Şimdi Ara

TELSİM BİLEREK Mİ YAPIYOR? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • walla arkadaşalar dikkat! bu telsim tarifesini sınırsızdan değiştirip kb usulü ücretlendirmeye geçtiyse..belki o yüzden fatura kesmiodur..aman dikkat yanar biterizz....
  • korkmayın bişey olmaz, benim fatura geldiydi,herşey normal. telsimin temmuz haber mailinde gprs servisinin reklamını yapmışlar, 5 milyona sınırsız bağlantı fln diye. bana bu iş uzayacak gibi geliyor
  • haber vermeksizin böyle bir uygulama yapamazlar.
  • netscape kullanın arkadaslar.biraz garip geliyor once insana ama ie dan daha az sorun cıkarıyor..
  • netscapede de sorun var.
  • Arkadaşlar evet Telsim birşeyler yapıyor galiba. Taş gibi T260 ile bile bağlanırken sayfayı tam olarak açmıyor, linke giderken hata veriyor, bir acayiplikler var. Geçici olmasını umuyorum.Çünkü GPRS en optimum internet çözümü. Selamlar...
  • iki hafta önce benim gprs sinyali bile gelmiyordu.3 kere arayıp şikayetimi bildirdim. cidden ilgilendiler.bu hafta bağlantım eski haline döndü.bence çok iyi.

browser olarak myIE2 kullanıyorum.herkese tavsiye ederim.süper bir browser. piyasadakier halt etmiş.

yalnız şimdide icq da online olabiliyorum fakat mesaj gönderemiyorum. :) .hadi hayırlısı.

GPRS ücretlendirmesi için: telsimin kb başına ücret alacağı falan yok 1.5 senedir ben bu muhabbeti duyuyorum.hala 5 milyon.

en son telsim müşteri hizmetlerini arayışımda tehdit ettim :) . kb başına tarifeye geçerseniz abonelerin 4 de 1 ini kaybedersiniz dedim.temsilci ise: bu faktörü de göz ününe alıyoruz dedi.
  • hackerteam dostum nasılsın,buralara pek takıldığın yok.

valla senden telefonu aldım bir hafta kadar çok iyi bir bağlantı vardı,sonra telsim bir haltlar karıştırdı o gün bugündür doğru dürüst bağlanamıyorum.bende ıcq'da online oluyorum ama ne arama yaptırabiliyorum nede mesaj atabiliyorum.bir çok kez telsim müşteri temsilciliğini aramama rağmen soruna köklü bir çözüm getirmediler.dedikleri tek şey ankara sorunlu bölgelerimiz arasında bunu en kısa sürede düzelteceğiz demeleriydi.

bunun dışında diğer sitelere özellikle donanımhaber ve pclabs'ın sitesini açana hak getire,imkanı yok açılmıyor.yarıya kadar dolduruyor sonra aniden boşalıyor.

ne hikmetse yahoo gibi sayfalar çok rahat açılıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.