yokmuş zorla kampanyadan faydalanacakmışım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Vargath

Yahu bunlarda abonelik için illa 24 aylık taahhüt gerekiyormuş. Dedim kampanyadan faydalanmak istemiyorum yok mu öyle bir şansım, mesela 3-4 ay sonra taşınacağım kapattırmam gerekecek. Öyle bir şansım yokmuş zorla kampanyadan faydalanacakmışım.

24 aylık abone olma zorunlulu olması kötü bir haber. 24 aylık zorunlu abonelik harici abone olma imkanı olması lazım.
  • Bana aylık 1mbit download 1mbit upload u yine 50 YTL den versinler yeterki TTNET in eziyetini çekmeyeyim yeter. Bilhassa oyunlarda, lag problemler vs.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.