Şimdi Ara

Telles zu Inter (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 7,5 m euro gayet uygun bir ücret ve bizde de öyle aman aman bir futbol oynamadı.
  • Öyle yorumlar yapmışsınız ki sanki Tellesi değilde geçen seneki Atletico Madridden Filipe Luisi satıyoruz. Yani bilmesem öyle sanardım. Adam GS kariyerinde ilk isabetli ortasını BJK maçında yaptı Zaten sol taraf otoban onu saymıyorum bile dalga geçtiğimiz Sabri bile sağda daha iyi oynuyor daha az pozisyon veriyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Öyle yorumlar yapmışsınız ki sanki Tellesi değilde geçen seneki Atletico Madridden Filipe Luisi satıyoruz. Yani bilmesem öyle sanardım. Adam GS kariyerinde ilk isabetli ortasını BJK maçında yaptı Zaten sol taraf otoban onu saymıyorum bile dalga geçtiğimiz Sabri bile sağda daha iyi oynuyor daha az pozisyon veriyoruz

Bu maçta yemin ediyorum,Filipe Luis'ten filan iyi oynamıştı.Böyle oynadığı birkaç maçı var,izlenilip bilinçli yapılmış az transferlerimizden birisidir Telles.Ama Bruma için geçerli olan şeyler Telles içinde geçerli.Bu gibi genç oyunculara özel ilgi gösterilmesi,çalıştırılması gerekiyor..

• Assou Ekotto ile doldururuz sol tarafı kaç yıllık epl beki hem de beleş 7.5 M u da cebe indirirz.
  • sieve S kullanıcısına yanıt
    Ona bakarsak o maçta Yekta girince maç bize dönmüştü yani çok iyi oynamıştı Yekta oda kalsın oynasın o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: felsefesever

sat sat sat sat

sat sol bekinin ..koyum yenisi alırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Ona bakarsak o maçta Yekta girince maç bize dönmüştü yani çok iyi oynamıştı Yekta oda kalsın oynasın o zaman

Çünkü Hajrovic'in kanadı otoban olmuştu,Yekta'nın iyi oynamasıyla alakası yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

quote:

Orijinalden alıntı: Sánchez

quote:

Orijinalden alıntı: Mitokondri.

Telles giderse tek isteyeceğim adam budur söyleyeyim.
    Bizim yönetim Güray'ı getirirse Avrupa'da sol kanat otoban olur.

Bu çocuğu bize yedirmezler hoca ya, benimde gözüme takılıp duruyor bindirmeleri filan

Güray'ı alırlar bunlar zaten, vizyon denen şeyden yok bunlarda.

Hamza bu kadar yapacak bir şey yok, Hamza gitsin deyince vatan haini ilan ediliyoruz burda. Hamza Akhisar vizyonunda bir hoca, seneye bu takımı kaldıramaz. Kovulsa da rahatlasak

Bu sene de kaldıramazdı ama GS yi şampiyon yaptı. Sende imzana 4. yıldızı koyup şekil yapmışsın, şimdi keyfini sürüyorsun.

Bari saygı gösterin azcık adama hoca deyin, biraz saygı fazla bi şey değil!

• mancini umarım hamza yı da alır .. yoksa telles in yerine güray melo yerinede bilal kısa oynayacak seneye
  • Daha düne kadar edilmeyen laf kalmadı şimdiyse adına şarkılar yazılacak neredeyse. :)

Boşuna demiyor elin oğlu kör ölür badem gözlü olur diye.
  • Eğer yerine iyi birisi alınırsa çok iyi olur gitmesi bu paraya; eğer ki yerine Güray'ı monte edeceklerse yazık bize.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gönder abi gönder
  • quote:

Orijinalden alıntı: Macabre

Daha düne kadar edilmeyen laf kalmadı şimdiyse adına şarkılar yazılacak neredeyse. :)

Boşuna demiyor elin oğlu kör ölür badem gözlü olur diye.

Yerine gelecek futbolcunun kim olacağını az çok tahmin edebildiğimizden tepki gösteriyoruz.

• direk sat parlasada 3 4 senesı var o kadar sabrımız yok brumayı beklerım ama
  • bizde de ne sabır varmış arkadaş aydın'a sabır,bruma'ya sabır,telles'e sabır
  • Çöp he...

25m euro değeri var şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: sieve

Çöp he...

25m euro değeri var şuan
    geçen senede söyledim.

telles bedavaya gitti. yoksa inter niye alsın? inter gelişmesini beklemedi sattı, portoda parlıyor şuan. sol bek kıtlığı var dünyada, alaba marcelo dışında düzgün sol bek yok, ilerde telles 50-60 milyon rahat eder.
  • Bizde gelişemezdi bence satma kararı da satış sözleşmesi de gayet iyi. Değeri artsın pay alacağız. Futbol hayatını bizde tamamlasa gecen sene yaptığı kadar asist yapamazdı ayrıca

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.