Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu hızınızı test etmekistiyorsanız açın bir torrent sağlam bir siteden torrentleech sceneaccess FTN hdbits gibi yerden torrent çekin görürsünüz hızı.Oradaki torrentlerde upload hızı 300 400Mbit enaz
  • http://ftp.linux.org.tr/ubuntu-releases/karmic/ubuntu-9.10-desktop-i386.iso

Şunu Flashgetle 10Jet abanarak denemek lazım mesela.
  • Burası doğru yer olur mu bilemiyorum ama hadi bakalım ben buraya yazmak istiyorum sorumu yeni bir başlık açmaya gerek yok kirlilik yaratmıyalım

Ben Beykoz Acarkentte oturuyorum acaba bir bilginiz var mı veya acarkentte oturan biri filan buraya quiknet geliyor mu ?? Sitelerinde beykoz yazıyor ama bir sormak istedim burayada yarında aramayı düşünüyorum ama ben bir sormak istedim TTNET ten gına geldi bıktım geçen gün aramışlar hızınızı yükseltelim diyorlar kazıkçılar quiknet geliyorsa 1 fiyatına 10 bağlatıcam valla TTNet zaten sevmiyorum Neyse benim sorum bu Quiknet için can atıyorum

Teşekkürler

Edit :

Maalesef daha yokmuş Aradık araştırdımk sorduk planlamada varmış ama şu anda yokmuş Ne zaman gelir acaba çabuk gelsin TTnet gitsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wholet -- 18 Şubat 2010; 19:27:56 >

• Pirelli Modemde sayfa engelleme nasıl yapilıyor? Güvenlik ayarlarından yapmaya çalıştım ama hala belirttiğim sayfaya erişim oluyor. Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
  • arkadaslar pirelli modem kullaniyorum. drg a226g. buna uygun hangi router kullanilir. musteri hizmetlerini aradim airties ile uyumlu calisiyor dediler. kullanan ve deneyen var midir acaba? ps3 ün bulundugu odada tam cekmiyor wireless. bu yuzden router almak istiyorum...
  • Pirelli Router'in çekim gücünü artırmak mümkün. Bölümde arattırırsanız görürsünüz konuyu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Pirelli Router'in çekim gücünü artırmak mümkün. Bölümde arattırırsanız görürsünüz konuyu.

müşteri hizmetlerini aramıstım bir kere. oradan modemin gücünü arttırdılar güya. ama herhangi bir artis hissetmedim. kendim ayarlardan yapabiliyor muyum? konuyu da aradım ama bulamadim. eger sen bulursan link verirsen cok sevinirim. tesekkurler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewren

quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

Pirelli Router'in çekim gücünü artırmak mümkün. Bölümde arattırırsanız görürsünüz konuyu.

müşteri hizmetlerini aramıstım bir kere. oradan modemin gücünü arttırdılar güya. ama herhangi bir artis hissetmedim. kendim ayarlardan yapabiliyor muyum? konuyu da aradım ama bulamadim. eger sen bulursan link verirsen cok sevinirim. tesekkurler.

buldum arkadsaım okuyorum. biraz kolpa gibi geldi ama yinede deneyelim...
  • quote:

arkadaslar pirelli modem kullaniyorum. drg a226g. buna uygun hangi router kullanilir. musteri hizmetlerini aradim airties ile uyumlu calisiyor dediler. kullanan ve deneyen var midir acaba? ps3 ün bulundugu odada tam cekmiyor wireless. bu yuzden router almak istiyorum...

neden router ? ben evde 3 tane pc 1tane xbox ı bağlıyorum kablo ile.Sen neden router alıcaksın ki? drg a226g aynı zamanda router görevi görüyor
  • Sanırım Pirelli router'dan Airties modeme kablo ile bağlantı yapıp Airties'in kablosuz arayüzü ile evin içerisindeki kapsama alanını artırmayı planlıyor arkadaş.

Eğer Pirelli sinyal gücü yetmiyorsa ve kablolu bağlantıya sıcak bakmıyorsanız mantıklı, ama ben her koşulda kablolu bağlantıyı tavsiye ediyorum.
  • Kablolu bağlantı kadar garanti ve sorunsuz bir yol yoktur Öyle olmasa tüm dünyanın network altyapısı kablolardan oluşmazdı daima RadioLink Uydu vb şekillerde iletişim yapılmaya çalışılırdı
  • arkadaslar diger odadaki ps3 e sinyal gucu cok zayif. online oyunları oynayamiyorum. update bile edemiorum cihazı. o yuzden ara yere router kurup ara aktarma olarak kurmak istedim...
  • İlk aldığım zamanlar 10Download/5Upload oranları çıkıyordu hız testi yapan sitelerde..Torrentleri 1.1 ile çekiyordum 500-550 ile upload yapıyordum..

2-3 haftadır Torrentde Download hızım 900-1.0 arası sürekli oynuyor ama sürekli ve uploadda 100'ü geçmiyor...Upload oranına diyecek sözüm yok.Çünkü bağlattırdığım zaman 10/1 olacağını söylemişlerdi fakat ilk bağlattırdığım zamanlarda hep test değerleri 10/5 oluyordu..Anladığım kadarıyla bunu Fixlemişler ve 10/1 olarak düzenlemişler..Fakat ben Download konusunda tam 10 Mgbti alamamaya başladım Torrent sürekli 900 1.0 arası oynuyor arada bir 850 falan görüyorum..Sürekli 1.0 ile inmiyor hep bir düzensizlik hakim..
    Bunu umarım çözerler.. Uploadı Fixlemişler ama download çok sapıtıyor..

Diğer bir diyeceğim konuda YouTube meselesi...2-3 haftadır Youtube dan ağız tadıyla birşey izleyemez oldum..Çok geç yüklenme sorunları yaşıyorum.Eskiden hiç böyle yapmazdı..Anında Video yüklenirdi.Şimdi bekletiyorda bekletiyor...

Benim sorunlarım bu şekilde...Umarım çözüme yönelik birşey yapar SuperOnline yetkilileri..

• bendede aynı problemler var httpde güzel 1.2 falan ama torrente 1.0 ı hiç göremiyorum nerdeyse
  • quote:

arkadaslar diger odadaki ps3 e sinyal gucu cok zayif. online oyunları oynayamiyorum. update bile edemiorum cihazı. o yuzden ara yere router kurup ara aktarma olarak kurmak istedim...

dostum diğer oda ile pirelli nin arasında 100metre den fazla bir mesafe mi var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

İlk aldığım zamanlar 10Download/5Upload oranları çıkıyordu hız testi yapan sitelerde..Torrentleri 1.1 ile çekiyordum 500-550 ile upload yapıyordum..

2-3 haftadır Torrentde Download hızım 900-1.0 arası sürekli oynuyor ama sürekli ve uploadda 100'ü geçmiyor...Upload oranına diyecek sözüm yok.Çünkü bağlattırdığım zaman 10/1 olacağını söylemişlerdi fakat ilk bağlattırdığım zamanlarda hep test değerleri 10/5 oluyordu..Anladığım kadarıyla bunu Fixlemişler ve 10/1 olarak düzenlemişler..Fakat ben Download konusunda tam 10 Mgbti alamamaya başladım Torrent sürekli 900 1.0 arası oynuyor arada bir 850 falan görüyorum..Sürekli 1.0 ile inmiyor hep bir düzensizlik hakim..

Diğer bir diyeceğim konuda YouTube meselesi...2-3 haftadır Youtube dan ağız tadıyla birşey izleyemez oldum..Çok geç yüklenme sorunları yaşıyorum.Eskiden hiç böyle yapmazdı..Anında Video yüklenirdi.Şimdi bekletiyorda bekletiyor...

Benim sorunlarım bu şekilde...Umarım çözüme yönelik birşey yapar SuperOnline yetkilileri..

Sorun senle ilgili Superonline ile değil
    Torrent leri hangi siteden indiriyorsun ben de 10/5 kullanıyorum 1.1 1 arası geziyor ki BU DOĞAL!Telekomda 10mbit alırsan 900 zor görürsün DSL nedeni ile.Sen Fiber alıyorsun ve memnun değilsin daha istiyorsun merak ettim.Dns lerini değiştir bence youtube içinse.Bende yıldırım hızı ile doluyor

• Torrentte son sürat göremiyorsanız eğer kaynak yoktur, 20MBit Fiber ile 2.4 MiB/sn görüyorum sağlam torrentlerde, rahatlıkla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

arkadaslar diger odadaki ps3 e sinyal gucu cok zayif. online oyunları oynayamiyorum. update bile edemiorum cihazı. o yuzden ara yere router kurup ara aktarma olarak kurmak istedim...

dostum diğer oda ile pirelli nin arasında 100metre den fazla bir mesafe mi var ?

10 m falan vardır ama sinyal gucu yuzde 20 yi gecmiyor. hali ile online oyun oynayamıyorum.
  • Neden kablo kullanmıyorsun merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kevinsert

quote:

Orijinalden alıntı: Gaara34

İlk aldığım zamanlar 10Download/5Upload oranları çıkıyordu hız testi yapan sitelerde..Torrentleri 1.1 ile çekiyordum 500-550 ile upload yapıyordum..

Sorun senle ilgili Superonline ile değil
    Torrent leri hangi siteden indiriyorsun ben de 10/5 kullanıyorum 1.1 1 arası geziyor ki BU DOĞAL!Telekomda 10mbit alırsan 900 zor görürsün DSL nedeni ile.Sen Fiber alıyorsun ve memnun değilsin daha istiyorsun merak ettim.Dns lerini değiştir bence youtube içinse.Bende yıldırım hızı ile doluyor

Önerebileceğin DNS ayarları varmı en iyi en ideal.. Bu arada Torrentleri Zamunda dan çekiyorum..Şimdide çekiyorum 950 - 1.0 arası oynuyor Demişsin ki ben 10/5 kullanıyorum..Hala 10/5 alabiliyormusun yani Upload dan 5 i alabiliyormusun ? Benimki 10/1 olmuş ve birkaç kişinin böyle..

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.