Şimdi Ara

Telpa'nın Resmi Sitesinden Elite Fiyatı ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cpt.Right

quote:

Orijinalden alıntı: akifs44

quote:

telefon tanıtılırken ki dolar fiyatı ile şu anki doalr fiyatı arasında fiyatın farkında değilsiniz herhalde.dua edin ki bu fark sadece 100 tl olarak yansımış

Şu an bu telefon Türkiye'de ki en iyi telefon. bunun da farkında değilsiniz herhalde.

Ve bu bir yerli firma . Destek olacağınıza saçma sapan konuşup bir karşıtlık almış durumdasınız. Neden bu düşmanlık yerli firmaya. Aynı şeyi google nokia samsung yapsa gıkınız çıkmaz. ama adamlar sizi dinliyor diye sizinle irtibattalar diye savuşturdukça savuşturuyorsunuz.

YAZIK

bu cıhazın bukadar tepkı almasının sebebı general mobıle kalıtesı ve kendını f/p urunlerı satan fırma olarak tanıtmasından. Sız kendı telefonunu kendı yapan kalıtesını kendı bellı eden ve tum dunyaca bılınen samsung, lg, htc yle bundan 2 yıl once java telefonlar satmaya calısan gm yı bır tutamazsınız. cıhazlarda kullanılan ramlerın samsung trafından yapıldıgını hatrlatmakta ısterım. Suanda tr dekı en guclu cıhaz oldugunu bı antutu testıne bakarak mı soyluyosunuz? Cıhazı canlı gorup elınıze aldınız mı? Adam ılk tanıtım yaptıgında fıyat vermedı yanlısın var. ıkıncı tanıtım telpa ofısında yapıldı asıl tanıtım buydu. orda da 1099-1199 tl arası olacak dedı sayın ceo kaldı kı orda anlatılan ozellıklerde hazıranda gelecek bı ust modelındı ve onun fıyatı bu aralıktaydı smdı bı alt modelını o aralıgın bıle ustunde verıyolar. Sımdı bı bak bakalım nıye bukadar tepkı alıyor. Bu kullanıcılar 2 aydır takıp edıyolar bu cıhazı o yuzden neyın ne oldugunu bılıyolar. Yerlı dıye kendımızı ..ktırecek halımız yok.

firmalarla bir tutmayayım mı ? Bundan önce motorola kullanıcısıydım. biliyorsun ki bu firmayı Google satın aldı.
    ve cihazın sürümü gingerbeard dı. birden bi haber yayınladı motorola ICS alacak bu model ve 1 ay sonra olacak diye. ardından satışları arttı cihazın

Sonra ne oldu ? siteden haberi kaldırdılar. Haberi yalanladılar ve update gelmedi. KOSKOCA GOOGLE, MOTOROLA bunu yapıyorsa bırakında bu pazarda yeni ve yerli firmanın ufak tefek ayıpları olsun

yaş en fazla 15

• Yerli firma destekleyeceksen git turkcellin yada aveanin telefonunu al. Sanki babanın maliymis gibi GM nin çinden klonlayıp getirdiği telefonu, garantisi Allah a emanet bi şekilde olan firmayi savunma. Ben GM yi sildim artık. Kamerasi bozuldu USB sine para odedim. Yaninda ölü pixelde cikarsa s3le ayni fiyata gelmiş olacak. Dark, casper ve Piranha dan 900 lira civari tel bekliyorum onlar parayi kiracktir bu sayede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin de şu yerli malına destek verelim, kafanız yüzünden adamlar böyle şımarıyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinavlar

Yerli firma destekleyeceksen git turkcellin yada aveanin telefonunu al. Sanki babanın maliymis gibi GM nin çinden klonlayıp getirdiği telefonu, garantisi Allah a emanet bi şekilde olan firmayi savunma. Ben GM yi sildim artık. Kamerasi bozuldu USB sine para odedim. Yaninda ölü pixelde cikarsa s3le ayni fiyata gelmiş olacak. Dark, casper ve Piranha dan 900 lira civari tel bekliyorum onlar parayi kiracktir bu sayede.

Turkcellin yaptığı çok mu farklı? HTC marka telefonlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gp0n5 -- 21 Mart 2014; 13:25:08 >
  • Yaşını sormadım sayın velet.

büyük bir firmanın bilgi teknolojileri departmanında çalışıyorum yaklaşık olarak 400 adet bu telefondan dağıttık personelimize ve bu ölü pixel şarj yeri problemi vs 400 telefondan en fazla toplasan 15-20 sinde yaşandı.

bu bilgilere dayalı olarak konuşuyorum . sizin gibi sağdan soldan yorumlara bakarak ya da 1 telefon kullanıpta bu yorumları yapmıyorum
  • quote:

Yaşını sormadım sayın velet.

büyük bir firmanın bilgi teknolojileri departmanında çalışıyorum yaklaşık olarak 400 adet bu telefondan dağıttık personelimize ve bu ölü pixel şarj yeri problemi vs 400 telefondan en fazla toplasan 15-20 sinde yaşandı.

bu bilgilere dayalı olarak konuşuyorum . sizin gibi sağdan soldan yorumlara bakarak ya da 1 telefon kullanıpta bu yorumları yapmıyorum

ondan dolayı mı bu konuyu başlattın ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88799644&p=1#88799644

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu çinden almakla yerli telefon üreticisi olunmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: CEZZARPAŞA

quote:

Yaşını sormadım sayın velet.

ondan dolayı mı bu konuyu başlattın ?

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=88799644&p=1#88799644

son cevabımınıda okumuşsundur umarım. yeniden başlattıktan sonra düzeldi

• Yarın gideyimde bende lg g2 alayım bari. Boşa beklemişiz elite i.

• ölü doğdu desek yeridir lg g2 fiyatina hangi akıllı alır ki elite
  • O telefon en fazla 900 eder.
  • Nankörlük diz boyu. Gerçekten tarafsız bir şekilde karşılaştırsanız herşeyi gerçekten alınabilir bir telefon olacağını anlarsınız. Gidin de bu telefondan daha kötü S5'e 2200 verin de görelim ( S5 bu fiyatta çıkacak). O çoooook övdüğünüz ama ısınınca Flappy Bird de bile kasan G2'nizle havanızı atın ( Tecrübeyle sabittir).

Haa alacak mısınız derseniz, çok telefon değiştiren biri olmadığım için düşünmüyorum. Belki 999 Tllik Lite modelini düşünebilirim.

Siz bu yerli firmanın başarısını hicvedeğinize -ne kadar telefon tamamen Türk malı olmasa da (Ki buna bile şükredelim)- biraz övün.

Bütün o saçma sorularınızın cevabını aldıktan sonra bile eğer memnun kalmadıysanız, bari kötülemeyin de insanlar sonunda Fiyat/Performans kralını görsün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xyoline -- 21 Mart 2014; 21:31:43 >
  • Elveda geniril mobayl...

• Beyler nexus 5 5inc 2300mAh 2 gb ram ile normal kullanımda günü çıkarmazken 5.5 inc 2500 mAh 3 gb ram günde 2 kez şarj demektir sırf bunun için bile alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Beyler nexus 5 5inc 2300mAh 2 gb ram ile normal kullanımda günü çıkarmazken 5.5 inc 2500 mAh 3 gb ram günde 2 kez şarj demektir sırf bunun için bile alınmaz

kesinlikle hak veriyorum.

• quote:

telefon tanıtılırken ki dolar fiyatı ile şu anki doalr fiyatı arasında fiyatın farkında değilsiniz herhalde.dua edin ki bu fark sadece 100 tl olarak yansımış

Şu an bu telefon Türkiye'de ki en iyi telefon. bunun da farkında değilsiniz herhalde.

Ve bu bir yerli firma . Destek olacağınıza saçma sapan konuşup bir karşıtlık almış durumdasınız. Neden bu düşmanlık yerli firmaya. Aynı şeyi google nokia samsung yapsa gıkınız çıkmaz. ama adamlar sizi dinliyor diye sizinle irtibattalar diye savuşturdukça savuşturuyorsunuz.

YAZIK

Yazık boş boş konuşanlardan biri telefon 1100 liaya çıkacak denirken dolar 2.4`tü şu an 2.2 bilip bilmeden sallamayın. Zaten bu adamların tepkisi hiçbir reklam yapmadan kendisini yükselten müşteriyi kandırma kazıklama çabası. Ve yerli marka demenize de bitiyorum çinden telefonu alıp markayı basıyorlar en ufak değişiklik yok birden yerli telefon oluveriyor ne hikmetse

• quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

Beyler nexus 5 5inc 2300mAh 2 gb ram ile normal kullanımda günü çıkarmazken 5.5 inc 2500 mAh 3 gb ram günde 2 kez şarj demektir sırf bunun için bile alınmaz

Sunu anlayin artik bir telefonun gunluk kullanim omru kağıt uzeri verilerle belli olmaz.2-3 gun sabret bi telefon satisa ciksin.İncelemeler yapilsin.Batarya omru tatmin ediyor mu etmilyor mu o zaman belli olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mehmedaltair

quote:

YAZIK

Yazık boş boş konuşanlardan biri telefon 1100 liaya çıkacak denirken dolar 2.4`tü şu an 2.2 bilip bilmeden sallamayın. Zaten bu adamların tepkisi hiçbir reklam yapmadan kendisini yükselten müşteriyi kandırma kazıklama çabası. Ve yerli marka demenize de bitiyorum çinden telefonu alıp markayı basıyorlar en ufak değişiklik yok birden yerli telefon oluveriyor ne hikmetse

Dostum, zaten telefonların çoğu Çin'de yapılıyor. Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan40

quote:

quote:

YAZIK

Telefonun yapılması değil ona bakarsan iphone'da Çin'de yapılıyor çin malı mı oluyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan40

quote:

quote:

YAZIK

Telefonun yapılması değil ona bakarsan iphone'da Çin'de yapılıyor çin malı mı oluyor

Aslında demek istediğim;

General Mobile üzerinden gidecek olursak; telefonu Çin'de üretiyor, üstüne GM yazıyor , Türk Malı diye satıyor.
    Iphone da keza aynı; telefonu Çin'de üretiyor, Amerikan malı diye satıyor.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.