Şimdi Ara

TELSİM GPRS NEDEN YOK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR 6600 TELEFONUM VAR TV İZLEME AYARLARINI YAPTIM TAM İZLİYCEM ANA ODA NE GPRS YOK ŞEBEKE AYARLARINI KONTROL EDİN DİYO BU NEDİR YA BİDE GİDİP GPRS AÇTIRMA ÜCRETİ VERCEZ MUHTARLIKTAN ONAYLI KAĞIT ALCAZ VS. BUNLARIMI YAPCAZ GPRS İ AÇTIRMAK İÇİN DİĞER OPERETÖRLERDE(TURKCELL AVEA) GPRS HİZMETİ HEP AÇIK TELSİMDE BUNU AÇTIRMANIN BAŞKA YOLU YOKMU MSJ FALAN ATSAK OLMAZMI NE BİÇİM İŞTİR BU YA LÜTFEN YARDIMLARINIZI BEKLİYORUM MÜŞTERİ SERVİSLERİNİ ARIYOM KARI ABUK SABUK KONUŞUYOR ANLAMDIM SİZE EN YAKIN CEPSHOPA GİDİN FALAN DİO YARDIM PLS

• Telsim'in GPRS hizmetini sınırlı vermesinin nedeni altyapısının yetersizliği. Vodafon milyar dolarlık yatırımlarını yapsın bakalım, belki o zaman düzelir
  • arkadaşım Telsimde bu çok basit ayarları yaptıysan eğer hemen 4440542 m. hizmetlerini ara ve gprs üyeliğini hemen başlat ve doya doya kullan üstelik tamamen ücretsiz
  • Telsim'in çok gereksiz uygulamalarından biri de bu GPRS'e koyduğu kısıtlamalardır. Aslında faturalı hattınız varsa açtırmak kolay (ben faturalı hat sahibiyim) ve sonrasında epey iyi randıman alabilirsiniz büyük ihtimalle. Ayrıca diğer operatörlerin yaptığı gibi WAP için ayrı tarife İnternet için ayrı tarifesi de yok.

Telsim yıllar önce WAP çıktığında da benzer bir uygulama yapmış Turkcell'de otomatik olarak WAP açıkken Telsim'de Data hattını açtırmadan WAP'a girmek mümkün olmazdı. Bu da daha önceki uygulama kadar gereksiz.

Öte yandan kontörlü hattınız varsa işiniz zor, sadece tek tarife seçeneği var ayda 750 kontöre sınırsız GPRS.
  • alt yapıyla alakası yok ben kullanıyorum hemde mükemmel
    sadece m . temsilcisine bağlandığında ona gprs oboneliğimi açtımak istediğini söyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: mihl

arkadaşım Telsimde bu çok basit ayarları yaptıysan eğer hemen 4440542 m. hizmetlerini ara ve gprs üyeliğini hemen başlat ve doya doya kullan üstelik tamamen ücretsiz

Arakadaşın dediği gibi eğer TV izlemek söz konusuysa faturasız hatlarda da bu hizmet ücretsiz veriliyor olabilir. Benim kastettiğim genel WAP-GPRS ve İnternet-GPRS bağlantıları için geçerli.
  • 750 kontör bayıldıktan sonra oluyor...
    quote:

alt yapıyla alakası yok ben kullanıyorum hemde mükemmel
    sadece m . temsilcisine bağlandığında ona gprs oboneliğimi açtımak istediğini söyle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • evet doğru önce 750 kontör bayılıyorsun sonra açıyorlar az önce telsim hattını aradım
    aynen şöyle dediler...

beyefendi önce 750 kontör alacaksınız sonra açılacak dedi....tabi ben

yorumu size bırakıyorum....

• peki bu GPRS ayarları sadece bi keremi yapılıyo yoksa her ay 750 kontör bayılıcakmıyız....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sucveceza

peki bu GPRS ayarları sadece bi keremi yapılıyo yoksa her ay 750 kontör bayılıcakmıyız....

ewt bayılcaksın arkadasım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ArvaLaTSe

quote:

peki bu GPRS ayarları sadece bi keremi yapılıyo yoksa her ay 750 kontör bayılıcakmıyız....

• Orjinalden alıntı: sucveceza

[/quote
    ayda 50 ytl lik paket seçeneğide var
  • quote:

Orjinalden alıntı: HuZuN_CiCeGi

quote:

quote:

benı nıye banlıyon gıt telsımı banla halla halla

• quote:

benı nıye banlıyon gıt telsımı banla halla halla

Telsimi lamam sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuZuN_CiCeGi -- 13 Ekim 2006; 14:25:10 >

• ya nedir bu ya... telsimin yaptığı rezaletine bak öle şeymi olr... burdan telsime
  • kardeş her ay 750 kontörmü yüklicez benm bildiğim sadece 1 ay sınırsız internet istersen 750 yüklüyorsun yada gprsi ilk açtırdığının için 750 kontör yüklüyorsun yuh ya bu ne iş 750 kontör kaç para onu alcama bi türkcell hat alıp doya doya kullanırım varya gıcık oluyorum telsimin yaptığı şu kısıtlamalara
  • quote:

Orjinalden alıntı: inteldualcore

kardeş her ay 750 kontörmü yüklicez benm bildiğim sadece 1 ay sınırsız internet istersen 750 yüklüyorsun yada gprsi ilk açtırdığının için 750 kontör yüklüyorsun yuh ya bu ne iş 750 kontör kaç para onu alcama bi türkcell hat alıp doya doya kullanırım varya gıcık oluyorum telsimin yaptığı şu kısıtlamalara

gprs aboneliğini açtırman için mutlaka 750 kontör yüklemelisin.
    30 gün dolunca gprs kullanmaya devam etmek istiyorsan eğer tekrar 750 kontör yüklemelisin. hattında 750 kontör yoksa eğer 30 gün bitince gprs kullanamazsın. ne zaman 750 kontör yüklersen o gün 30 günlük kullanım süresi başlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

kardeş her ay 750 kontörmü yüklicez benm bildiğim sadece 1 ay sınırsız internet istersen 750 yüklüyorsun yada gprsi ilk açtırdığının için 750 kontör yüklüyorsun yuh ya bu ne iş 750 kontör kaç para onu alcama bi türkcell hat alıp doya doya kullanırım varya gıcık oluyorum telsimin yaptığı şu kısıtlamalara

30 gün dolunca gprs kullanmaya devam etmek istiyorsan eğer tekrar 750 kontör yüklemelisin. hattında 750 kontör yoksa eğer 30 gün bitince gprs kullanamazsın. ne zaman 750 kontör yüklersen o gün 30 günlük kullanım süresi başlar.

750 KONTÖRLÜK PAKET HARİCİNDE AYLIK 50 YTL SINIRSIZ VAR

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

quote:

750 KONTÖRLÜK PAKET HARİCİNDE AYLIK 50 YTL SINIRSIZ VAR

ayda 50 ytl'ye sınırsız gprs faturalı hatlar için geçerli değil mi?

• @kullanıcı adı
    faturalı hatlar ıcın
    bundan 2-3 sene oncesıne kadar 5 ytl ıdı
    uzanların göcmesıyle el degısınce 50 ytl ye cıktı kontorlu hattı da ona tekabul etcek bı rakama getırdıler
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.