Aslında bu konuda bir çok kişi arasıra değiniyordu biraz bende düşündüm acaba dedim yani birden bire bu derece çökebilirmiydi abone sayısının arttığını kabul edelim 1-2 gün içinde ne kadar artabilir birde şu bildiğimiz numarayı aradım 0 212 448 52 12-13 artık ezberledik ben doğru dürüst hiç bir sayfayı açamıyorum dediğimde sanki sayfa açabilmem problem miş gibi davrandı fakat ıcq dan yada dl den bahsedince öyle bir problem zaten her yerde var gibilerinden konuştu halbuki bu sorunlar başlayıncaya kadar öyle bir sorun yoktu ıcq da dl de fena değildi bilmem belki biraz fikir jimnastiği fena olmaz sevgiler saygılar
bana kasten yaptılar gibi geldi. hersey 2 gun içinde oldu. bakım çalışması yapıyoz dediler, bağlantıyı kestiler, geldiğinde ise bu problemler başladı.
valla arkadaşlar ben verem oldum bu telsim yüzünden hatta kaç gündür foruma giremiyodum bugün firdim oda 100 kez refresh yaparak exploreri nolcak bisim halimiz yaa
Tugi arkadasima ben katiliyorum.. Telsim arada bir boyle yapar uzmeyin kendinizi tatile cikin :)
Selam. Bugün inanılmaz kötüydü. Telefonu bir köşeye atıp ceza vermiştim. Ama bir buçuk saattir bağlıyım. Hiç kopmadı. Ve 14.4 milyon byte çekmiş. Yani 14 mb. 1.5 saatte. Fena sayılmaz. Html sayfaların alt kısımları da çoğunlukla tam geliyor. Gece saatlerinde daha iyi olabilir mi? Herhalde çoğu kişi artık bağlanmıyor. Ya da tatile gittiler. Saygılar.
tugi opera yı kullan ie yerine. onda en azından sayfanın bi kısmı açılıyor, hiç yoktan iidir. eğer bi kopma olursa sayfayı yeniliyor.bildiğin gibi ie de direk sunucu bulunamıyor diyor
bende 1 haftadır telsim çok kötü,ki senelerdir balanırım teşsimden ama bilmiom,kıllandırdılar bu bakım yapıoz olayıyla,nie yapıolar durduk yere şimdi alalah.. neyse aklı bozmamak lazımmmm... format arıodum nerdeyse ki burdada millet telsimden yakınmış...kurtuldu makine ...
bu telsimin sistem yenileme olayı kb ye geçmek için bir ön hazırlık olabilirmi sizce?
Bence olay tamamen kasıtlı amaç aşırı yüklenmeyi önlemek her 2 dk da bir bağlantı kısa süreliğine kesiliyor ve programlar sapıtıyor.Bunlara icq kazaa imesh msn dcc gibi programlar dahil.M. H. bunun icq dan yada karşı taraftan kaynaklandığını söylesede inanmam..
görmemimişin oğlu olmuş tutmuş pipisini kesmiş misali.GPRS te lüzumlu lüzumsuz download yapıyorlardı.telsimde 2-3 dk da bir sunucu bağlantısını sıfırlayarak downloadın içine etmiş oldu.
boktan kardesim bu telsim.... bende hem telsim hem aycell var aycell pahalı ama canavar gibi bağlanıyor...telsimde yeni çıktı bu moda...iptal edecem hattı...alsın şeyine soksun cem uzan
bana kalırsa bilerek yapıyorlar.telsim anasayfasında telefon ayarlarında 9600 bps'ye ayarlayın diyor ama millet neredetse 28,8 bps ile bağlanınca böyle bir çözüme gittiler gibime geliyor.zira ben kaç gündür 2 kb'nin üstünde bağlantı sağlayamadım,ortalama olarakta 1-1,5 kb arasında bir bağlantı oluşuyor.
son bi kac gundur baglanti guzel, hizli baglaniyor (4.3kb/sn) cogu icerigi fazla olan sayfayi acarken ie sayfayi tam yuklemeden hata veriyor ve sayfa sifirlaniyor. oysaki alt tarafta mavi cizgi ne de guzel ilerliyorken. bencede bunlar bi halt etti. eger su baglanti kesme olayi dogruysa bari 5 dk yapsinlar. adam gibi sorf yapamiyoz!!!
son bi kac gundur baglanti guzel, hizli baglaniyor (4.3kb/sn) cogu icerigi fazla olan sayfayi acarken ie sayfayi tam yuklemeden hata veriyor ve sayfa sifirlaniyor. oysaki alt tarafta mavi cizgi ne de guzel ilerliyorken. bencede bunlar bi halt etti. eger su baglanti kesme olayi dogruysa bari 5 dk yapsinlar. adam gibi sorf yapamiyoz!!!
arkadaşlar her şeyi anlattıım ve bağlantı güzel motorola topiciğini okuyun
Sayfa tam yüklenmeden hata mesajı vermesi olayı sanırım herkeste var. Bu durumda Telsim'in kasıtlı olarak bir ayar yapıp, GPRS bağlantısını engellemeye çalıştığı akla geliyor. Telsim'in veri akışı üzerinden ücretlendirme yapmak için gerekli teknolojisi yoksa, en uygun çıkış yolunun bu olduğunu düşündüler belki de. Hem aylık 5 milyon lirayı almaya devam edecekler, hem de veri akışının önüne set çekip yoğunluğa çözüm getirmiş olacaklar. Bu güzel buluşları için kendilerini tebrik ediyorum. :)
böyle şeymi olurya foruma bile giremiyoz aç hooop geri kapan....
mds nin dediği gibi aynen forum a girmek için ak la karayı seçiyoruz adamlar artık telefonlarada çıkmıyolar artık aramaktan da vazgeçicem sanırım böyle bağlantıyla bizi baş başa bırakmaya karar verdiler ne halt edicez bilmiyorum bari web sayfalarını açabilsek şu sayfa görüntülenemiyor yazısından nefret geldi sevgiler
Abi, ilk 3-5 sn çok iyi, ondan sonra way haline, ama dl lerde denedim, flasghet in ekranı sıra dağlara döndüğ :)) bi çekio bi o kadar beklio, ben genelde dl yapmam denemek için baktım. ama onda bi kopukluk olmuo, engelleyememişler :) sayfaların açılıp kapanma olayı bendede oluo. hatta çok uyus eden bi olay,
tek kurtulus dostum netscape valla yuzde yuz o sorun kalkiyo