Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

TELSİM GPRS NEDEN YOK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

@kullanıcı adı
    faturalı hatlar ıcın
    bundan 2-3 sene oncesıne kadar 5 ytl ıdı
    uzanların göcmesıyle el degısınce 50 ytl ye cıktı kontorlu hattı da ona tekabul etcek bı rakama getırdıler

Bunu bende biliyorum zaten. biz burda kontörlü hatlardan bahsederken @mihl adlı arkadaş " 750 KONTÖRLÜK PAKET HARİCİNDE AYLIK 50 YTL SINIRSIZ VAR" şeklinde mesaj yazmış. bu yüzden bende bu faturalı hatlar için geçerli değil mi şekilde cevap yazdım.
  • en baştaki soruyu yanıltmayın arkadaşlar. adam cepten tv seyredecem diyo. mms kullanmaya cep telefonunu açtırıyorsun MHden. sonra tv seyredebiliyorsun. gprs servisi ayrı MVS servisi ayrı..
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyturan1

en baştaki soruyu yanıltmayın arkadaşlar. adam cepten tv seyredecem diyo. mms kullanmaya cep telefonunu açtırıyorsun MHden. sonra tv seyredebiliyorsun. gprs servisi ayrı MVS servisi ayrı..

evet ama sonradan gprs aboneliğinin 750 kontör olması ile ilgili bir mesaj yazdı bizde buna cevap verdik.
  • quote:

en baştaki soruyu yanıltmayın arkadaşlar. adam cepten tv seyredecem diyo. mms kullanmaya cep telefonunu açtırıyorsun MHden. sonra tv seyredebiliyorsun. gprs servisi ayrı MVS servisi ayrı..

nasıl ayrı kardesim mms ede gprs bağlantısı ile bağlanıyor
  • Gprs olmaması tabiki normal,çünkü onun adı telsim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

quote:

gprs ıle baglanıyor fakat erısım noktaları farklı arkadasım

sonucta farklı servıs

telsım-mms ayarları ıle sonucta bedava tv seyredebılıyorsun.
  • quote:

quote:

Bu soruyla ilişkili bir soru da ben sorayım: Faturalı hattım var ve GPRS'im açık, yıllar önce MMS servisini de ayrı olarak açtırmak zorunda kalmıştım. Eşimin de faturalı hattı var ama GPRS servisi açık değil. Denemelerim neticesinde eşimin telefonundan GPRS üzerinden MMS gönderemediğimi gördüm. Bunu çözmek için eşimin MMS servisini açtırması yeterli mi? Yoksa hem MMS hem de GPRS servislerini açtırması mı gerekir? (Not: Kesinlikle GPRS üzerinden MMS'i kullanması gerek, data hattı (CSD) kullanarak MMS gönderemiyor, telefonunda böyle bir seçenek yok). Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 14 Ekim 2006; 23:24:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

quote:

quote:

Bu soruyla ilişkili bir soru da ben sorayım: Faturalı hattım var ve GPRS'im açık, yıllar önce MMS servisini de ayrı olarak açtırmak zorunda kalmıştım. Eşimin de faturalı hattı var ama GPRS servisi açık değil. Denemelerim neticesinde eşimin telefonundan GPRS üzerinden MMS gönderemediğimi gördüm. Bunu çözmek için eşimin MMS servisini açtırması yeterli mi? Yoksa hem MMS hem de GPRS servislerini açtırması mı gerekir? (Not: Kesinlikle GPRS üzerinden MMS'i kullanması gerek, data hattı (CSD) kullanarak MMS gönderemiyor, telefonunda böyle bir seçenek yok). Yardım edebilirseniz çok sevinirim.
    ZATEN MMS GPRS ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞİYOR FAKAT BU KESİNLİKLE DEMEK DEĞİLDİR Kİ GPRS AÇIK VE AYARLARI TAM OLDUĞUNDA MMS GİDER VE GELİR BUNUN İÇİN AYRI OLARAK MMS AYARLARININDA YAPİLMASI GEREKİR.

• quote:

Orjinalden alıntı: mihl

quote:

Orjinalden alıntı: mfiz

quote:

quote:

ZATEN MMS GPRS ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞİYOR FAKAT BU KESİNLİKLE DEMEK DEĞİLDİR Kİ GPRS AÇIK VE AYARLARI TAM OLDUĞUNDA MMS GİDER VE GELİR BUNUN İÇİN AYRI OLARAK MMS AYARLARININDA YAPİLMASI GEREKİR.

En iyisi hem GPRS'i hem de MMS'i açtırmak, böylece WAP servisini de kullanır. Faturalı hat olduğu için her ay toplu bir para ödemesine de gerek yok, kullandıkça öder.

• @mfiz

ikisini de açtır hocam sonucta ıkısı de gereklı, kullandıgı kadar oder
  • En sonunda kendi gsm operatötümü kurucam ve kullanıcam.Nedir bunlardan çektiğimiz....Hepsine
  • faturalı hatlarda 2 tip tarife var

1 - kullandıkça öde kb ı 900 tl ye geliyo ( eski para ) sudan ucuz
    2 - çok yoğun kullanıcılar için sınırsız 50 ytl

aaah ahh yaw nete girebiliyosunuz , eliniz klavye mouse tutuyo , bilgisayarı açıp kapatmayı , nete girmeyi , sitelere üye olmayı avatar koymayı , LAMAYI ( GEREKSİZ BİLE OLSA )

biliyosunuzda bu firmaların sitelerine girip fiyatlarına bakmak bu kadar mı zor sadece eleştirin yok başka bişi ya valla burada turkcell yada avea da çalışanlar var diye şüphelenmeye başlıccam yakında .

habire eleştiri yok başka bişi 5 yıl bedava yaptılar ( baya kullandım ) bişi diyen yok ücretli olunca ban ban ban

bide turkcell ve aveanın fiyatlarını koyun bakalım

ban ban mı mam mam mı görelim hepimiz.....

• arkadaşlar yenı bır konuacmayım burdan soruyum dedım yazılanları okudum fakat tam birşey çıkaramadım mesenger yukleyıp kullanmak istedım m.hizmetlerını aradıgımda 750 kontor muhabbetını anlattı yani başka bir yolu yokmu bunun teşekkurler

ki bunun turkcell de sadece gunluk bir kontor oldugunu hatırlıyorum yoksa yanlişmı bılıyorum'tabi ındırme harici'

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 28 Ekim 2006; 14:41:10 >
  • bir telsim abonesine dokun, bin ah işit
  • valla benim etelde sorun olmadan izliyom
  • nokia telefonlarda tv izlemek:
    nokianın web sayfasından telsim operatör ayarlarını sms ile cebinize gönderiyorsunuz. yada müşteri hizmetlerini arayın. daha sonra 7070e "Video" yazıp sms gönderiyoruz. gelen smsin içindeki adresi açınca bedava tv izlersiniz. Fakat bağlantı ayarı olarak mms'i tercih etmelisiniz. internet, gprs veya wap bağlantı ayarlarını tv izlemek için kesinlikle kullanmayın. tv izlemek için realplayer kurulu olmalıdır.
  • Geçenlerde MSN için istenilenleri yaptım ve bana gelen mesaj karşısında resmen ağzım açık kaldı. Tam 750 kontör istiyor bir GPRS için. Ayıp be ayıp, insan utanır biraz..
  • Var ama,baya bir tuzlu
  • bi banda benden
  • ücret ne kadar gprs yi açtırmak için ödenen
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.