Şimdi Ara

TELSİM BİLEREK Mİ YAPIYOR? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tugi sorun falan kalkmiyo. yine ayni. fakat tek iyi yani, ie baglanti kesilince tak diye siliyo ekrandakileri. netscape de ise o ana kadar yukledikleri ekranda kaliyor.
  • benim aklıma gelen bir şey daha var.ben motorola t 260 kullanıyorum.kullananlar bilir;eğer gprs hattından sinyal geliyorsa ekranda gprs yazısı görünür.bu yazı günün büyük bir bölümünde olmuyor,olduğu zaman bağlanmaya çalıştığımda hat gösterge çubukları hemen yarıya iniyor ve sinyaller seyrek bir zamanlamayla gelip gidiyor.halbuki ilk aldığım zamanı hatırlıyorum.cep monitorün yanında olduğu zaman ekran sanki deprem oluyormuş gibi kıpraşırdı.şimdi öyle değil,dürtüklersen anca arada bir 300-500 bayt alıp gönderiyor.ne oldu anlamıyorum yaa...
  • Arkadaşlar olay downloadculara çok dokundu ama amacı mail bakmak ve sayfa gezmek olanlarda ucu dokunuyor.Bağlantı şu an iyi gibi.5-6 k ile forumda dolaşıyorum.

Kazaa, icq, msn yada herhangi bir sömürü programı mümkün diil çalşımaz artık.Bu olayı müşteri hizmetlerine sonunda itiraf ettiridim.Amaç sürekli veri akışının önüne geçemek, saatlerce hiç durmadan 4-5k ile veri çekmeyi unutun bence.
  • aynen storm_of_oceans...millet forumda çıjıp bu ay 2gbyte download yaptım diye hava atıyordu...
  • green_eyed
    motorola topic'ini okuyun derken, bir iyilik daha yapıp, kısayolunu da yazsan fena olmayacak.
    motorola ile ilgili birçok topic olduğundan, telsim gprs ile net'e bağlanmak ayrı bir problem yarattığından, vs... motorola topicini bulmak zor oluyor da...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by storm_of_oceans</i>
    <br />Arkadaşlar olay downloadculara çok dokundu ama amacı mail bakmak ve sayfa gezmek olanlarda ucu dokunuyor.Bağlantı şu an iyi gibi.5-6 k ile forumda dolaşıyorum.

Kazaa, icq, msn yada herhangi bir sömürü programı mümkün diil çalşımaz artık.Bu olayı müşteri hizmetlerine sonunda itiraf ettiridim.Amaç sürekli veri akışının önüne geçemek, saatlerce hiç durmadan 4-5k ile veri çekmeyi unutun bence.
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

iyi guzel yapmislarda, su sifirlama suresini uzatsalar biraz daha iyi olucak. daha sayfa acilmadan lak diye sifirlaniyor. oysa herhangi bi dosyayi download programi ile indirirken eger serverin resume destegi varsa hic bir sorun olmadan, son surat download oluyor!!!

• Selam arkadaşlar.Ben Terme'de (Samsun) oturuyorum.2-3 gündür Telsim'de Gprs yok.Dolayısıyla internette yok.N'apcaz bakalım...
  • Evet arkadaşlar olay anlaşıldı. Az önce telsim müşteri hizmetlerinden "Şebekelere aşırı yüklenmeler sebebiyle böyle bir uygulamaya geçildi ve bu şekilde devam edilecek" şeklinde bir yanıt aldım. Kim ne derse desin suç günde bilmem şu kadar download yapıyorum diyenlerde. İşin bo.... çıkarırsanız olacağı budur...
  • bence gerçek suçlu telekom....
    telekomun aşırı zam politikası yüzünden bu tür alternatiflerle sinirimizi bozuyoruz...hangi ülke internet üzerinden zararlarını kapatıp kar etmeyi düşünebilir...Dünya interneti en ücra yerlere götürebilmek için, kendi vatandaşları eğitimlensin diye en ucuzunu sağlamaya çalışırken...bizimkiler resmen vatandaşını soyuyor...
    her ilde ADSL olsa ne gereği kalırki GPRS nin...kimse yüzüne bakmaz... çağdışı uygulamalardan dolayı bu kadar insan eziyeti çekmek zorunda kalıyor...bence tepkimizi gösterecek başka alternatif çözümler üretmeliyiz
  • ya adamın teki,ben ayda 2 gbyte download yapıyorum,siz ne kadar yapıyorsunuz diye topic açıyordu...
  • download yapamayan yokki hala.hatta daha hızlandı millet girmio die.yeterki resume destekli server olsun..ama asıl sorun sayfaları açamamak..
  • @kavuraki
    Kesinlikle katılıyorum, eskiden çok nadir download yapiyordum ama şuan ne surf yapabiliyorum nede icq yada massengerimi açabiliyorum... ee böyle bir durumda verdiğim paranın karşılığını download yaparak alıcam!

Eğer telsim bunu kasıtlı yaptıysa downloadçuların ekmeğine yağ sürmekten başka hiçbir şey yapmamıştır düşüncesindeyim.
  • şu an itibariyle sorun ortadan kalkmış gibi
  • hay dilimi ****balığı soksaydı geri başladı
  • yok yok duzelmez. valla bu topigin birinci sayfasinin sonunu bile okuyamadim. tam son tarafa geliyo, tak diye baglanti iptal :(
  • 1 saat kadar iyi gitti bit sorun olmadı sonra...... acı gerçekler.
  • Ne telsim gprs geldi, ne de fatura..hala her ikisini bekliyorum..hehehe
  • fatura meselesi midemi bulandırıyor.
  • ewet altindan bi bit yenigi cikmaz ins.
    yani kesilmis faturalarin sisteme yansimasi bu kadar zor biseymi.
    kesebildiklerine gore yansitabilmeleri lazim yani :)
  • ben bir iki haftadır hiç 2k'nın üstüne çıkamıyorum .ilk zamanlar 4-5 k ile bağlanabiliyordum.takır takırdı herşey.telsim kısa aralıklarla resetleme yapıyor.bu durumda yeniden bağlantı kurmak gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.