Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şu anda ülkemizde en hızlı ve en sorunsuz çalışan DNS'ler Open DNS'dir. Google DNS de iyi ama Open DNS kadar hızlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .ZeuS.
    Şu anda ülkemizde en hızlı ve en sorunsuz çalışan DNS'ler Open DNS'dir. Google DNS de iyi ama Open DNS kadar hızlı değil.

208.67.222.222
    208.67.220.220

Google dns'i hatırlaması daha kolay oluyor :)
  • Teşekkürler

Bu arada DNS'lerin hız testleri sizleri yanıltmasın. Çoğu testte Google DNS Open DNS'den daha hızlı çıkıyor. Ama bu testler Amerika'da yapılıyor. Amerika düşünüldüğünde, Google DNS daha hızlı evet ama ülkemizde Open DNS daha iyi sonuç veriyor. Çok daha hızlı. Bu testleri siz de kendiniz uygulayabilirsiniz.
  • Quiknet ten bıktım.. nefret ediyorum ve her fikrimi sorana "allah belasını versin" diyorum.. en kısa sürede internetimi TTNET!!! e çeviriyorum.. 20mbit hizmet verdiklerini soyluyolar fakat netten bir radyo kanalını bile dinleyemiyorum.. world of warcraft hayatım bitmiş durumda, aptal bi videoyu izleyemez oldum.. download hızım 700-800 ü geçmiyo (4.8 i gördüğüm olmuştu).. aynı sorunları yaşayıpta düzeltebilen varsa bana msn adresimden lütfen ama lütfen ulaşsın.. adamlara arıza kaydı yaptım dönen olmadı, modem pirelli 4portlu olan..

erman-.-@hotmail.com

yardım edin lütfen yoksa katil olucam sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ermanozk

Quiknet ten bıktım.. nefret ediyorum ve her fikrimi sorana "allah belasını versin" diyorum.. en kısa sürede internetimi TTNET!!! e çeviriyorum.. 20mbit hizmet verdiklerini soyluyolar fakat netten bir radyo kanalını bile dinleyemiyorum.. world of warcraft hayatım bitmiş durumda, aptal bi videoyu izleyemez oldum.. download hızım 700-800 ü geçmiyo (4.8 i gördüğüm olmuştu).. aynı sorunları yaşayıpta düzeltebilen varsa bana msn adresimden lütfen ama lütfen ulaşsın.. adamlara arıza kaydı yaptım dönen olmadı, modem pirelli 4portlu olan..

erman-.-@hotmail.com

yardım edin lütfen yoksa katil olucam sanırım

Forumda bas bas bagiriyoruz, pingde sanildigi kadar iyi degil her zaman, video izlemede problem olabilir diye.

Benim icin download'dan baska bir ise yaramiyor, mirror sayisini arttirin download ederken, emin olun iyilesme olur.

Genelde ping olayinda varsa bolgenizde kablonet daha basarili. Bir de onu deneyebilirsiniz, anladigim kadariyla ping ve oyun sizin icin daha onemli.

Modem ayarlarinda `clamp TSS MTU` gibi bir secenek vardi onu da deneyebilirsiniz, sizin modemde var mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 18 Ocak 2011; 11:02:11 >

• Arkadaslar ping ne işe yarıyor benim genelde 8 10 civarı normal olanı kaç? ve tam olarak ne ifade ediyor bu ping?
  • Merhaba,

SO'na lanet eden en son mesaj Ocak 2011'de atılmış. Mart sonundayız ve ben artık düzelmiştir düşüncesi ile SO'na geçmek niyetindeyim. 3 aydan bu yana kimse olumsuz bir mesaj yazmadığı için düzelme olduğunu varsayıyorum ama varsayımla da SO'ya geçmek istemiyorum. Fiber kullanan arkadaşların Eryaman'daki son durumu bildirmeleri mümkün mü? Teşekkürler.
  • Eryaman 1. Etapta şu anda bir sıkıntı yok. Ama olmayacağının garantisi de yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mylasos

Eryaman 1. Etapta şu anda bir sıkıntı yok. Ama olmayacağının garantisi de yok.

1. etap sağlam merak etmeyin
  • 5-6 aydır 5-10 saniyelik kesintiler yaşıyorum internet gitmiyormuş gibi görünüyor fakat msnden yeniden bağlanıyor bütün online işlemlerim yarıda kesiliyor. Anlayacağınız sık sık sürekli kesintiler yaşıyorum modemim Pirelli ne yapsak sorun bende mi Superonlinedamı onuda bilemiyorum ki müşteri hizmetlerini arayayım.
  • Arkadaşlar,

yaklaşık 2 yıldır sorunsuz bir şekilde fiberoptik bağlantımı kullanıyordum taki evdeki bebeğimi izlemek için bir IP Kamera alana kadar..3 Gündür bu ip kameraya port açıp dışardan izlemeyi mümkün kılamadık. Müşteri hizmetleri çok acemi beceremiyorlar..Bunu tecrübe etmiş arkadaşlar var mı??? modemim pirelli A226G...

Biri yardımcı olursa çok sevaba geçer...
  • biraz hortlatmış gibi oldum ama birisi bana modemin kurulumunun nasıl yapıldığını tarif edebilir mi acaba rica etsem?
  • bu eryaman kaç bloktan oluşuyor yaa superonline üyelerinin yarısı ankara eryamanda oturuyo sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

biraz hortlatmış gibi oldum ama birisi bana modemin kurulumunun nasıl yapıldığını tarif edebilir mi acaba rica etsem?

modemi kurup fişini kablolarını takıyorsun gerisi otomatik ayarlanıyor zaten (wireless haricinde). eğer sorunun varsa superonline'ı ara onlar direk kurulum yapıyorlar. eğer daha farklı bir kurulumdan bahsediyorsan o zaman açıklarsan anlatabilirim =)
  • İnternetim kesildi yine. Hiç böyle yapmazdi, son zamanlarda sorun çıkartır oldu.

Windows ağ merkezinden kontrol ettirdiğimde 3 sorun buluyor.
    -DHCP'de "Local area connection" etkinlestirilmemis"
    -DNS sunucunuz kullanılmıyor olabilir
    -Varsayilan ağ gecidi kullanılmıyor.

MH'aradim ve başta superonline'dan kaynaklanan sorun var dedi. İnsallah çabuk düzelir. Aksama gs maçı var ve kaçırmak istemiyorum.
  • Merhaba
    Benim pirelli drg a226g adsl modem le başım dertte.Açılışta Power ışığı 3-5 saniye sonra kırmızıya dönüp kalıyor ve modem arka paneldeki reset butonuna cevap vermiyor.kılavuzunda Önyükleme hatası olarak belirtilmiş fakat nasıl düzeltileceği veya düzelme ihtimali ile ilgili bir şey yok.
    Ricam bu konuda bilgisi olan varsa burada paylaşırsa memnun olurum.
  • Bazen bende de yapıyor bunu. İlk olduğunda MH bana kontrol paneline girip tekrar kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaptırdı, sorun çözülmüştü o zaman ama sonraki benzer arızalarda o da işe yaramamıştı. İstersen bir dene. Ama genelde superonline kaynaklı bir durum ve 1-2 saate kendiliğinden düzeliyor.
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.