Şimdi Ara

Telpa'nın Resmi Sitesinden Elite Fiyatı ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayı düşünüyordum.. Bu fiyattan sonra artık vazgeçtim. G2 alınır o fiyata artı 3000 mah batarya var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım gm yetkilileri hala forumu takip ediyorlardır ve hatalı fiyat politikalarından geri dönerler eğer bu şekilde devam ederlerse

• Türkiyede ilk kez kullanıcıyı kalite ve fiyat açısından anlayan, destekleyen bi firma çıktı dedik. Yanılmışız. Bu anlayışla uzun yıllar Discovery rekoruna bakıp ağlarsınız. Gm

• Bunlar kendilerini g2 ile kiyasliyor galiba siz kimsinizki g2 ile elite ayni goruyorsunuz.bi g2 bakin bi elite.Sonuc olarak elite alinmaz g2 akar

• gm' nin vücudunun belirli bolgesinde kalkma olmus anlaşılan.

• Yahu sizde buradan g2 g2 deyip cihazın fiyatını uçurmayın. Çaktırmadan usul usul, akbabaları uyandırmadan bir uyanırlarsa g2 olur 1350 en ucuz.

• 1.299 TL 222 TL kupon var 1.075 TL alınası gibi duruyor

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-elite-P21423904
  • AnıllGüder A kullanıcısına yanıt
    http://www.n11.com/lg-g2-d802-16-gb-cep-telefonu-beyaz-P16737809

Akar....

GM alma aldırtma bu fiyattan o telefonu alarak çok büyük hata edersin.

Bunu bir discovery sahibi olarak söylüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesona

16 gb discovery 730 Tl. 16 gb Moto G 749 Tl. Discovery Elite 1299 TL, nexus 5 1299 TL. General Mobile almak için hiçbir sebep yok.

Dediğine katılıyorum her ne kadar nexus 5 in bazı eksileri olsada en azından arkadasında google olan bir telefon ve çok daha şık, sağlam, stabil bir telefon almış olurum.

• muzo istifa muzo istifa muzo istifa muzo istifa

• quote:

Orijinalden alıntı: TechnicaL

http://www.n11.com/lg-g2-d802-16-gb-cep-telefonu-beyaz-P16737809

Akar....

GM alma aldırtma bu fiyattan o telefonu alarak çok büyük hata edersin.

Bunu bir discovery sahibi olarak söylüyorum.

Hocam linkinizdeki cihaz alınmaz. garantisi Telpadan katkat daha kötü olacaktır.
    ayrıca 16 gb ürün 10 gb kalıyor kullanıcıya. Isınma problemide var.

Her türlü 1.075 TL'ye GMD Elite çok daha iyi. Çünkü Burak hoca 4.4.2 çalışmalarına başladı cm falanda gelecek. Telpa'nın şarj soketi dışında bir probleminide görmedim. Eğer qualcomm cihaz kullanırsam zaten stockta kullanmam. Bi Stock kernel kullanırım onunda bir sorunu olcağını düşünmüyorum. 3 Gb ram 32 gb bellek sensörü 4k kayıt destekliyor. büyük cihaz ısınma olmayacaktır Z1'in birebir performansını alabiliceğimi düşünüyorum. 1.075 Lira ben,m kendi bayime geliş fiyatından daha uygun :D

http://www.n11.com/lg-g2-32-gb-lg-turkiye-garantilidir-P15843871

Alınası olan cihaz budur 1.325 TL aradaki 250 TL farkta azımsanamıycak bi fark.

• Simarinca boyle oluyor suçlu hepimiziz

• quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Yahu sizde buradan g2 g2 deyip cihazın fiyatını uçurmayın. Çaktırmadan usul usul, akbabaları uyandırmadan bir uyanırlarsa g2 olur 1350 en ucuz.

+1

onlar da yukseltmesin fiyati dikkatli olalim

• bu telefondan önce discovery 1 i biliyouz yok cart soketi yok zart soketi yoldular 50 tl 50 tl giderim lg g2 alırım mis gibi 1300 lira şaka gibi bu alet için
  • Bi çıktırsın gitsinler ya =)) G2 almak için bir sebep daha doğdu mis gibi dünya devi dururken kimse gidip kıçı kırık GM'ye bu parayı vermez... Kendi kendilerini baltaladı herifler. Ama iyi oldu kalitelerini ortaya koydular =)) G2 candır gerisi heyecan :D :D :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

GM FANBOYLARINI ARTIK GÖREMİYECEGİZ ÇOK İYİ :))

Aynen ölümüne savunan üstümüze saldıran ve her haberde alakalı alakasız elite daha iyi yazanlardan kurtulduk

• ya g2 diyonuz da g2 nin 16 gb.lık modeli yeterli değil ki çoğu kişiye göre. nexus 5 in de pili facia diyolar. açıkçası şu an 1200 civarı bütçe ile telefon baksam 16 gb.lık g2 yi listeme almam bile.
  • 1300 verip bunu alcagima az daha biriktirip 32 lik g2 alırım GM yakında dükkanı kapatır :d

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayal kirikligi. Resmen gosterip vermemek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık DH'de General Mobile sayfasından ayrılma vakti gelmiş demektir bu

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.