Şimdi Ara

TELPA garantili diye aldım GREY çıktı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkdaşlar bi süre önce almaz olaydım bir telefoncudan Samsung galaksy ACE aldım. bize telpa diye verdiler fakat kutunun içinden Özşahin diye bir firmanın garanti belgesi çıktı, kutunun üstünde de fonotel diye bir firmanın etiketi var. Fonotel'in sitesinden imei'yi sorgulama yaptım telefonun modelinin sonuna grey ibaresi koymuşlar. Bu grey telefonların tercih edilmeyen telefonlar olduğunu biliyorum. Telpa garantili ürünü getirmek için de bir haftadır oyalayıp başka güen atıyorlar. Sizce ne yapmalıym? Tüketici hakem heyetine sordum orda kontrol etmeliydiniz, yapacağımız bişey yok dediler...
    Sizce bu ürünü kullanmaya başlayayım mı yoksa sinirlerime hakim olarak yeni telpa garantili ürünü getirmelerini (o da kesin değil ya...) beklemelmiyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HayataRock -- 26 Mayıs 2012; 13:41:52 >

• Neden kimse ilgilenmemi yahu... Çok mu önmsiz bi konu
  • Grey market paralel ithalat ürünü demek. Sadece telefonlar değil diğer ürünler (ör. otomobiller) için de geçerli. Yani yasal yollarla fakat distribütör firma olmaksızın ithal edilmiş anlamında. Arkadaşın dediği gibi faturalı ve 2 yıl garantilidir.

kvk-genpa garantili olmayan
    teknik servisleri istanbulda olan
    kayıtlı-2 yıl garAntili cihaz demek

http://forum.donanimhaber.com/m_6661866/tm.htm

Alıntılar ilk iki mesajdan gerisi okursun artık
  • Dünya Şahin denen firmayı geçen gün polisler basmış yine.
    Her yerden kaldırmışlar satışları dikkatli olun derim.
  • basmışlarda ne olmuş? Sonuç ne?
  • dünya şahinden olumlu olumsuz haber alan oldumu arkadaşlar ?
    son durum nedir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    turkcell den ayıplı mal aldım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.