Şimdi Ara

Telpa'nın Resmi Sitesinden Elite Fiyatı ! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • G2 ya da nexus 5 alınır böyle fiyat olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 veya Nexus 5 alırım , hatta hepsinden iyisi gider bir iphone alırım rahat ederim
  • Bu fiyata gidin lg g2 veya nexus 5 alin ben g2 kullaniyorum gayet memnun um 4.4.2 guncellemeside geldi kesinlikle g2 alin

• nede olsa satılıcak

• g2 yada n5

n5 1250 tl ye satılıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: S@HMeRDaN

İyiki beklemeyip zp998 almışım.

Hocam nerden ve kaça aldiniz.
  • Sitede bangir bangir reklami, lansmani, haberi yapilip bir kitle olusturuldu.
    Turk firmasi destekliyoruz vb soylemlere itibar etmedim.
    1200-1250 TLye Nexus5 alır kullanilir.
    G2 alinir kullanilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

Hemşerim, ürünün fiyatı 1300 TL.

150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanmak için 111 TL Maksimum kartıma kupon hediye ediliyor.

Bize 1189 TL'ye mâl oluyor. ee öteki 111 TL nerden geliyor?

111 + 111 TL diyor hocam

sen olayı çok yanlış anlamışsın. maximum kartla alırsan eğer sana 111tl lik kupon veriyor. o kuponu n11de başka bir alışverişte en az 150 tllik alışveriş ile kullanabiliyorsun.

diğer 111 liralık kupon ise tam bir fiyasko.
    111 TL değerinde kuponunuz, 11 Nisan 2014 tarihinden itibaren her ayın 11’inde 30 + 20 + 20 + 20 + 21 TL şeklinde 5 parça olarak hesabınıza yüklenecektir. Kuponların kullanım aralığı ve minimum sepet tutarları aşağıdaki gibidir:
    Kupon Tutarı 30 TL 20 TL 20 TL 20 TL 21 TL
    Kullanım Aralığı 11 - 30 Nisan 2014 11 - 31 Mayıs 2014 11 - 30 Haziran 2014 11 - 31 Temmuz 2014 11 - 31 Ağustos 2014
    Minimum Sepet Tutarı 200 TL 200 TL 200 TL 200 TL 200 TL
    Ödeme aşamasında istediğiniz kuponu seçip alışverişinizde kullanabilirsiniz.

• Beyler doviz kuruna bakin oyle yorum yapin. Tl eskisi kadar degerli degil kur yuksek. Taksit olayi da bitti. Bence telefon almak artik luks...

• Benim anlamadığım elife e 7 tamamen aynıydı ilk başta sonra özellikler kısıldı fiyatta dediklerinden yüksek geldi ee niye alalım zaten servisi iyi değil .

not: biz yaptık dedikleri bütün uygulamalar temalar tamamen elife e7 nin aynısı .
  • tepkimizi sandıkta göstermeliyiz!!!! pardon ya burası alışveriş bölümüydü tepkimizi kasada göstermeliyiz...

•  Telpa'nın Resmi Sitesinden Elite Fiyatı !
  • Elite almaya çok heveslenmiştim ama doları bahane edip şimdi 1300 e getirdiler hiç kusura bakmasınlar elite en fazla 2500 satar ne güzel fikirlerimizi dinleyen bi firma çıktı dedik f/p telefonlarıyla gönlümüzü mest etti ama biyere kadar

• Ne diyorduk: almayın, aldirmayın

Alt forum olarak açılan general mobile bölümü kapatılıp başlıkları diğer android telefonlar bölümüne taşınsın. Kimse daha da konu açmasın ki sözü dahi geçmesin. Topluca unutup hadlerini bildirelim, saygılar.

• Suan kullandigim discovery i degistirip elite alirim diyodum dedigimle kaldim

• Ne gereksiz insanlar var yahu

İstemiyorsanız almayın, aldırtmamak ne? Teki de gm forumunu kapatın demiş. Sen kimsin ve kime haddini bildiriyorsun? Asil hadsizler bu gereksiz insanlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Gm üst sınıfa girerek hata yaptı en güzeli 700-750 bandindan disco2 satacakti.

• 1199 bile çoktu max 1000 lira olsaydı sürümden de kazanırdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

Süpriz değildi niye şaşırıyorsunuzki. Yurtdışındaki satış fiyatı 500 dolar civarında olan bir telefonun ülkemiz vergileri ve dolar kurunu göz önüne alarak dediğiniz fiyattan beklemek hayalden öte geçemezdi geçmemişte zaten.

iyi hoşta bu yurtdışında ki satış fiyatı.
    gm in telefonu satın aldığı fiyat değil ki?
    ne anlamı kaldı o zaman gm in ?
  • Gün gelicek general mobile ismini kimse anmayacak bile.Lg samsung vs gibi kaliteli firmaların yanında tarih olup gidecekler,gm discoveryi efsane yapan fp ürünü olmasıydı.Discoveryi bir sürü hata dolu bir telefon idi buna kandırmacalar bile dahil (ıps ekran vs)servis kalitesizliğini saymıyorum bile,insanlar bunlara rağmen hep şöyle dedi bu paraya iyi .Şimdi kimse kendini kandırmasın bu paraya bu ürün iyi değil.Ayrıca daha kullanıcı testleri deneyimleri yok ortada alan insanları kimbilir ne sıkıntılar ne maceralar bekliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.