Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.856
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SİZİN ANLAYIŞINIZ,İNSANLARA KARŞI DUYARLILIĞINIZ ALLAHINIZ PEYGAMBERİNİZ,NAMUSUNUZ,ŞEREFİNİZ,HAYSİYETİNİZ,DÜRÜSTLÜĞÜNÜZ,ETİK DEĞERLERİNİZ YOK MU?SİZE YÜZLERCE MAĞDURİYETİMİ BİLDİREN E-MAİL YOLLADIM.İZMİR MAVİŞEHİR 1 SELCUK BLOKLARINDA İZMİRDEKİ YETKİLİ SERVİSİNİZ BARIŞ İLETİŞİMİN RAPORU DOĞRULTUSUNDA 100 MGB HIZ YOK . ANCAK BENİM GİBİ 100 MGB PARASI ÖDEYİPTE HİZMET ALAMAYAN BİR ÇOK MAĞDUR İNSAN VAR. BENDE BUNLARDAN BİRİYİM. 2 AYDIR SİZİ DEFALARCA ARADIM. HİÇ BİR NETİCE ALAMIYORUM SANKİ DUVARA SÖYLÜYORUM. ANCAK FATURALARIM 100 MGB ÜZERİNDEN TIKIR TIKIR ÖDENİYOR.İNSANDA AZICIK UTANMA SIKILMA OLUR ..HİÇ UMURSAMIYORSUNUZ BİLE.BİR SÜRÜ REKLAMLARINIZ VAR . YALAN AYIPLI REKLAMLARINIZI DERHAL KALDIRINKİ İNSANLAR DAHA FAZLA MAĞDUR OLMASINLAR.REZİLLİK BU YAPTIĞINIZ ...ARTIK BİR İNSASN OLARAK SİZE SÖYLEYECEK YAZACAK BİR KELİME BULAMIYORUM. UTANIN. SİZ AVRUPADA BU İŞİ YAPSANIZ MİLYON DOLAR CEZA ÖDERDİNİZ. YAZIKLAR OLSUN SİZE.ANCAK SİZİ MAHKEMEYE VERECEĞİMİ BİLDİRİYORUM.

• Ayyyyyyyyy mufitkoc adlı üye sıkıntı geldi ha! Her konuya bakınca böyle görüyorum sacmalamaya devam eder halde seni:!: En azından söyle düsün o zaman 10mb'i verimli sekilde veriyorlar ve buna gecicek cok kisi var ve fiyat ttnet ile aynı durumda. Ayrıca 20mb de cok iyi durumda. 100mb ye gecme o zaman ki su var tt'da olman gerekir ya da uydunet/kablonet te, eh bunlarda da 100mbit sunupta bu fiyata vermiyor+100mbit'i yine verimli kullandırtamıyorlar. Bu mantık cercevesi icinde ilgilenmelerini saglaman gerek ve gerekirse hakkını ararsın ama yukardaki gibi cok kötü bir yazı baslangıcı yapmazsın tamam mı? Yoksa devam mı etmek lazım bu gereksiz konusmaya :?:
  • Superonlie kullanmayın kullandırtmayın...

Bu yazı superonlin'e
    Temmuz ayında benden haksız yere almış olduğunuz 79 lira yetmezmiş gibi şu an ekim ayı bitiyor . Bana ağustos ayı faturası geliyor oda 79 lira siz insanları soymaya kandırmaya çok güzel alışmışsınız. Ancak bu sefer sert kaya ya çarptınız tam 3 farklı platformda hakkımı arayacağım. 1.Mahkeme 2.Tüketici hakları. 3.Sizi hizmet alıp bize sattığınız TTNET. Hiç şüpeniz olmasın hakkımı sonuna kadar arayacağım fatura ödemeyeceğim. Benden temmuz ayında haksız yere aldığınız 79 lira ya itiraz edince , sizden fazla olarak almış olduğumz 27 Tl lik tutar bir sonraki faturadan düşecek demiştiniz. Düştümü düşmedi tüm kayıtlar bende mevcut tam 3 aydır sizinle uraşmaktan diğer işlerimi halledemedim . Aboneliğimi iptal etmeye kesin karar verdim. Bir kullanıcı 1 Mb sınırsız internet kullanırken nasıl 79 lira fatura öeder bu büyük saçmalıktır. Benden 5 kuruş para alamazsınız bu yazıyı okur okumaz internetimi kapatın . Sizinle farklı platformlarda haklarımızı arayacağız. Siz bedava para kazanmanın yolunu bulmuşsunuz. Avukatım Ekim ayının 30'u itibari ile size dava açacaktır. Ayrıca bu haksılığa urayışımı internet dahil tüm platformlarda paylaşacağım. Sizlere iyi soygunlar... Alın teri ile para kazanan inasnlardan böyle haksız kazanç İDDAA eden bir kurumun abonesi olduğum için sizden değil kendimden UTANIYORUM...

• Peki su nasil bir secenek. Bilen arkadaslar yardimci olursa cok sevinirim.

Asagidaki gibi bir switch alsam pirelli ile sorunsuz kullanabilir miyim?

http://www.linksysbycisco.com/EU/en/products/EG008W
  • Switch olarak iyi gibi, pirelli'ye takıp iç networkü buna bağlayacaksınız heralde? Network paylaşımını hızlandırır heralde, kaliteliye de benziyor.
  • Gigabit bağlanması gereken NAS, mediatank ve PC'yi bu cihaza bağlarım diyorum. Receiver gibi ıvır zıvır cihazları pirelliye bağlasamda olur. Sonuçta IP vs. sorunu yaşamam değilmi. Network konusunda çok bilgi sahibi değilim çünkü. problem yaşadıkça okuyarak çözüyorum.
  • IP sorunu yaşamaman lazım, yanlız switchi bir şekilde relay yaparsan daha iyi olabilir, Pirelli atar IP adreslerini.

Ben de şunun siparişini verdim:http://www.linksysbycisco.com/US/en/products/WRT320N

Hem gigabit hem n draft olması beni cezbetti, fiyatı da uygun sayılabilir 180 TL. Tabi router olması ve belki Pirelli yerine kullanabilmek de ayrıca heyecanlandırıyor adamı

Sonuçta gbit olayı da n draft da baya seneler gider, bozulmadığı sürece her zaman bir yatırım diye düşünüyorum bu cihazı.

• Router'ı başta bende düşündüm ama sonradan mac adres vs. klorkuttular ve çıkış adeti gene az benim için. Cihazı kurulum yapınca forumda paylaşırsan çok sevinirim. Belki bende direk router alabilirim. Hayırlı olsun.
  • Routerı ısmarladığım ilk yer temin edemiyormuş. Bir yerde daha buldum ama bence aynı şey olabilir, galba kalmamış o modelden Türkiye'de.
    (gerçi yine ısmarladım denemekten zarar çıkmaz)

Bulamazsam da almam, bir sonraki model 350 TL den başlıyor Linksys router, ucuzu da yok gbit olan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 26 Ekim 2009; 22:22:18 >
  • Airties rt-211 modemimi kullanabilir miyim quiknet'te ?
  • merhaba arkadaşlar, bugün bnde 100 mbit fiberoptik bağlattım eve, malesef umduğum gibi olmadı, rapidden en fazla 8 mb/s yle download yapabildim ve donanimhaber e girmesi de biraz uzun sürüyor. acaba bunu değiştirmek/düzeltmek için elimden gelebilcek birşey varmı? modemin root hesabı olduğunu biliyorum birde ordan denemek istiyorum birisi bana ö.m den root şifresini atabilirse çok sevinirim...
  • Yapabileceğin bir şey yok hız konusunda.
  • arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var...
    ankara batıkent te oturuyorum superonline çalışmaları vardı ve bgn bitti.
    100 daireli bi sitede oturuyorum ve superonline adamları apartmandaki daireleri teker teker dolanıyolar heralde imza toplama fln gbi bişey
    bizede gelcekelr!! ttnet kullanıcısıyım ve artık bıktım.
    sizce superonline a geçiyim mi geçmeyim mi?
    geçersem hangi internet bağlantısına geçiim fiber mi adsl mi?
    eğer olurda geçersem hangi modemi aliimm?? (airties,pirelli,zyxel)
    lütfen çok acil....
  • Fiber'e geçersen modem almana gerek yok onlar verir. Ama sitede verilmesi lazım, daha erken bir aşamadasınız gibi 3-4 ay bekleyebilirsiniz.

ADSL ye geçmeyi düşünüyorsan TTnetten cok farkı olmaz.

Panik yapma fiber internet pat diye gelmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 28 Ekim 2009; 21:54:34 >
  • bilmiyorum vallaha sitenin garajına falan stand kurmuşlar imza topluyolar heralde kapı kapı dolaşıyolar bide...
    adsl deil fibere geçmek istiyorum...
    modemide onlar verio onuda biliyorum ama seçme hakkı tanımıyolar mı xD
  • Free account rap idshare ve netload indirme hızlarını verebilecek var mı?
    Free lazım Premium değil
    Ankara olursa daha iyi olur:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SUBARU -- 30 Ekim 2009; 13:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cccihan

bilmiyorum vallaha sitenin garajına falan stand kurmuşlar imza topluyolar heralde kapı kapı dolaşıyolar bide...
    adsl deil fibere geçmek istiyorum...
    modemide onlar verio onuda biliyorum ama seçme hakkı tanımıyolar mı xD

Seçme hakkı yok tek modem = pirelli.
  • kendi kendine açılan portlar.... ben sadece utorrenti açtım diğerleri otomatik açılıyor bu normal midir?? güvenlik açığı oluşturur mu eğer güvenlikte sorun çıkartıyorsa bunu nasıl engelleyebiliriz.. sizde de böyle bir olay var mı? çok soru sordum sanırım

• UPNP açıksa kendi kendine port açabiliyor. Güvenlikte bişey olmaz, normal firewall da var zaten windowsta. Bir de UPNP ayarlarında eski connectionları temizleme seçeneği gibi bir şey vardı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.