Uzgunum ama TELSIM'de cok yakinda Kb fiyatlandirmaya geciyor. Bilemediniz Haziran.
Boylece GPRS isi, bizim dusundugmuz anlamda,bitmisdir.
Peki napicaz? 1-Bundan sonra yapilacak olan en onemli is TTnet'e DSL icin baski kampanyasidir.. Ne kadar cabuk gectiler o kadar iyi. Gerci onda da acayip sira var ya. Benim bekleme listesine girdigim iki santralde, ilkinde 1000'li ikincide 2000 li siralardayim.
Ama yine de TTnet'e iki yildir acaip baski uyguluyan ISP'ler galip cikabilir. O yuzden;
2- Telekominikasyon ust kuruluna da baski yapmak lazim. ve/veya, 3- TTnet'in su anda bagli oldugu, yanilmiyorsam, Bayindirlik Bakanina. Gerci o bu aralar Turk muteahitlerin Irak'da is almamasi icin ugrasiyor(!). Mesgul adam. 4-Bir de Kablo net var ki, kapsama alani pek genis degil,ve pahali. 50 $ modem, 60,000,000 aylik. Bir de simdi hucum olursa, hizi kafadan duser. Bu konuda yapilacak fazla birsey yok.
BASKA FIKIR?
bu telsim işini nerden biliyorsun kim söyledi,nerden okudun???...
Biliyorum hocam... Butun soyliyebilecegim bu... Uzgunum, ama 'bekle gor' diyebilirim ancak sana...
Arkadaşın haklı olabilirsin ama kime inanalım,senin şu an bunu nereden öğrendiğini söylemen bize senin savunduğum bilginin doğruluk derecesini ortaya çıkaracaktır.
hepsi musteri kaybedip hezeyanlarının kurbanı olacaklar boyle giderse...
lanet olsu öyleyse hepsine bütün gsm hatlarımı kapatıp tövbe edecem.
haziran olursa ii :) o zamana kadar abanın arkadaşlar.. ne bulursanız çekin. hattı sakın boş bırakmayın
aviator arkadasim sana soylediklerin yanlistir yalandir demiyorum dogru olabilir ama buraya gelip kaynak gostermeden birseyler ortaya koyarak insanlari bosu bosuna germenin luzumu yok.
Arkadaş TeLsiminde ücretLi oLacağını biLmek için medyum oLmaya gerek yok .. 1 mayısta ayceLL Kb oLduğu zaman bir çok kişi TeLsime geçecek we teLsimde bizLeri kendi tarafına çektikten sonta Kb ye geçecek .. 4 GSM operatörüne baskının tam zamanı arkadaşLar ..
SewgiLerimL !! ..
arkadaşlar bu telsim filan niyte kb başına ücretlendirmeye geçiyor??sanki daha fazlamı kazanacaklar öyle yapınca?? ben anlamöıyorum..bu olaywap değilki..interneti kb başına nasıl fiyatlandırlar.kafayı yiycem sinirden...ya bilmiyorlar yada bi şekitlde daha fazla kazanacaklarını sanıyorlar...bütün dünyada böyleymişşş.bana ne dünyadan ben Türkiye'deyim ve alım gücüm de belli.hem elalemin kablo neti,isdn'si filan var. hem diul up modem den bağlanırlarken ucuz.bizim telekom gibi tekelci ve SÖMÜRGECİ değiller.anasını satiim pardon ama acaip sinir oluyom yine telekom'a mahkum olacam diye...adamlar yağlı kapı buldular sömürdükçe sömürüyorlar kimse de bişey demiyor diyemiyor....akıllarına estikçe zam yapıp başka yerlerdeki açıklarını kapatıyorlar....offf offff küfredecem şimdi
ya arkadaşlar 200.000 bin kullanıcı bile toplasalar ve aylık ücreti ( makul biş hız karşılığunda) 15-20 milyon yapsalar en azından yine de ii para kazanmazlarmı? yani ben anlamıyorum şimdi türkcell gprs acayip pahalı lkaç kişi kullanıyorki???şirketler vs. hariç. amam bu adamlar aylık 20 milyon filan yapıp telekomun bütün internet kullanıcılarına göz dikseler. reklamla bu olayı millete anlatsalar mesela 1 milyon kullanıcı bulsalar daha ii para kazanamazlar mı o zaman??yani bu yönüyle adamlara mail filan atsak.madem tek amaçları para kazanmak?telsim de aynı şekilde
"Arkadaş TeLsiminde ücretLi oLacağını biLmek için medyum oLmaya gerek yok .. 1 mayısta ayceLL Kb oLduğu zaman bir çok kişi TeLsime geçecek we teLsimde bizLeri kendi tarafına çektikten sonta Kb ye geçecek .. 4 GSM operatörüne baskının tam zamanı arkadaşLar .."
bi arkadaş böyle yazmış müşterileri kendine çekince kb ta geçmesi telsim'e ne gibi bi avantaj sağlayacak annayamadım. sanki biz gprs'i o zman da kullanmaya devam mı edeceğiz???normal cep telefonu olarak kullanımımda da hangisi cebime uyarsa ve kaliteliyse onu seçerim..zaten şu anda 3 operatörden numaram var.hepsi de aynı numara...herkes te artık böyle düşünüyor..telsimin müşteri kazanması için gprs:'e o kadarda ihtiyacı yok zaten bence.şurada kaç kişiyizki? telsim bu ucuz kampanyalarını sürdürmeye devam etsin asıl ozaman çok müşteri çekecek.şuna baksana telsimden telsim dk 88.000 lira.diğer operatörler sömürüyo. haa bu arada bence turkcell iyicene şımardı kendini tekel gibi hisstmeye başladı...müşterisi yok ya bütün kampanyalara kulak tuıkıyo.türkcellden türkcell'e öyle ucuz olsa kim geçer telsim'e...hem telsim2in ceppaket servisinde diğer operatörleri aramsı bile türkcellden türkcelli aramaktan daha ucuz be....umarım telsim çok müşteri kaparda turkcellde zarar eder aklı başına gelir ve rakabet etmeye başlar.şu anda turkcell rekabeti düşünmüyo bile dandik dandik kampanyalar yapıyo.neymiş attığım her gol için 1 dk bedavaymış...hadi canım.....
"Arkadaş TeLsiminde ücretLi oLacağını biLmek için medyum oLmaya gerek yok .. 1 mayısta ayceLL Kb oLduğu zaman bir çok kişi TeLsime geçecek we teLsimde bizLeri kendi tarafına çektikten sonta Kb ye geçecek .. 4 GSM operatörüne baskının tam zamanı arkadaşLar .."
bi arkadaş böyle yazmış müşterileri kendine çekince kb ta geçmesi telsim'e ne gibi bi avantaj sağlayacak annayamadım. sanki biz gprs'i o zman da kullanmaya devam mı edeceğiz???normal cep telefonu olarak kullanımımda da hangisi cebime uyarsa ve kaliteliyse onu seçerim..zaten şu anda 3 operatörden numaram var.hepsi de aynı numara...herkes te artık böyle düşünüyor..telsimin müşteri kazanması için gprs:'e o kadarda ihtiyacı yok zaten bence.şurada kaç kişiyizki? telsim bu ucuz kampanyalarını sürdürmeye devam etsin asıl ozaman çok müşteri çekecek.şuna baksana telsimden telsim dk 88.000 lira.diğer operatörler sömürüyo. haa bu arada bence turkcell iyicene şımardı kendini tekel gibi hisstmeye başladı...müşterisi yok ya bütün kampanyalara kulak tuıkıyo.türkcellden türkcell'e öyle ucuz olsa kim geçer telsim'e...hem telsim2in ceppaket servisinde diğer operatörleri aramsı bile türkcellden türkcelli aramaktan daha ucuz be....umarım telsim çok müşteri kaparda turkcellde zarar eder aklı başına gelir ve rakabet etmeye başlar.şu anda turkcell rekabeti düşünmüyo bile dandik dandik kampanyalar yapıyo.neymiş attığım her gol için 1 dk bedavaymış...hadi canım.....
İyi bi o eksik kalmıştı. O da geçsin de başı göğe ersin. Koduğumun GSM şirketleri...
FrEaK_BaRoN forum da küfür etmek yasak biraz daha yavaş ol sanırım admimlar editlicektir.
aralarına nokta falan koyda öyle et
Birincisi sayın drlevent bey bi arkadaş değiL TRGKapTan yazmış .. 2.si Senin sawunduğun tezi düşünürsek neden AyceLL bunca kuLLanıcısını kaybnedeceğini biLe biLe KB'a geçti .. Yada kuLLanıcısının az oLacağını biLe biLe neden Aria yada TurkceLL KB'da kaLıyor .. BunLarın işLErine akıL ermek imkansız ..
Bu arada teLsim Kb'a geçeceği kesin gibi arkadaşLar çünkü bir çok sitede TeLsimin Uzan grubu bir şirketLe farkLı bir kampanya düzenLeyeceği we KB'a geçme oLasıLığının yüksek oLduğunu gördüm .. Birde TeLsimi aradım adamLAr madem sabit ücrette kaLacakLar neden o zaman şukadar süre sabit ücrette kaLacağım demiyorLArda kem küm ediyorLar ..
Hepsi aynı arkadaşLar hepsi soyguncu ,eğer biz böyLe yapmazLar etmezLer muabbetine daLıp gidersek bunLar bizi iyi bi keriz yerine koyacakLar gibi gözüküyor ..
Buarada FrEaK_BaRoN gerçekten forumda biraz daha sewiyeLi LafLar yazsak çok iyi oLacak ..
SewgiLerimLe !! ..
Buarada FrEaK_BaRoN avatarın çok güzeL yeni farkettim izLediğim iLk korku fiLmi o idi güzeL seçim ..
SewgiLerimLe !! ..
herkese selam arkadaslar forumlara hiçbir sey yazmasamda uzun zamandır tüm topicleri takip ediyorum su telsimin kB basına ucretlendirme olayını bende ogrendim ama zamanı konusunda bir bilgi yok mustaeri hizmetlerinden söğlediler bide aklıma bir sey geldi bilmiyorum size ne kadar mantıklı gelir ama yinede soleyeyim ; simdi ulkimezde internet olayı cidden cok maliyetli olmaya basladı paket+telekom ucretleri veya kablo net ucretleri malum bi gprs olayımız vardı oda bitiyor o zaman bu sorunu tv lerdeki acık oturumlara tasımaya ne dersiniz mesela CEVİZ KABUĞU bu iş için uygun hem seviyeli hemde gundemi yakından takip ediyor sayın Cevizoglu ne dersiniz bi kaç mail atsak belkide dikkate alırlar da telekomdan veya gsm operetörlerinden yetkilileer cıksa hem saglıklı bilgi sahip oluruz hemde program sıarsında adamları mail bombardımına tutarız denemeye değer bence isterseniz bi dusunun ... herkese sevgiler
telsim geçen sene şubat ayından beri "her an kb başına ücretlendirme sistemine geçebiliriz" mesajı veriyor sağda solda. ama anlayın artık arkadaşlar, alt yapıları müsait değil hala. çalışmaları bitmedi. en az 4-5 ay daha bu şekilde devam edecekler. başka alternatifleri yok. o zamana kadar adsl olayı bir sonuca varacaktır.
telsim en erken ağustos'ta geçer faturalı sisteme...
Arkadaslar, ben de isterdim TELSIM'in gecmemesini, ama geciyor iste... Alt yapi sorunu da yok. Umarim bizleri takip ederler de vazgecerler(cok zor) veya insafa gelirler( sabit ucrete zam, veya ucuz Kb fiyat). Aslinda bir sekilde baski olusturmak lazim. Belki CEZVE bir kampanyada Telsim icin yapar, cok gec olmadan.
Bu arada GENC PARTI isini de unutmamak lazim. O kanallada baski yapilabilir. 'GPRS telefonu yeni aldim, su kadar para harcadim, su Uzan GPRS'e zam yaparsa, beni kaybeder..' falan.
CEM UZANIN Kuruluşları star vs ve genç partinin maillarını bulabilsek. Hepimiz gençiz ve kasım seçimlerinde oyumuzu cem uzana verdik. Bizim istedigimiz SAbit GPRS TARIFESINI devam ettirmesi, hemde kendi şirketinde kolayca yapabilir.