Şimdi Ara

TELSIM'de GPRS de Kb fiyatlandirmaya geciyor... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bundan 4 sene önce RTNET WEBBEE Kullananlar bilir. RumeliNet diye bi firma yine cem uzanın. 1 yıllık sınırsız internet paketi 12 dolar,6 aylık 9 ,3 aylık 6,1 aylık 3 dolara çıkarmıştı. Bu kampanya 2 yıl sürdü. SÜPERDİ.

Herkes WEBBEE ile dalga geçerken , yok işte boktantır,yavaştır falan diye.
    Ben arkadaşlarımla aynı anda aynı account'tan bağlanabiliyordum.
    Aynı anda Quake3,counter falan oynuyorduk.
    Downloadlar 5kbps hızında hemencik geliyordu.

Superonline,turknet kullanan kişilerden daha hızlıydım. Herkes beni oyunda kablonetle baglıyım zannederdi.

dolayısıyla Şunu anlatmak istiyorum. Cem Uzan Yapmak isteyince yapıyor. LMDS veya GPRS te kolaylıklar sürecektir. UCUZ olacak emin olun.

• Yavv dostlar bu gprs olayının ardında çeşitli hinlikler var...Olayın farkına varamadık bi türlü..Gprs in bu duruma gelmesinin tek sebebi cep telefonu şirketlerinin daralan pazarda yeni bir pazar açmaktır...Düşünsenize bikaç ay öncesine kadar kimse telefon almıyordu ...Şimdi herkes telefonunu değiştirmeye gprs telefonu ve kablosu almaya başlamıştı..Herifler son yılların en büyük satışlarını yaptılar..Hedeflerine ulaştılar sonrada zınk!! olan gprs uğruna bi dünya para bayılanlara oldu

Bence durum budur
  • selam arkadaşlar öncelikle eğer telsim ücretliye yakınzamanda geçmeyi kafasına koyduysa bu ay çok büyük bir ihtimalle temmuzdur. çünkü fiyatları enflasyona göre elden geçirecek. arada gprsde çıkacak tabii.
    adamların geçiş sebeplarinden biri bekledikleri kadar konuşma yapılmaması, çok fazla para alamadıkları gibi birde gprs şebekesindeki problemlerle uğraşmak falan var. ve duygularımızla düşünmek yerine gerçekleri düşündüğümüz zaman haklılar. "kim istemez bedava bağlantıyı" ama karşı taraf "içinde bu kampanyadan niye hasılat yeteri kadar gelmedi"...
    neyse benim düşüncem nasıl olsa ücretliye geçecek. bu ücreti 15-20 milyon sabit'e çeksin ve hani o klasik kampanyası var ya 45 dakika konuşana... işte o konuşanlarada bedava veya 5 milyon gibi bir ücrete versin.
    bu arada telsim faturam 5-15 milyon arası gelir. (3 hattım var) kendimi düşündüğüm için değil mantıklı bir şekilde yazalım da adamların kabul etme ihtimali artsın diye yazdım.
    herkese saygılar.

• Hicorotti söyledikerine katılıyorum. kimse hayrına iş yapmaz. bende şu kanıdayım telsim hemen zam yapmayacaktır. bir süre daha bekleyip şuan ki kampanyasında devam edecek aycell'den geçişler olduktan sonra 2-3 ay içerisinde oda fiyat politikasını değiştirecektir. Ben yine telsimin diğerleri gibi uçuk rakamlar açıklamayacağı kanısındayım. bilirsiniz cem uzan uyanık bir insandır :))
  • gercektende bu insanlar para kazanmak istemiyor herhalde aycell sabit bir ucrete gecseydi mesala 10 -15 milyon ve hizmetinin kalitesini artirsaydi binlerce kullaniciyi kacirmayacakti ama simdi bir cok kisi hattini kapatip telsime gecmeye calisacak bir coguda gprsi cep telefonu haric kullanmayacak yeni aboneler de kesilecek her yonden zarar bu telekom her zamanki gibi tekelciligini surduruyor mantik ayni .
  • Kesinlikle doğru nehuse. adamlar işletmeci değil ki.. Eğer dediğin gibi 10-15 mil. da kalsa idi ben turkcell hattımıda tamamen kapatır, aycell'i kullanırdım. şimdi aynısını telsim için düşünüyorum. yakında 1'de telsim hat alacağım. eğer kb başına fiyatlandırmaya geçmezse bütün hatlarımı kapatıp tamamen telsime geçeceğim.
  • arkadaşlar hicorotti'ye ben de katılılıyorum.mantıklı isteklerin olduğu mailler atalım.bir de şu proteto maillerini telekoma da (hem de fazlasıyla) atsak ya..her ne kadar şimdilik gprs kullanıyorsak ta internet kullanıcılarını en fazla sömüren de telekom bence..öyle değilmi???

a birde TRGKaptan ya orda bir arkadaş derken bi kastım yoktu -kizaten bi arkadaş lafında kötü bi yan yok-herkes bütün topiicleri okuyor zaten..zaten burada bi aile gibin olduk :) yok yani niye alındın annamadım..alınmadıysan önemli diil..alındıysan kusura bakma :p
  • a buarada en fazla uğraşanlardansın...gayretin kimsenin gözünden kaçmıyor...herkes farkında herkes herkesi ve en fazla övgü haedenleri biliyor...gayretle devam :)yaşasın tüketici hakları :)
  • eh nede olsa binbaşısın biz daha yeni onbaşı olduk TRGKaptan :))
  • arkadaşlar telsimde durumlar çok iyi değil işten çıkarmalar oluyor ve şu an 1 seneden uzun zamandır maaşlara zam yapılmadı yani bir kemer sıkma politikası var benim tahminim GPRS için sabit ücrete zam yapıp en azından sene sonuna kadar bu şekilde gidip, müşteri kaybetmeyi göze alamayacaklardır ben telsimde çalışmıyorum ama çok yakınım telsimde santral mühendisi olarak görev yapıyor. Tabii bu sadece benim tahminim
  • Arkadaşlar Telsimin şu an için herhangi bir fiyat yapılandırması yok ve de şunu söyleyim eğer telsim kb başına ücretlendirmeye de geçecekse bu ay büyük ihtimalle 31 hazirandan sonra olur yani iki üç ay bir şey olmaz arkadaş.Birde telsim 31 hazirandan sonra diğer görüşme ücretlerine zam yapacak enflasyona duyarlı olarak yani 31 hazirana kadar bir şey olmaz arkadaşlar.hem buna geçiş için zaten erken alt yapı sorunu hala daha çözülmedi yani gün içerisinde hep bağlantı problemleri oluyor.Size tavsiyem şu iki ayı en iyi şekilde değerlendirmek.
  • ya bu telekom sabit ücret uygulaması yapmaz mı ki?pek bi ümidim yokama?....
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.