Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekir06

Eryaman da göksu yanındaki alışveriş merkezinde stand vardı sordum herşey tamam ama bağlantı işi kafamı kaıştırdı havalandırm ya da şafttan bağlantı yapılıyor dedi.ama bizdeki havalandırma sadece banyo da var ordan bağlamtıda nasılo lur bilmiyorum.1. etaptayım

Arkadaşımın bağlantısını banyodan delerek yaptılar. Aydınlıktan banyoya geliyor ve çocuğun modemi banyosunda kaldı. Wireless takılıyor o da eli mahkum.. Ama isterseniz kabloyu uzattırabilirsiniz sanırım, o uzattırmadığı için banyoda kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeneX

quote:

Orijinalden alıntı: tekir06

Eryaman da göksu yanındaki alışveriş merkezinde stand vardı sordum herşey tamam ama bağlantı işi kafamı kaıştırdı havalandırm ya da şafttan bağlantı yapılıyor dedi.ama bizdeki havalandırma sadece banyo da var ordan bağlamtıda nasılo lur bilmiyorum.1. etaptayım

Arkadaşımın bağlantısını banyodan delerek yaptılar. Aydınlıktan banyoya geliyor ve çocuğun modemi banyosunda kaldı. Wireless takılıyor o da eli mahkum.. Ama isterseniz kabloyu uzattırabilirsiniz sanırım, o uzattırmadığı için banyoda kalmış.

Bugün ben evde yokken gelip bağlamışlar daha 1 saat olmadı. Banyo havalandırmasından gelen kabloyu asmatavanın arasından geçirmişler bir de duvara delik açıp benim odaya sokmuşlar. Ben bitmiş halini gördüm sadece ve son derece temiz iş olmuş. Akşam üstü açılır net demişler ben de bekliyorum bakalım.

• Cevap için teşekkürler.O zaman kablo ortalarda kalmasın yada modem banyoda kalmasın diye wireless kullanmak lazım.

Tabi bi de modemleri ahkkında bilgi almam lazım.Burada okuyorum bir çok ayardan bahsediliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekir06 -- 30 Eylül 2009; 13:55:03 >
  • Ben de bugün bağlattım fiber interneti. Şu an için çok memnunum. Modemin usb server olayı var o da süper printer, usb disk için.
    ev telefonunu da nakil ettirebiliyormuşuz, aldığım bilgiye göre cat6 kablosu içindeki kullanılmayan telleri telefon için kullanıyorlar, internetin kotasıyla herhangibir alakası yok. ücret de çokiyi, sabit ücret yok, konuşmalar da turktelekoma göre %50 ucuz.
    Ben de turktelekomdan yediğim kazıkları sonlandırmak istiyorum artık.
    Kullanan varsa yanıtlarsa sevinirim, telefonda ses nasıl ? callerID düzgün çalışıyormu?
  • Root şifresi var mı, uygun fw bilen var mı, teşekkrüler.

Not: uzaktan fw update yapabiliyorlar, böylece root admin vs. ne ad veriliyorsa nasıl ayarlıyorlarsa, administrator olarak girmenizi rahatlıkla engelleyebiliyorlar. Modemden configirasyon dosyasını makinaya çekebiliyorsunuz, fakat

(username(Root)) 
    (password(&87;&26;&22;{&95;&0c;R))

böyle bişi var. Bunun şifresi nasıl çözülür fikir verebilecek varsa sevinirim, yoksa yine fw yüklemeyi deniyecem.

Bi süreden beri pppoe bağlantıya geçildi, kullanıcı adı şifre olmadan bağlanılmıyor, en azından bazı yerlerde. Bu şekilde hız denetimi sağlanıyor. 100mbit olarak kullanılabliyordu bi ara.

Advanced kısmında modemde, certificates diye bişey var. SSL faln gibi şifreleme amaçlı mı bu bilen var mı, modeme giriş için olan şifreleri korumak için? Yoksa şifreleri korumak için basit bi yolla şifreleniyo korunuyor faln mı desek daha doğru olur?

• cihazı resetlemeniz bir işe yaramıyormu???

ayrıca en iyisi dd-wrt destekleyen bir router ile kullanmak sayısız yararlı özelliği var dd-wrt'li routerların...
  • Root şifresini Ö.M ile yolladım.
    Cihaz üzerinde tam hakimiyet sağlayabilirsiniz o şifre ile.

quote:

Orijinalden alıntı: Rubisco

Root şifresi var mı, uygun fw bilen var mı, teşekkrüler.

Not: uzaktan fw update yapabiliyorlar, böylece root admin vs. ne ad veriliyorsa nasıl ayarlıyorlarsa, administrator olarak girmenizi rahatlıkla engelleyebiliyorlar. Modemden configirasyon dosyasını makinaya çekebiliyorsunuz, fakat

(username(Root)) 
    (password(&87;&26;&22;{&95;&0c;R))

böyle bişi var. Bunun şifresi nasıl çözülür fikir verebilecek varsa sevinirim, yoksa yine fw yüklemeyi deniyecem.

Bi süreden beri pppoe bağlantıya geçildi, kullanıcı adı şifre olmadan bağlanılmıyor, en azından bazı yerlerde. Bu şekilde hız denetimi sağlanıyor. 100mbit olarak kullanılabliyordu bi ara.

Advanced kısmında modemde, certificates diye bişey var. SSL faln gibi şifreleme amaçlı mı bu bilen var mı, modeme giriş için olan şifreleri korumak için? Yoksa şifreleri korumak için basit bi yolla şifreleniyo korunuyor faln mı desek daha doğru olur?

• Tüm mavişehir e verilmiyormuş mail attım ben sadece mavişehir 1.etap a veriliyormuş.Şimdi bende mavişehir e taşınacağım ama kaçıncı etap olduğunu bilmiyorum aranızda bilen var mı burası kaçıncı etap ?

BOZOGLU MAVİŞEHİR EVLERİ E BLOK

YALI MAH. 2041/3 SOK. NO:0010

MAVİŞEHİR- KARŞIYAKA-İZMİR
  • ARKADAŞLAR İZMİRDE OTURUPTA EVİNE QUİKNET BAĞLATMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR BANA TELEFON AÇABİLİRLER YADA MAİL ÇEKEBİLİRLER HEMEN ÜEYELİK İŞLEMLERİNİ YAPABİLİRİM.AYRICA OLAY ŞÖYLE 3 GÜN İÇİNDE BUCA KOOPTA OTURANLARA SEÇTİĞİ PAKET NE OLURSA OLSUN İLK 3 AYI BEDAVA EĞER TTNET'DEN TAAHATLÜ AYRILIRSA BUNUN 150 TL SİNE KADAR OLAN BORCU BİZ ÖDÜYORUZ VE BUNU FATURAYA YANSITIYORUZ VE EXTRADAN BEDAVA AY ALMIŞ OLUYORSUNUZ.AYRICA YIL SONUNA KADAR HER AY 100 DAKİKA BEDAVA KONUŞMA SÜRESİ VERİYORUZ.BİRDE TTNET GİBİ SABİT BİR TELEFONA GEREK OLMADIĞI İÇİN SABİT BİR ÜCRET ÖEDEMEDENDE KURTULUYORSUNUZ.BANA ULAŞMAK İSTEYEN ARKADAŞLAR NUMARAM 0 543 486 82 13 MAİL ADRESİM erhanpehlivanli@hotmail.com bana ulaşın üyeliğinizi hemen aktif hale getirelim
  • ben izmir'de oturan bir yakınım için soru sormak istiyorum qüiknet mavişehir 2. etap yani kuğu blok vs. tarafına ne zaman verilmeye başlanacak aslında yukarıda biri daha sormuş ama...
  • ya Bursa da özlücede geçen hafta superonline caddeleri kazıp fiber kablo döşedi. acaba bireysel başvuru yapabiliyormuyuz bilgisi olan varmı. bir an evvel geçmek istiyorum da
  • İnternetini ps3 de kullanan var mı acaba merak ettimm indirme hızını ps store dan birşey çekerken vesaire...
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

İnternetini ps3 de kullanan var mı acaba merak ettimm indirme hızını ps store dan birşey çekerken vesaire...

arkadaşımın 20mbit bağlantısında son derece hızlı çekiyordu PS store'dan... yani hattın potansiyelini kullanıyor
  • Arayüz ve kullanımı açısından PİRELLİ kaliteli bence.Kesintilere gelince site yönetimi , elektirik kesintisi ve swichlerin ısınmasından olabilir diye düşünüyorum.
  • merhaba,
    quiknete geçtiğiden bu yana divxplanet.com a giremiyorum. bu sorunu yaşayan var mı?
    ttnet adslden denediğim zaman sorun yok.
  • opendns.org veya navige diye google'da aratın işinizi iki yöntemde görür fakat navige yöntemi iyi olmakla beraber yinede bankacılık vs. yüksek güvenlik gerektiren işlemlerinizi navige ile ayarlanmış firefox veya internet explorer üzerinden yapmayın...
  • ben de farklı bir yöntemle erişiyorum ama merak ettiğim neden superonlinedan erişemiyoruz, sorun sadece bende mi yoksa?

quote:

Orijinalden alıntı: maxi909

opendns.org veya navige diye google'da aratın işinizi iki yöntemde görür fakat navige yöntemi iyi olmakla beraber yinede bankacılık vs. yüksek güvenlik gerektiren işlemlerinizi navige ile ayarlanmış firefox veya internet explorer üzerinden yapmayın...
  • sitelere yönelik yasaklar mahkemelerce ilan edildikten sonra türkiyedeki tüm internet erişimi veren şirketler erişimi yasaklarını uygulamakla ilgili yasal yükümlülükleri var superonline da bunu yapıyor..
  • ttnet ten erişebiliyorum, sadece superonlinedan giremiyorum
  • Selamlar,

Superonline QuikNet fiber internet 20MBit abonesiyim, Modemler degisip kullanici adi ve sifre zorunlulugu gelmeden once donwload hizim saniyede 2mb civariydi simdi ise maximum 1.4 mb. Bu hiz sorununu gozlemleyenler var mi acaba. Tesekkurler. Yerim Atasehir bu arada.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.