Şimdi Ara

Tellcom QuikNet Kullanıcıları: Sorunlar, Çözümleri ve Teknik Paylaşımlar (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
997
Cevap
3
Favori
94.852
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selamlar. Bugün fiber bağlattırdım. 1 aylık denemesi bedava Kurulum falan yapıldı. speedtest.net'e giremiyorum. Kontrol eder misiniz? Bir de sanırım binadaki router resetlenince yeni ip veriyormuş. 192.168.1.xxx olandan bahsediyorum. Onu nasıl sabitleyebilirim? Modem Tilgin.
  • Superonline adsl kullaniyordum siteye takilirken gordum sordum evet fiber dediler superonline tam iptal ettirim dedim simdide sizi sozlesmeniz 36 ay diyorlar ben 24 diyorum ispatlayin diyorum yada fibere gecirin diyorum olmaz diyorlar ceza odemem gerekiyorlarmis bu tellcomun superonline devri basimiza is aciyo napicam simdi internetsiz 25 gun oldu
  • arkadaşlar superonline fiber bağlattık ama bazı sayflar açılmıyor

www.akbank.com
    www.scooturk.net vb gibi bir çok sayfa açılmıyor neden olabilir?
  • arkadaslar sıtelerı acamayan arkadaslar ıcın ben kendım cozume ulastım buyrun burda arkadas gayet net bı sekılde acıklamıs

http://forum.donanimhaber.com/m_40887090/tm.htm sayfanın altında instigator nickli arkadasın postunu okuyun kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqmX -- 19 Temmuz 2010; 3:48:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Innova

Selamlar. Bugün fiber bağlattırdım. 1 aylık denemesi bedava Kurulum falan yapıldı. speedtest.net'e giremiyorum. Kontrol eder misiniz? Bir de sanırım binadaki router resetlenince yeni ip veriyormuş. 192.168.1.xxx olandan bahsediyorum. Onu nasıl sabitleyebilirim? Modem Tilgin.

modem arayüzüne gir advanced sekmesine tıkla orada solda lan settingsin altında lan clients var ona gir. sonra avaliable lan clients yazan yerde solda reserve var. eğer edilmemişse bi kutu olur onu tıkla apply de. typeda static yazıcak ve reserve kutusu kalkıcak. kaldırmak istediğinde aynen gir sağda delete var ona tıkla apply de. yapmazsan pm at ;)
  • pirelli a226g nin arada bir sıcaklık yüzünden sapıtmasından cidden gına geldi
    geçen görevli geldi fiber internet bağlamak istiyormusunuz falan dedim zaten kullanıyourm
    dedi şikayetiniz var mı dedim şu şu şu sora modeme geldi konu
    siz arayın tılgın 1311c modem ile değiştirsinler
    şimdi tilgin 1311c modem sahibi arkadaşlara soruyorum
    probleminiz var mı bu modemle ilgili
    ve ya var mı iki modemi de kullanmış arkadaşlar
    bir görüş bildirebilirler mi
  • ankara eryamanda oturuyorum 2-3 haftadır net sürekli donuyor yada kesiliyor nerdeyse her 3-4 dakkada bir 10-20 saniye net donuyor yada bağlantı kopuyor geçer diye bekledim geçtiği yok müşteri hizmetlerinin numarası değişmiş arıyorum meşgul çalıyo hep bu nasıl iştir anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thevincent

ankara eryamanda oturuyorum 2-3 haftadır net sürekli donuyor yada kesiliyor nerdeyse her 3-4 dakkada bir 10-20 saniye net donuyor yada bağlantı kopuyor geçer diye bekledim geçtiği yok müşteri hizmetlerinin numarası değişmiş arıyorum meşgul çalıyo hep bu nasıl iştir anlamadım

4442220 numarasından sizi yeni numaraya yönlendiriyorlar. O kadar sık kesilmesi donanımsal bir arıza olabilir sizin modeminizle alakalı. Komşularınızda fiber internet kullanan varsa onlara sorun bakalım aynı sorun onlarda da var mıymış. Yoksa, sorun sizdeki cihazdadır.
  • yok ya yeni numarayı arıyorum açan yok meşgul çalıyo çoğu zamanda adamlar kendilerini aratmıyor bile
  • O konuda bir fikrim yok. Ben ne zaman arasam direk ulaştım. Hatta son zamanlarda hatta bekletmiyorlar bile.
  • cepten aranıyor fakat evden aranmıyor devamlı meşgul çalıyor
  • Upload hızımı arttı arkadaşlar bende mi bi gariplik var..?

• 20 / 5 mbit 'mi baglanti
  • 10 / 1 MBit ...

Ama ortak kullanıyorum...Arkadaş hızımı arttırdı anlamadım...Öyle birşey yapsa söyler hem...6 MB/sn falan görüyorum...İyi oldu bu valla ratio düzelteyim biraz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqician -- 25 Ağustos 2010; 4:59:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenyy

pirelli a226g nin arada bir sıcaklık yüzünden sapıtmasından cidden gına geldi
    geçen görevli geldi fiber internet bağlamak istiyormusunuz falan dedim zaten kullanıyourm

Kesinlikle değiştirme değiştireceksende Tılgın talep etme.Benim Pirelli 2 gün önce bozuldu Tılgın getirdiler bence Pirelli bundan kat kat iyidir.Hız stabil değil maksimum hızlarım düştü ve pingler yükseldi.2-3 gün daha idare edecem bununla sonra müşteri hizmetleri arayıp başka bir modem talebinde bulunacağım.Ayrıca bu Tılgın uyumsuz bir modem Zyxel G-202 wireless adaptör kullanıyorum ve modemle çakışma yapıyor bilgisayar kitleniyor bu yüzden Wus-300 e geçtim.Siyah bir pirelli veriyorlarmış galiba ondan isteyeceğim.Onun model numarasını bilen arkadaş var mı bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: One Shot One Kill

quote:

Orijinalden alıntı: aenyy

pirelli a226g nin arada bir sıcaklık yüzünden sapıtmasından cidden gına geldi

Kesinlikle değiştirme değiştireceksende Tılgın talep etme.Benim Pirelli 2 gün önce bozuldu Tılgın getirdiler bence Pirelli bundan kat kat iyidir.Hız stabil değil maksimum hızlarım düştü ve pingler yükseldi.2-3 gün daha idare edecem bununla sonra müşteri hizmetleri arayıp başka bir modem talebinde bulunacağım.Ayrıca bu Tılgın uyumsuz bir modem Zyxel G-202 wireless adaptör kullanıyorum ve modemle çakışma yapıyor bilgisayar kitleniyor bu yüzden Wus-300 e geçtim.Siyah bir pirelli veriyorlarmış galiba ondan isteyeceğim.Onun model numarasını bilen arkadaş var mı bu arada?

e4202g sanırım web sitesinde tam bulamadım

bende var, sanırsam iptv için bu cihazlardan vericekler

• Aslında konu da açtım ama burası daha uygun gibi.http://forum.donanimhaber.com/m_42819782/mpage_1/f_/key_//tm.htm#42819782

Bu konuda anlattığım sorun hakkında yardımcı olabilirmisiniz ?
  • Slmlar birisi bana Remote Administrator altındaki TR-069 ACS URL: urlyi yazabilirmi lütfen?
  • Arkadaşlar Süperonlineda hangi Dns leri kullanıyorsunuz.TTnet'te düzgün calısan adres So'da calısmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter_dogus

Arkadaşlar Süperonlineda hangi Dns leri kullanıyorsunuz.TTnet'te düzgün calısan adres So'da calısmadı.

8.8.8.8
    8.8.4.4

google dns
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.