Şimdi Ara

Telpa'nın Resmi Sitesinden Elite Fiyatı ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almayin bakayim kime satacaklar. Kendileri kullanirlar artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Ne gereksiz insanlar var yahu

İstemiyorsanız almayın, aldırtmamak ne? Teki de gm forumunu kapatın demiş. Sen kimsin ve kime haddini bildiriyorsun? Asil hadsizler bu gereksiz insanlar.

Sakin ol Cagbaba, eski bir çin atasözü der ki, aç bir insana balık vereceğine, aç bir balığa insan ver..
  • Sisirdiniz su leş telefonu alin size gm kazığı.

• Yazan ozellikler goze guzel gozukuyor..ama guven olayi bitti....
    Fiyat fiyasko zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 20 Mart 2014; 23:02:20 >
  • İstenilen satışı yapamayacaklar cihazlar ellerinde kalacak 1 ay sonra muzaffer amca açıklama yapacak

Biz müşteri memnuniyetini çok önemsiyoruz, gördük ki cihazlarımız satılmıyor zarar etme pahasına telefonu 999 liraya indiriyoruz.

Bu telefon tutmaz,
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Oreily

quote:

Orijinalden alıntı: The Gun

Süpriz değildi niye şaşırıyorsunuzki. Yurtdışındaki satış fiyatı 500 dolar civarında olan bir telefonun ülkemiz vergileri ve dolar kurunu göz önüne alarak dediğiniz fiyattan beklemek hayalden öte geçemezdi geçmemişte zaten.

iyi hoşta bu yurtdışında ki satış fiyatı.
    gm in telefonu satın aldığı fiyat değil ki?
    ne anlamı kaldı o zaman gm in ?

Alış fiyatı elbette değil ama GMnin kârı ve ülkemizdeki vergileri düşününce
  • Bari 4.4 ile çıksaydı snapdragon s800 olupta 4.4 almayan telefon kalmadı sanırım. Elite, discovery ile birlikte nisan sonuna kalırsa çok geç olacaktır kit kat için.
    Benden bu kadar bugün itibariyle note3 siparişi geçiyorum GM fiyat düzenlerse eliti hanıma alırız artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemoside -- 20 Mart 2014; 23:02:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akare+bkare=ckare

quote:

Orijinalden alıntı: CagBaBa

Ne gereksiz insanlar var yahu

İstemiyorsanız almayın, aldırtmamak ne? Teki de gm forumunu kapatın demiş. Sen kimsin ve kime haddini bildiriyorsun? Asil hadsizler bu gereksiz insanlar.

Sakin ol Cagbaba, eski bir çin atasözü der ki, aç bir insana balık vereceğine, aç bir balığa insan ver..

Çok hoş dostum
  • Galiba discovery i efsane yapan ekip elite i dibe götürecek. Bende disco yu duyup nette aratınca buradaki olumlu görüşlerle gidip aldım sonrada aldırdım. Ama bu fiyata almam aldırmam. Firma en azından sözünde durup 1200 e çekmeli. Yoksa gidip aynı fiyata g2 ve nexus 5 alınır. En azından garantisi adam gibi garanti. Bu peşin fiyata maceraya gerek yok...

• quote:

Orijinalden alıntı: mesona

16 gb discovery 730 Tl. 16 gb Moto G 749 Tl. Discovery Elite 1299 TL, nexus 5 1299 TL. General Mobile almak için hiçbir sebep yok.

Nexus 5 nerde 1300 göster tüm aileye alıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeylaTheBand

GM FANBOYLARINI ARTIK GÖREMİYECEGİZ ÇOK İYİ :))

Aynen katılıyorum 600u bi sekilde riske edebioen cok kulkanici oldu. Ama simdi gorelim bakalim 1300u basabilecekmi ayni zihniyet,ama sorsan note 3 ten ip5s ten z2 den iyi gibi savunurlar.neyse kola cipsstogu yapip yeni maceralari takipte olcam,1300 e yine sarj soketi kronigide amma enteresan olur.

• quote:

16 gb discovery 730 Tl. 16 gb Moto G 749 Tl. Discovery Elite 1299 TL, nexus 5 1299 TL. General Mobile almak için hiçbir sebep yok.

+ sonsuz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GetadakiAdam

quote:

http://www.kliksa.com/urun/lg-nexus-5-16-gb-siyah-akilli-telefon/901988382?utm_source=ucuzu&utm_medium=referral 1299 tl

http://www.gold.com.tr/lg-nexus-5-d821-siyah-cep-telefonu_u 1289 tl

• quote:

quote:

istanbul bilisimde var bakarsan gorursun komisyon istiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 1300 den cikarsa isi cok zor bu cihazin cunku 1500 liraya g2 nexus 5 falan var..yazik etti gm kendine..150-200 lira icinde ben bu telpa servisinin riskini almam arkadas..Varsin 2 gb ram olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery satislarins fazla guvenmisler ama hata yapiyorlar. Bu piyasa yillarin Nokia sini harcamis, bi modele guvenip boyle hamleler yapmak yanlis

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pallo

quote:

quote:

istanbul bilisimde var bakarsan gorursun komisyon istiyorum

http://www.bizdeuygun.com/LG-Nexus-5_127278.html#1?ref=akakce&v=1.72

• Discovery satislarins fazla guvenmisler ama hata yapiyorlar. Bu piyasa yillarin Nokia sini harcamis, bi modele guvenip boyle hamleler yapmak yanlis

• Satılık discovery var.

Bi tane lumia kapacağım inş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.