Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu adil nedir ya sacmalik resmen. Herkes sikayette bulunsun arkadasin verdigi mail adresine lutfen...
  • iptal ettirdimben
  • Ohhoo, fibernet seçeneği de gitti yine ttnet ile başbaşa kaldık :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

iptal ettirdimben

Taahhütünüz var mıydı ve sorun oldu mu acaba?
  • Tahaddütü olanlar bile 15 nisana kadar koşulsuz iptal ettirebilir üyeliğini.Ama arayıp bu konu hakkında tutumunuzu sergilemeniz gerekiyor.yoksa onlar yine bildiğini okuyup sizin faturanıza yansıtabilir ücreti.

Avukatım diyin. Yahut babam avukat diyin. Gerisi daha kolay olur.
  • Ben iptal ettirip, taahhütü bitirmeyi, sonra ise aynı fiyat ve şartlarda taahhütsüz sağlarlarsa tekrar başlatmayı düşünüyorum. En azından istediğim zaman bırakabileceğim şekilde olması avantaj.
  • ben taahhütüsüz imzaladım istediğini zaman istediğini pakete geçebilir ve iptal ettirebilirisiniz dedi ama bu alt sınır üst sınır anlamsız....

yau zaten iki tane veya 3 tane bluray film inse hız 512 mi olacak ben anlam veremedim ? hangi çağda yaşıyoruz. ?
  • arkadaşlar Root şifresi bana da lazim birileri bana da PM atabilir mi cok dua ederim
  •  Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar

Adil kullanım diyorlar ama bağlantı hızımıza bak Lanet olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dpower -- 18 Mart 2010; 19:20:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: infinite

ben taahhütüsüz imzaladım istediğini zaman istediğini pakete geçebilir ve iptal ettirebilirisiniz dedi ama bu alt sınır üst sınır anlamsız....

yau zaten iki tane veya 3 tane bluray film inse hız 512 mi olacak ben anlam veremedim ? hangi çağda yaşıyoruz. ?

doğru soru hangi ülkede yaşıyoruz olacak.
  • :D küfür ettiğimiz hergün bela okuduğumuz ttnet fiber alt yapı çalşmalarını hızla sürdürüyor....bizler paşa paşa superonline fiber interneti bırakır yine ttnete geçeriz...

daha dün bağlattım superonline fiber interneti...1 gün içerisinde pişman olur mu insan ?? evet olur....önce 20mbit lik bağlantı hızım (kablolu) gün içerisinde 3mbite kadar düştü...hemen anladım bu iş böyle gidecek.asla taahhüt ettikleri hız stabil elimize geçmeyecek... sonra verdikleri pirelli modemin ne kadar iğrenç olduğunu anladım...kablosuz kullanımda 15-17 mbit bağlantı alırsınız dediler bi baktım ki en fazla 10 mbit veriyor...oda eğer 20mbit bağlantıyı yakalamışsam...sonra bi baktım adil kullanım diye bişey çıkarmışlar :)...20 mbit sınırsız diye sattıkları paketi 15 nisandan sonra 100mb ile sınırlayıp geçtiğim takdirde hızı 512 kb a düşürüceklermiş....yaww siz neden zahmet edip o kadar alt yapı çalışması yaptınız ki...????paranıza yazık...kimse internette surf yapmak için 20 mbit yada 50 mbit bağlantıya ihtiyaç duymaz ki !!!! download yapacak adam senin fiber internetini alır....Sen bu adamı kısıtlarsan kimse senden internet almaz....APTAL SUPERONLINE !!!!.....Superonline ın yaptığı nitelikli dolandırıcılığa giriyor..hemen açtım konuştum..taahhüdü bozup aboneliği iptal edebiliriz dediler..bağlatalı 1 gün oldu acaba 2. günü iptal ettirsem mi ? yoksa 15 nisana kadar sömürebildiğim kadar sömürüp 12-13 nisan gibi mi iptal ettirsem...kararsız kaldım...sizi de.. vereceğiniz hizmeti de... alacağınız parayı da allah kahretsin....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PsYcHoO -- 19 Mart 2010; 4:07:23 >

• arkadaslar torrent ayarlarını nasil yapabiliriz ? port acma falan vs ? pirelli modem kullanıyorum... p zero rosso
  • İptal ettirip uydunete geçmek en iyisi.
  • Bu arada, kaç gündür speedtest.net'te veya hizinitestet.com'da 5mbit'i bir türlü geçmiyor
  • Hala gelmedi, bizim siteye
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Hala gelmedi, bizim siteye

bizim sitedekini verelim.. ;)
  • Arkadaşlar konuya hakim olamadım,sayfadaki yoruları okudum ama pek anlayamadım açıkcası.Bu pro paketler yeni çıktı.ne oluyor bunlar?20 megabit sınırsız paketi 70 liraya alamayacakmıyım ?50 megabit filan çıkmış.Bunlardan bahseder misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Arkadaşlar konuya hakim olamadım,sayfadaki yoruları okudum ama pek anlayamadım açıkcası.Bu pro paketler yeni çıktı.ne oluyor bunlar?20 megabit sınırsız paketi 70 liraya alamayacakmıyım ?50 megabit filan çıkmış.Bunlardan bahseder misiniz?

Hocam hemen özetliyim.

Superonline eski sınırsız tarifelerine kota getirdi "Adil Kullanım" adı altında. Download hızının 5, upload hızının 10 katı kadar kotayı geçtiğin anda hızın 512k down, 128k up oluyor.
    Download veya upload limitini aşman farkettirmiyor, ikisinden herhangi birini aştığın anda hem down hem up hızı da iniyor.

Örneğin 10/1 için kota 50GB down/10GB up limit var. Sonra hız iniyor.
    Sizin alacağınız 20/5 için limitler 20x5 = 100GB download ve 5 x 10 = 50GB upload. Bunları aşınca, ay boyunca 512k download ve 128k upload hızı alacaksınız.

Kotalı tarifeler:
    10Mbps 4GBKOTALI 29TL
    10Mbps 50GB KOTALI 49TL
    20Mbps 8GBKOTALI 39TL
    20Mbps 100GB KOTALI 69TL
    50Mbps 12GBKOTALI 59TL
    50Mbps 250GB KOTALI 99TL
    100Mbps 16GBKOTALI 89TL
    100Mbps 500GB KOTALI 199TL
    (Kotalı dediğime bakmayın, 50, 100, 250 ve 500GB kotalı tarifeler kotayı aşınca ücret gelmiyor, download ve upload hızı iniyor sadece).

Bu "Adil Kullanım'ı" çıkarttığı anda, bir de "PRO PAKET" adı altında, bu "Adil Kullanıma" dahil olmayan paketler çıkarttı. Yani aslında eski sınırsız tarifelerine %100 ile %500 arasında zam yapmış oldu.

10Mbps Limitsiz 99TL
    20Mbps Limitsiz 199TL
    50Mbps Limitsiz 399TL
    100Mbps Limitsiz 599TL

Artık 69 TL ye değil 199 TL ye alabilirsiniz 20mbiti.

Eski sınırsız sözleşmeleri de tek taraflı değiştirirek büyük bir terbiyesizliğe imza attı. 100mbit sınırsıza hatırlarsınız 1 ay önce zam yapmıştı 129TL den 199TL ye. Şimdi de 599 TL yaparak %500e yakın zam yapmış oldu. Utanmazlar bir de "gerçek sınırsız" diye reklamlar yapıyordu

20mbit fibere 199TL vereceğinize 16mbit 110TL, 32mbit 140TL VDSL2 daha avantajlı gözüküyor. Hem bunlara belki bir gün "kota" gelmez, malum Superoffline'a güven olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhantomX -- 26 Mart 2010; 9:57:02 >

• İptal için postayla dilekçe yollama vb, tam olarak ne yapmamız gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Odyssey_

İptal için postayla dilekçe yollama vb, tam olarak ne yapmamız gerekiyor?

Müşteri hizmetlerini arayıp 19/3 maddesini gerekçe göstererek iptal etmek istediğinizi belirtmeniz yeterli
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.