Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    rapidshare'den ne zaman dosya indirmeye çalışsam "Your last attempt was 6 seconds ago." diyor. halbuki o gün hiç girmemiş oluyorum. biraz da paranoyak bir insanım, acaba benim internetimi kullananlar mı var da ipler aynı oluyor? gidip aşağı bakacağım bu fiberlerin apartmandaki dağıtım şeysine. kablosuz şifrem de wpa2 ve bol karakterli.

neden olabilir sizce?
    ben mi saçmalıyorum?
  • Dün ilk defa faturam geldi. Geçen ay interneti bağlattırırken hiç bir ek ücret alınmayacağını söylemişlerdi.Gelen fatura ise şöyle
    İnternet Erişim Hizmeti: 42,35
    Kurulum/Servis/Bakım Bedelleri:100,000

ilk iki ay internet kullanım ücreti 9,90 TL ve bağlantı ücreti ise 0 lira olmalıydı.
    TTNET"ten kurtuldum diye seviniyordum ama bunlar daha feci çıktı.Sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elninom1

Dün ilk defa faturam geldi. Geçen ay interneti bağlattırırken hiç bir ek ücret alınmayacağını söylemişlerdi.Gelen fatura ise şöyle
    İnternet Erişim Hizmeti: 42,35
    Kurulum/Servis/Bakım Bedelleri:100,000

ilk iki ay internet kullanım ücreti 9,90 TL ve bağlantı ücreti ise 0 lira olmalıydı.
    TTNET"ten kurtuldum diye seviniyordum ama bunlar daha feci çıktı.Sizde durum nedir?

faturaya itiraz et bence hocam. ilk faturamı bekliyorum bakalım, huylandım şimdi ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: |TiMSaH|

arkadaşlar bi şey soracağım
    ****'den ne zaman dosya indirmeye çalışsam "Your last attempt was 6 seconds ago." diyor. halbuki o gün hiç girmemiş oluyorum. biraz da paranoyak bir insanım, acaba benim internetimi kullananlar mı var da ipler aynı oluyor? gidip aşağı bakacağım bu fiberlerin apartmandaki dağıtım şeysine. kablosuz şifrem de wpa2 ve bol karakterli.

neden olabilir sizce?
    ben mi saçmalıyorum?

Kolay kolay ip değiştirmiyor. Ben modeme gelen kabloyu sök tak yaparak ancak ip değiştirebiliyorum. Bir kaç kez denemek gerekiyor.
    Bir de şöyle bir durum olabilir. Kurulum yapılırken statik ip vermiş olabilirler. Eğer beklemeyi ve sinirlenmeyi göze alıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın. Maillere kesinlikle yanıt vermiyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rayen

quote:

Orijinalden alıntı: |TiMSaH|

arkadaşlar bi şey soracağım
    ****'den ne zaman dosya indirmeye çalışsam "Your last attempt was 6 seconds ago." diyor. halbuki o gün hiç girmemiş oluyorum. biraz da paranoyak bir insanım, acaba benim internetimi kullananlar mı var da ipler aynı oluyor? gidip aşağı bakacağım bu fiberlerin apartmandaki dağıtım şeysine. kablosuz şifrem de wpa2 ve bol karakterli.

neden olabilir sizce?
    ben mi saçmalıyorum?

Kolay kolay ip değiştirmiyor. Ben modeme gelen kabloyu sök tak yaparak ancak ip değiştirebiliyorum. Bir kaç kez denemek gerekiyor.
    Bir de şöyle bir durum olabilir. Kurulum yapılırken statik ip vermiş olabilirler. Eğer beklemeyi ve sinirlenmeyi göze alıyorsanız müşteri hizmetlerini arayın. Maillere kesinlikle yanıt vermiyorlar.

peki apartmanda benile aynı ip'yi kullanan aboneler olma ihtimali var mı sizce?

• Yok. Ancak kablosuz ağ şifreniz biliniyorsa alt ve üst komşularınız sizin bağlantınızı kullanıyor olabilir. Pirelli modemin kablosuz ağ sinyali o kadar güçlü değil.
  • quote:

Yok. Ancak kablosuz ağ şifreniz biliniyorsa alt ve üst komşularınız sizin bağlantınızı kullanıyor olabilir. Pirelli modemin kablosuz ağ sinyali o kadar güçlü değil.

teşekkür ederim.
    önceki sayfalarda arkadaşlar wpa2 yapılmasından bahsetmiş, ben de öyle yaptım. karakterle de biraz karışık, giremezler diye düşünüyorum.
  • quote:

quicknetten telefon hizmeti alacaklar aman dikkat. Biraz önce hizmet sayfasından 5,20 tl lik bir faturam olduğunu gördüm. Detayına baktığımda iki adet toplam 0.2520 tl lik görüşme yapmışım.
    Ödemem gereken fatura 5.20 tl. Üstelik bu görüşmeleri 90 dakikalık ücretsiz görüşme taahhütünün olduğu ayda yapmışım. Firmaya mail attım. Bakalım sonucu göreceğiz.
    Ama şuna inandım. Tellcom kesinlikle itimat edilip hizmet alınacak bir firma değil. 1 yıllık taahhütüm bittiği an o beğenmediğim telekoma geri dönüş yapacağım.
    Quicknetten hizmet alacaklar iki kez değil yirmi kez düşünsünler. Hizmet almaya başladığım günden bu yana müşteri hizmetleri ile sorun yaşıyorum. Müşterilerine kesinlikle değer vermedikleri görüşüne vardım.

Ben de sabit telefon numaramı taşımak için geçen ay başvurdum ama hala hareket yok. Herkes gibi şu telekom'dan biran önce kurtulmak istiyorum ama yoksa kendimi daha kötü bir şirketin kucağına mı atıyorum diye de düşünmeye başladım. Telekom'da doğru dürüst konuşmadan ayda 25-30 TL fatura geliyor, superonline'la hiç olmazsa konuşup da bu parayı veriririm diye düşünmüştüm. Ne yapsam??

• Ya arkadaşlar 10 mb le youtubeden HD 720p videoları bile izliyemiyorum , normalmi bu ya ?
    türkiye hızları çok güzel ama bazen sapıtıyo mesela şu anda bazen 6mb bazen 8 , almanya ile bağlantılar 9mb cıkıyo bagzen genelde 4-5 cıkar orası ama gel görki youtubeye pazar günleri ve hafta içi 8 den sonra giripde Hd video izlemen ölüm , hatta bu aralar o saatlerin dışındada izleme sorunu oluyor

bu arada
    benim modemi her kapa aç yaptıgımda yada bilgisayarı kapatıp actıgımda İp adresim normal bi şekilde değişiyor ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elements5 -- 26 Ocak 2010; 2:04:48 >
  • bağlantılar rezalet arkadaşlar....torrentte 1.1mb saniye ile hareket varken aynı hız internet sayfalarında yok

720p yi geçtim normal 480p bile sorunlu....var bi gelişme çağını bizle geçiriyorlar işimiz var...
  • 100 MB hızlık paketim var super online ın verdiği hizmete bakın.
    bu durumu 2 ay oldu çözemiyorlar.
    mavisehir de ve soyak ta oturanların hepsi bu testi yapsınlar.
    superonline ın abonelerine söz verdiği hızı gönderemediğini görecekler.
    www.h izinitestet.com

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar

• Benimde download hızım(hızım 20mb) iyi ama uploadu bir türlü 5mb göremedim herşeyi yaptık diyolar olması lazım diyolar ama nafile.Ama genede TTnete 1000 çeker valla.Bu uploadu sorunlu olan varmı arkadaşlar benim gibi.
  • Çaktırmadan upload hızını düşürmüşler. Download 10mb upload 1mb... Ben pek dikkat etmemiştim kaçla upload ettiğime ama eski hızın 1mb olmadığına eminim. Sanırım 5mb'mış eskiden.
  • Ya ben 20mb kullanıcısıyım ama birgün 5mb upload görmedim anlamadım gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

Çaktırmadan upload hızını düşürmüşler. Download 10mb upload 1mb... Ben pek dikkat etmemiştim kaçla upload ettiğime ama eski hızın 1mb olmadığına eminim. Sanırım 5mb'mış eskiden.

Evet sinirim bozuldu bu olaya benim de.
  • Artık 50 ve 100 mbit in upload hızı 5 mbit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuGhAn

Çaktırmadan upload hızını düşürmüşler. Download 10mb upload 1mb... Ben pek dikkat etmemiştim kaçla upload ettiğime ama eski hızın 1mb olmadığına eminim. Sanırım 5mb'mış eskiden.

Esas upload miktarı 1mbitti zaten. Bunu dağıtılan broşürlerde ve internet sitesinde görebilirdiniz.

10mbit tarifesinde 5mbit upload yapmak kampanya veya belirli bir sorundan kaynaklanıyordu herhalde.
    10mbit download ve 1mbit upload olması gereken limitler..
  • ya arkadaslar bende 20 mbit internet var ama yaptigim download hizi 150-200 kb arası r a p i d s h a r e den hemde. hem kablo ile hem de wifi ile deniyorum ama sonuc degismiyor. sebebi nedir sizce arkadslar ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewren

ya arkadaslar bende 20 mbit internet var ama yaptigim download hizi 150-200 kb arası r a p i d s h a r e den hemde. hem kablo ile hem de wifi ile deniyorum ama sonuc degismiyor. sebebi nedir sizce arkadslar ??

yok mu cevap verecek nadide bir şahsiyet ?
  • Nadide bir şahsiyet olarak ben cevap vereyim müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz geçtiğimiz yaz bende de benzer bir sorun oluşmuştu modemden birtakım ayarları değiştirdik düzelmişti. kullanıcı adına önce fiber@fiber gibi birşeyler yazmışlar, sonra değiştirttiler, denemenizde fayda var En azından hattınızı kontrol ederler.
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.