Şimdi Ara

telpa parça talebi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://store.donanimhaber.com/61/06/65/6106651e8139f489cb85d5f188611e91.png telpa parça talebi??

cihazı kameranın acılmaması sımgenın kaybolması şarjın cabuk bıtmesı ve aşırı ısınmadan dolayı gondermıstım cıhaz 4 gb parça talep edıldı dıyor sızce ne parçası fikri olan??
     telpa parça talebi??

• 60 tl kitleyebilirler aman dikkat
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukanoksuz

60 tl kitleyebilirler aman dikkat

neyden dolayı 60 tl kardeş??
  • 4 gb anakart elimizde yok bla blö 16 gb takıcaz falan filan diyebilirler
  • quote:

4 gb anakart elimizde yok bla blö 16 gb takıcaz falan filan diyebilirler

tahmin ediyordum bole bıse olacagını tavrım ne olsun pekı sızce?
  • 4 gb memnumsan ve acelen yoksa bekle belki yetismez para iade ederler yada sifir verirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: asihancan

4 gb memnumsan ve acelen yoksa bekle belki yetismez para iade ederler yada sifir verirler

zannetmıyorum boyle bır servısten boyle bırsey yapacagını ben 1 aydır cıhazsızım bu arızalardan once ekran sararmasından dolayı gondermıstım yapılıp geldıkten sonra bu sorunları verdı bu 3. gıtmesı oluyor hocam beklemye sabrım kalmadı takoz nokıayayla zaman gecmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: cartel44

quote:

hocam üstlerine gidin 10 yıl parçayı elinizde bulundurmak zorundaydınız, 20 gün içinde telefonumu yapılı şekilde istiyorum de 16 gb takıp yollarlar
  • quote:

quote:

quote:

hocam üstlerine gidin 10 yıl parçayı elinizde bulundurmak zorundaydınız, 20 gün içinde telefonumu yapılı şekilde istiyorum de 16 gb takıp yollarlar

Alıntıları Göster
    ellerinde parça yokmuş. ve parçanın gelmesini bekliyorlarmış. senden para istemezler. yalnız biraz bekletebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: muxo

ellerinde parça yokmuş. ve parçanın gelmesini bekliyorlarmış. senden para istemezler. yalnız biraz bekletebilirler.

Alıntıları Göster
    cihaz bugun elıme gectı kasa catlaktı degısmısler bu kendı hataları ıdı ekran degısım sırasında kamera onarılmıs anakart degısmıs 4 gb tı yıne 4 gb takmıslar pıl degıstırılmıs son olarak soket yerıde degıstırılmıstır.
  • Telpada gelişme var tbr :)
  • cartel44 kullanıcısına yanıt
    Valla Helal olsun bir gelişme var
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Joker Face-

Valla Helal olsun bir gelişme var
    aynen hocam telefon servısteyken hergun arayıp ustlerıne gıtmek ıse yarıyor
  • quote:

aynen hocam telefon servısteyken hergun arayıp ustlerıne gıtmek ıse yarıyor

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun telefonunuz, güle güle kullanın. Bakalım benim de dün "parça talep edildi" yazdı. Ne zaman gelir kısmet.

• Bende yolladım 4 gündür böyle :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Hayırlı olsun telefonunuz, güle güle kullanın. Bakalım benim de dün "parça talep edildi" yazdı. Ne zaman gelir kısmet.

Tesekkurler 2 haftayı gecer muhtemelen benımkı oyle oldu
    Ben de kafadan bir hafta atar diye düşünüyordum ama bu akşam baktığımda "Teslimat Bekliyor" olarak gördüm. Normal bir yer olsa yarın kargoya verilmesi lazım; ama ben yine kafadan bir hafta atar diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 9 Eylül 2014; 22:12:33 >
  • quote:

Ben de kafadan bir hafta atar diye düşünüyordum ama bu akşam baktığımda "Teslimat Bekliyor" olarak gördüm. Normal bir yer olsa yarın kargoya verilmesi lazım; ama ben yine kafadan bir hafta atar diye düşünüyorum.

o kadar uzayacagını zannetmıyorum ama sız yıne de maıl atın arayın telpayı baskı yapın acıl dıyın
    Bugün kargoya verilmeseydi arayıp, bağlanabilirsem baskı yapacaktım ama bu öğlen kargoya verilmiş. Ben yine de telefonun yarın geleceğini sanmıyorum. Kendimi en kötüsüne hazırlıyorum.
  • quote:

Bugün kargoya verilmeseydi arayıp, bağlanabilirsem baskı yapacaktım ama bu öğlen kargoya verilmiş. Ben yine de telefonun yarın geleceğini sanmıyorum. Kendimi en kötüsüne hazırlıyorum.

Gözunuz aydın o zaman pazartesı alırsınız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.