bilmeden konusma kardesım hatalarını kabul ettıler ama 2 hafta oldu bır telefonu gondermedıler hıcbırının bırbırınden haberı yok 3 gundur arıyorum kayıt yaptırıyorum ertesı gun arıyorum boyle bır ıslem soylemıstım yapılmıs mı hayır hıcbırsey yok haber vermıyorlar g maılden yazıyorum ordan da cevap vermıyorlar ılgı desen 0 2 bucuk haftadır beklıyorum tuketıcı hakem heyetıne sıkayet edecegım en sonunda aman sızde telpadan kesınlıkle uzak durun!!
telpa- kvk - genpa - teleservis hepsi aynı tezeğin tohumu, teleservisten az çekmedim, üst üste sorunlu cihaz verirler sana değişim yapmamak için g**lerini verirler bide. Mümkünse bu firmaların baktığı cihazları almamak lazım. Başarı, fonotel nispeten daha iyidir, denetleyen de yok ki böyle mağdur eden firmaları.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
General Mobile Discovery cihazımı garanti süresi içerisinde microfon arızası sebebiyle Profilo AVM içerisindeki Telpa teknik servisine bıraktım. Teknik servis cihazın yetkisiz işlem sebebiyle garanti dışı kaldığını, tamiri içinde 311 TL ücret talep etti. Ben de cihazın ilk defa arıza yaptığını, garantisi olan bir cihazı başka bir yerde açtırmadığımı belirttim. Tüketici mahkemesine vereceğimi söyleyince de cihazda sıvı teması var diye yalan beyanda bulundular. Ben de mahkemeye verdim. Mahkeme heyeti bilirkişi raporuna göre cihazda herhangi bir sıvı teması, oksitlenme ve yetkisiz işlem olmadığını kanaat getirerek bedel iadesi yapılmasına karar verdi.
Telpa, garantisi olan cihazları haksız nedenlerle garanti dışı olduğu suçlaması yaparak para koparmaya çalışan dolandırıcı bir şirkettir. Benim gibi mağdur ettikleri bir çok kullanıcı ile konuşma fırsatım oldu.
General Mobile almayın ve aldırmayın. Bu markadan kesinlikle uzak durun.
aynen kardeşim aynısı bana yaptılar bende gidicem mahkemeye bidaha tövbe general mobile ve telpa firması
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme