Şimdi Ara

Telpa'nın Resmi Sitesinden Elite Fiyatı ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
148
Cevap
1
Favori
3.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AnıllGüder

1.299 TL 222 TL kupon var 1.075 TL alınası gibi duruyor

http://www.n11.com/general-mobile-discovery-elite-P21423904

n11.com'da ki olayı açıklar mısınız? O 222 tl'lik kuponla neler yapılabiliyor? Kredi kartı kullanan biri olmadığımdan yabancıyım bu konulara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan40

quote:

n11.com'da ki olayı açıklar mısınız? O 222 tl'lik kuponla neler yapılabiliyor? Kredi kartı kullanan biri olmadığımdan yabancıyım bu konulara.

Hocam 11 TLSi maxicard'ınıza yükleniyor 111 TLside 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde n11de geçerli oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaptan40

quote:

Hocam 11 TLSi maxicard'ınıza yükleniyor 111 TLside 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde n11de geçerli oluyor.

Cevap için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: azsussan

Sakata geldik hepimiz. Muzo yapmayacaktın bunu bize

Ya arkadasim ne adamsiniz ya aksam aksam guldurdunuz beni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyiki beklemeyip zp998 almışım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya burada yorum yazanlar Allah aşkına yaşınız kaç sizin.Adam her röportajda dolar kuruna bağlı olarak fiyat belirlenecek daha belli degil dedi.Sonrasında bu firmanın kuruluş amacı kâr etmek mi? Piyasaya savaş açmak mı? Yani herkes gibi bende isterim o fiyattan çıksın ama olmayınca olmuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

1300 Nexus 5 alırım daha iyi çok yüksek bu telefonun ederi en fazla 1000tl olmalıydı

+10000000000
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalker06

1300 Nexus 5 alırım daha iyi çok yüksek bu telefonun ederi en fazla 1000tl olmalıydı

Aynen 1000tl alınır fiyat. 1300 olunca zaten kalitesini ispatlamış alternatifler var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 akar..

• quote:

Orijinalden alıntı: 1myst

1075 TL'ye Elite nerde hemşerim ne saçmalıyorsun sen?!

Hocam linkini verdim işte biraz araştırsanız ya.

1299 TL ürünün fiyatı 111 TL 150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanmak için 111 TLde Maximum cardınıza direk para olarak geçiyor.

222 TL size geri dönüyor böylece 1299 - 222 : 1077 lira ben düz hesap 1075 TL dedim.
  • BYRM81 kullanıcısına yanıt
    Dolar 2.40 iken en fazla 1199 diyodu sayın Muzaffer bey,dolar düştü,ama fiyat 1199 değil 1299 oldu,yapacakları iş batsın

NOT://Sırf cihazı kötülemek için üye olmadım orjinal hesabım ortalığı karıştıran bir vatandaşa dur dediğim için 4 gün cezalı o yüzden fake hesap açıp cihazı kötülemeyin,fiyat normal gibi şeyler yazmayın.
  • uguroz76 U kullanıcısına yanıt
    şuda var lg nin servisi benim bildiğim kadarıyla telpadan baya iyi işin o tarafınıda düşünmek lazım
  • kvothe6 kullanıcısına yanıt
    Ne olursa olsun,1300 TL nin üstünde 100 TL daha koyar gider pasaport kayıtlı N9005 alırım, garanti felan demeyin bana, TELPA discoveryde şarj soketi için 110 TL giydirdi ilk seferde ve cihazım daha geçen hafta tekrar gitti servise soket yüzünden,olmadı 950 TL ye ZP998 gelecek onu alır keyfime bakarım
  • Cevabı müşteriler verecek bakalım.
  • tolga1461 kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam kendilerini samsung htc falan sandı bunlar 1 milyon kusur satınca yüksek görmeye başladılar kendilerini
  • quote:

Hemşerim, ürünün fiyatı 1300 TL.

150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanmak için 111 TL Maksimum kartıma kupon hediye ediliyor.

Bize 1189 TL'ye mâl oluyor. ee öteki 111 TL nerden geliyor?

111 + 111 TL diyor hocam
  • quote:

quote:

Hemşerim, ürünün fiyatı 1300 TL.

150 TL ve üzeri alışverişlerinizde kullanmak için 111 TL Maksimum kartıma kupon hediye ediliyor.

Bize 1189 TL'ye mâl oluyor. ee öteki 111 TL nerden geliyor?

111 + 111 TL diyor hocam

O sistem öyle değil n11 iki büyük fiyat indirimi tek cihazlakullandirmiyor.ödeme kisminda gözükür zaten kullanılabilecek indirimler.bu arada geçmiş olsun 1300tlye gm marka telpa garantili ürün delta servisi bunlardan daha iyi

• Süpriz değildi niye şaşırıyorsunuzki. Yurtdışındaki satış fiyatı 500 dolar civarında olan bir telefonun ülkemiz vergileri ve dolar kurunu göz önüne alarak dediğiniz fiyattan beklemek hayalden öte geçemezdi geçmemişte zaten.
  • 1.Kendini kanıtlamış iyi firmalar varken niye 1300 e gmd alayım.
    2.Taksit kalktı 1000 dediler 1300 oldu GMD 1 kadar satmaz.
  • G2 bekle beni

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.