Şimdi Ara

TELSİM GPRS NEDEN YOK (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Gecenler de bende bi umutla TELSIM Musteri Hizmetlerini aradim , kadina sordum GPRS ayarlarinin telefonuma gonderilmesini isitoyrum ;

X bey ,750 kontor karsiligi sinirsiz gprs veriyoruz dedi baska turlu yok mu dedim yok dedi direk kapadim suratina
  • arkadaslar oluyo gprs açtırmadan oluyor video yazıp 7070 e yollayın ayardandan telsin wapı seçin real playerdenda bağlantı noktasına telsim vapı seçin çalışıyor ama gprsle olmadığı için hızı düşük oluyor ama yinede güzel çok beğendim beleş hemde 750 kontör baayılşmaya gerek yok çok sevdim helal olsun telsime vizyona girmemiş filmler bile izlenebiliyor testere spider man 3 ve birsürü sinama filmi var cannlı tv var tesim harika hızıda wapa göre müthiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ft_fatalrhymer -- 5 Kasım 2006; 13:54:11 >
  • arkadaslar wap olduğu için kontör gidio ama yinede az canlı tv bölümünde gitmiyor heralde yada sadece bağlanırken gidiyor gprse heray 750 kontör yüklemektense kontr gitsim biraz daha iyi zaten hep kllancak değilim ara sıra acaba maçlar izleniyomu keşke lig tv de olsa:D
  • arkadaşlar sorularınızı bir bir yanıtlayım gprs sandığınız gibi ücretli deyil hemen telsim müşteri hizmetlerini arayın televizyon izlemek istiyorum deyin onlar açarlar ve bir telsim farkı daha televizyon izleme ücretsizzzzzzzzzzz müşteri hizmetlerini aradığınızda sizi yönlendirecekleerdir
  • 750 kntr muhabbetine çok uyuz oldum gprs yok msn yok off telsim off

• YORUMSUZ
    quote:

Orjinalden alıntı: fevziuzungel

evet doğru önce 750 kontör bayılıyorsun sonra açıyorlar az önce telsim hattını aradım
    aynen şöyle dediler...

beyefendi önce 750 kontör alacaksınız sonra açılacak dedi....tabi ben

yorumu size bırakıyorum....

• beleşmi tv kardes yani ben wapla izledim kontör gitti gprsle beleşmi gprs açtırma derdi yokmu
  • arkadaşlar mh daki bazı arkadaşlar biraz şaşkınlar galiba??? yada bazı arkadaşlar kendini tam anlatamıyor. ilk önce şunu söyleyeyim yapılan testlerde gprs hızı türkiyede en hızlı telsimin ki. bunu ben söylemiyorum yapılan araştırmalar söylüyor.

mvs ( tv izleme) kesinlikle ücretsiz benimde hattım kontürlü mh ı arayıp mvs ayarlarımı istiyorum dedim ve herşey halloldu. sadece doğru isteyin yeter.

MVS ÜCRETSİZZZZZZZZZZZZZZZZ
  • çok tesekkürler kardes sonunda anlayan biri çıktı allah razı olsun yarın arayım şu mh yi inşallah bu sefer yapar ordaki ablalar
  • gprs ye750 kontör vermedentelefondan direk wapa bağlanma imkanımız yok mu
  • war wapı açtırmak diye bi dert yok kendisi açık zaten sadece ayarları erişim noktası falan ayarlancak gircen ben tv bile izledim ama kontör gitti gprs beleşmiş kontör alayım arıycam mh yi mh(440542) yi aramak bile ücretli ya ne iştir
  • gprs eşşittir... super kazık arkadaşlar gprs ten nete girip te üçbeş odeyerek kurtulan gördünüzmü??
    başka bir forumda tartışma esnasından size bir kaç kare sunmak istedim

Telsim GPRS Ücretleri;
    KB Başına : 900 TL
    Sınırsız Aylık : 50.000.000 TL.
    Vasat bir site için giderinizi : 50KB * 900TL = 45.000 TL.

Aria / Aycell GPRS Ücretleri;
    KB Başına : 950 TL
    Vasat bir site için giderinizi : 50KB * 950TL = 47.500 TL.

Turkcell GPRS Ücretleri;
    GPRSCell ile;
    0-5 MB, 1.250 TL, 6.400.000
    5-10 MB, 900 TL, 11.008.000
    10-25 MB, 600 TL, 20.224.000
    25-50 MB, 400 TL, 30.464.000
    50 MB ve üstü, 200 TL, -

Kontörlü hatlarda;
    60 Kb. için 1 kontör

VE bir arkadaşta en son yorumlarda şunu yazmadan geçememiş
    "
    ferruh bey yukarıda verdiğiniz ari ve aycell gprs kb. fiyatlarınız yanlış bunları düzeltmenizi rica ediyorum. çünki benim gibi bir kaç kişininde başını yakabilirsiniz. çünki size güvendim aria hattımdan gprs ye bağlandım. 50 milyon beklerken 350 milyon fatura gelicek. çünki aria nın kb. fiyatı 950 değil 7000 lira. ne kadarda birleşmiş olsaalrda hala birleşik değiller... "

arkadaşımıza çok geçmiş olsun dileklerimizle....

bende eskiden telsim gprs sınırsız kulanıyordum... telefonla bir web sayfasını açmak 10 ile 15 dk gibi bir zamn buluyordu.. fakat bundan 3 sene öncesiydi durum şuanda nedir bilmiyorum alt yapıda neler değişti neler değişmedi bilmiyorum merak ettiğim hayla kulanan arakdaşlar war sa hayla sınırsız bağlantı hızları bu derece kötümü ?

• saol tv izlemek telsimde beleş nasıl oluyor anlatırmısın
  • lütfen pls belesmi bu tv izleme olayı mycep hattım var nasıl olcak tel 6600 yardımınızı beklyorum beleşse hemen yerleşeyim
  • tesekkürler bunu bende biliyodum yinede saol benim kastettiğim bu servis gprsi naıl kullancak gprs kapalıki acaba mhden bunu açtırınca gprste açılıyormu nette falan dolaşmıycam sadece beleş tv olayını istiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.